Perlisten & Trinnov

Reaction score
486
Προχώρα ακάθεκτος στην πραγματοποίηση του ονείρου σου ,χαιρόμαστε όλοι μαζί σου.8-)

Να τα χαίρεσαι όλα με υγεία!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια να είμαστε καλά όλοι να τα λέμε εδώ στο site
Και γιατί όχι και σε καμιά συνάντηση που κάνουμε και πίνουμε κανένα κρασάκι

Reaction score
486
Καλησπέρα έχω δύο ρωτήσεις αν μπορεί κάποιος να απαντήσει με το τηλεχειριστήριο η συσκευή trynnov ανοίγει αλλά δεν έχει κουμπί να κλείσει η δεν ξέρω γω να την κλείσω Ή από το application έστω

Τι πρέπει να κάνω για να παίξω από το κινητό μουσική Spotify
Ευχαριστώ πολύ

Εννοείται ότι είναι συνδεδεμένο στο ίδιο ρουτερ ίντερνετ και η συσκευή και το κινητό
Παλιά με τον NAD το έβρισκα και συνδεότανε κατευθείαν

Reaction score
486
Spotify δεν παίζει, χρειάζεσαι άλλη συσκευή.
Για να σβήσει, κρατάς πατημένο το κουμπί info
Ευχαριστώ πολύ
Γενικά για να παίξει από κινητό ασύρματα γίνεται όχι μόνο Spotify

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Ευχαριστώ πολύ
Γενικά για να παίξει από κινητό ασύρματα γίνεται όχι μόνο Spotify
Για να "απλουστοποιήσεις" τα πράγματα, είτε στήνεις έναν Roon Server, είτε κοτσάρεις στον Trinnov ένα streamer (π.χ. Wiim).

Για το κλείσιμο, είμαι κατά του κλεισίματος (power off). Γενικά, επεξεργαστή (Trinnov), και ενισχυτή μοντέρνο, και subwoofers, προτιμώ να μην κλείνουν, always on, τα περισσότερα ούτως ή άλλως έχουν πολύ χαμηλό standby power draw, και τα βασανίζεις (φθείρεις) και λιγότερο από το να τα ανοιγοκλείνεις και να "ξεζουμίζονται" οι μεγάλοι πυκνωτές.

Δημιούργησα και δική μου λέξη :D
Ούτε απλουστεύσεις, ούτε απλοποιήσεις, απλουστοποιήσεις.
Να καταγραφεί στα πρακτικά και να γίνει αποστολή στον κο. Μπαμπινιώτη :D

Last edited:

Reaction score
486
Για να "απλουστοποιήσεις" τα πράγματα, είτε στήνεις έναν Roon Server, είτε κοτσάρεις στον Trinnov ένα streamer (π.χ. Wiim).

Για το κλείσιμο, είμαι κατά του κλεισίματος (power off). Γενικά, επεξεργαστή (Trinnov), και ενισχυτή μοντέρνο, και subwoofers, προτιμώ να μην κλείνουν, always on, τα περισσότερα ούτως ή άλλως έχουν πολύ χαμηλό standby power draw, και τα βασανίζεις (φθείρεις) και λιγότερο από το να τα ανοιγοκλείνεις και να "ξεζουμίζονται" οι μεγάλοι πυκνωτές.
Προς το παρόν βρήκα μια λύση shield

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.