- Reaction score
- 1.788
Σας ευχαριστω φιλαρακια για τα σχολια σας!! Ειλικρινα δεν υπαρχει ποιο ωραιο πραμα να λαμβανεις τετοια σχολια απο ανθρωπους που εχουν την ιδια τρελλα!
Δημητρη κανονισε να βρεθουμε! Θελω να ακουσω τους KORATOΤακάρα κούκλα το έκανες! Είμαι σίγουρος ότι θα παίζει και τέλεια!
Θα μιλήσουμε μήπως το ακούσουμε με VISATON και KORATO με 2 Χ 4 ΚΤ90...
Εσύ ρε φίλε δεν( μαστορεύεις) εσύ Κεντάς!!!!!!!!!!!!
Καλορίζικο Τακούλη!!!Οι δοκιμες του προσωπικου μου phono συνεχιζονται αυτη την φορα με το νεο μου πικαπιο που εχω που δεν ειναι αλλο απο το linn sondek lp 12.
O βραχιονας που εδραζεται πανω στο πλατο ειναι ο ittok LV ll , και η κεφαλη goldring. Ο ηχος ειναι πολυ διαφορετικος ,καλυτερος για τα δικα μου γουστα, σε σχεση με το πολυ καλο sansui που ειχα. Αρκετα πιο αναλυτικος και παραλληλα γλυκοηχο!. θΑ αρχισω να κανω αλλαγες με τις κεφαλες που εχω shure μ97 , denon 110, 160, 304, lyra lydian, να δω πως πανε με αυτο τον βραχιονα πλατο. Ειναι λιγο ζορι γιατι σε αυτον τον βραχιονα το σελ δεν αποσπαται.
Οι δοκιμες του προσωπικου μου phono συνεχιζονται αυτη την φορα με το νεο μου πικαπιο που εχω που δεν ειναι αλλο απο το linn sondek lp 12.
O βραχιονας που εδραζεται πανω στο πλατο ειναι ο ittok LV ll , και η κεφαλη goldring. Ο ηχος ειναι πολυ διαφορετικος ,καλυτερος για τα δικα μου γουστα, σε σχεση με το πολυ καλο sansui που ειχα. Αρκετα πιο αναλυτικος και παραλληλα γλυκοηχο!. θΑ αρχισω να κανω αλλαγες με τις κεφαλες που εχω shure μ97 , denon 110, 160, 304, lyra lydian, να δω πως πανε με αυτο τον βραχιονα πλατο. Ειναι λιγο ζορι γιατι σε αυτον τον βραχιονα το σελ δεν αποσπαται.