phono stage mkll

Reaction score
1.788
Σας ευχαριστω φιλαρακια για τα σχολια σας!! Ειλικρινα δεν υπαρχει ποιο ωραιο πραμα να λαμβανεις τετοια σχολια απο ανθρωπους που εχουν την ιδια τρελλα!

nima

Banned
Reaction score
618
Άστα αυτά και πες μας για το επόμενο σου βήμα. ;)
σε παρακολουθώ βήμα βήμα πάραυτα, το ξέρεις, τα έχουμε πει. :thumbsup:

Reaction score
1.788
Η επισκεψη μου στην εκθεση του Μοναχου ηταν πολλαπλης σημασιας. ΟΙ ιδεες υπηρχαν αλλα ηθελα να δω και λιγο απο κοντα διαφορα τιπς!!!
Οπως εχω ανακοινωσει ετοιμαζω εναν ολοκληρομενο τον boxer που θα καινοτομει , Θα ειναι ενας λαμπατος slim line xωρις ομως να υπολειπεται λογο μεγεθους σε τιποτα !

nima

Banned
Reaction score
618
..με ποια λάμπα στην έξοδο; να πάρουμε "ένα μεζέ" από το πρότζεκτ.. :)

Reaction score
1.659
Τακάρα κούκλα το έκανες! Είμαι σίγουρος ότι θα παίζει και τέλεια!
Θα μιλήσουμε μήπως το ακούσουμε με VISATON και KORATO με 2 Χ 4 ΚΤ90...

Reaction score
1.788
Τακάρα κούκλα το έκανες! Είμαι σίγουρος ότι θα παίζει και τέλεια!
Θα μιλήσουμε μήπως το ακούσουμε με VISATON και KORATO με 2 Χ 4 ΚΤ90...
Δημητρη κανονισε να βρεθουμε! Θελω να ακουσω τους KORATO

Reaction score
1.788
Καλημερα σε ολα τα μελη της τρελοdiy!!
Aυτες τις μερες που ελειπα στο Μοναχο και κοιτωντας διαφορες υπερμηχανες εφαγα μια φλασια οπως λεμε. Eιπα να παιξω λιγο με το πρωτο σταδιο του phono, που λειτουργει στην εισοδο με auto bias μεσο της κεφαλης!!! [βλεπετε σχεδιασεις τυπου hiraga]
To αποτελεσμα ηταν ανελπιστα καλο! Η ταπεινη shure m-97 με μαμα βελονα τα σπαει!!

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.566
Kαι μόνο λόγω ΑΨΟΓΗΣ εμφάνισης (εξωτερικής και εσωτερικής) πιστεύω ότι μπορείς να πιάσεις τρελές τιμές στην αγορά του high end έξω, όπου και θα πρότεινα να στραφείς...επίσης θα σου πρότεινα, αφού η δομή και καθαρότητα του εσωτερικού κόσμου των μηχανημάτων σου είναι εντυπωσιακές, να παίξεις με ακόμα καλύτερα υλικά όπου κρίνεις, να έχεις χοντρό διάφανο καπάκι ή η προώθησή τους να περιέχει και φωτογραφίες που να είναι ανοιχτά και να βαρέσεις μια τιμή τρελή και θα δεις πώς θα ψαρώσουν...στη τελική hand made είναι!
Το σίγουρο είναι ότι αν το τρέξεις σωστά κι αν παίζουν και καλά, που είμαι σίγουρος ότι παίζουν, έχεις όλες τις προυποθέσεις με βάση τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς να πας πολύ καλά!!

Εύχομαι τα καλύτερα, καλή αρχή!!!

Reaction score
1.788
Φιλε Αλεξανδρε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Το συγκεκριμενο προτζεκτ ανηκει στο φιλοξενο χωρο του av site ως diy . Υπαρχει αλλο ενα που το χαιρεται ο νεος του ιδιοκτητης, και εννοειται με πολυ καλυτερα υλικα.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να δειχνουμε την εσωτερικη οψη σε ενα μηχανημα μαρκετινιστικα . Νομιζω οτι ενα διμιουργος κατασκευαστης οφειλει να ειναι νοικοκυρης!!

Reaction score
2.566
Ναι αλλά δεν είναι όλοι...οπότε αυτοί που είναι έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα αν το δείχνουν...Τέσπα, γνώμη μου...:drinks:

Reaction score
488
Mπραβο Τακη !! παρα πολυ ωραια κατασκευη , παντα τετοια , τους ρωσικους τελικα δεν τους εβαλες μαλλον σου δημιουργουσαν θορυβους λογο ογκου πιστευω .

Reaction score
1.788
Οι δοκιμες του προσωπικου μου phono συνεχιζονται αυτη την φορα με το νεο μου πικαπιο που εχω που δεν ειναι αλλο απο το linn sondek lp 12.
O βραχιονας που εδραζεται πανω στο πλατο ειναι ο ittok LV ll , και η κεφαλη goldring. Ο ηχος ειναι πολυ διαφορετικος ,καλυτερος για τα δικα μου γουστα, σε σχεση με το πολυ καλο sansui που ειχα. Αρκετα πιο αναλυτικος και παραλληλα γλυκοηχο!. θΑ αρχισω να κανω αλλαγες με τις κεφαλες που εχω shure μ97 , denon 110, 160, 304, lyra lydian, να δω πως πανε με αυτο τον βραχιονα πλατο. Ειναι λιγο ζορι γιατι σε αυτον τον βραχιονα το σελ δεν αποσπαται.

Reaction score
1.659
Οι δοκιμες του προσωπικου μου phono συνεχιζονται αυτη την φορα με το νεο μου πικαπιο που εχω που δεν ειναι αλλο απο το linn sondek lp 12.
O βραχιονας που εδραζεται πανω στο πλατο ειναι ο ittok LV ll , και η κεφαλη goldring. Ο ηχος ειναι πολυ διαφορετικος ,καλυτερος για τα δικα μου γουστα, σε σχεση με το πολυ καλο sansui που ειχα. Αρκετα πιο αναλυτικος και παραλληλα γλυκοηχο!. θΑ αρχισω να κανω αλλαγες με τις κεφαλες που εχω shure μ97 , denon 110, 160, 304, lyra lydian, να δω πως πανε με αυτο τον βραχιονα πλατο. Ειναι λιγο ζορι γιατι σε αυτον τον βραχιονα το σελ δεν αποσπαται.
Καλορίζικο Τακούλη!!!
SUPERRRRRRR!!!!!!

Reaction score
29.537

Μεγειές Τακούλη καλοάκουστο, το linn με τις κεφαλές του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef