phono stage mkll

Reaction score
1.788
λιγα λογια για το διαλειμμα.

Απο την μια η ελειψη σε κατι τριμμερακια για τις σταθεροποιησεις, απο την αλλη μια ο ψηλος στο Μαξιμου, μια στο μουσειο της Ακροπολης, μια δειπνο στο HILTON σημερα παλι ο ψηλος παρεα με τον σχισοματι στην cosco το κλεισαμε το μαγαζι!!!:(

Reaction score
1.815
...Πειτε με ρομαντικο, πειτε με οπως θελετε, αλλα εχω ενα ας πουμε ονειρο. Θελω μια πολυ δυνατη diy κατηγορια στο φιλοξενο χωρο του site.

...Δεν εχει σημασια αν καποιος φτιαχνει ενα απλο καλωδιο . Ειναι και αυτο μια αρχη . Αρκει να πιστευει σε αυτο που κανει και πανω απ ολα να το κανει με μερακι. Δεν εχει καμια σημασια αν εχει να κανει με λαμπες , μοσφετ , Α/Β ,CLASS D σημασια εχει η ορεξη για διμιουργια και το καθε τι να ειναι με μερακι!!!

φιλικα Τακης.
Αυτά έλεγε και ο Pass όταν ήταν μικρός!
Είχαν οι γονείς του ένα όνειρο... να τον κάνουν γιατρό!

Οι δικοί σου σε προόριζαν για δικηγόρο κι αντί να διαβάζεις, τσακωνόσουν με τα ...φωτιστικά!
Εκείνο το πομπινόφωνο βρε συ τι το έκανες?:laugh:

Reaction score
1.788
Αυτά έλεγε και ο Pass όταν ήταν μικρός!
Είχαν οι γονείς του ένα όνειρο... να τον κάνουν γιατρό!

Οι δικοί σου σε προόριζαν για δικηγόρο κι αντί να διαβάζεις, τσακωνόσουν με τα ...φωτιστικά!
Εκείνο το πομπινόφωνο βρε συ τι το έκανες?:laugh:

με εχουν παρει ολοι οι γνωστοι μου και μου κανουν πλακα!!!

Reaction score
1.815
Σου κάνουν πλάκα που δεν έγινες ...δικηγόρος σαν τον Καρνέζη?:roflmao:
Αντε περιμένουμε την πρόοδο της κατασκευάρας!
Τελείωνεεεε!!:neo:

Reaction score
1.788
kαλησπερα στην ομορφη παρεα της diy.Μετα απο ενα διαλειμμα [υποχρεωτικο] ξανα με τα μουτρα πανω στο προτζεκτ.Τελειωσα με τους σταθεροποιητες των νηματων και κολληθηκε και η μοναδικη [μπαρα] γειωσεων. Μετα απο πολυ σκεψη στο πως θα τοποθετηθει για να μην υπαρχει καποιος βροχος .

Reaction score
379
Κύριε Τάκη μας, κανένα νέο; Έχουμε ξεροσταλιάσει!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.426
Ο Τάκης έχει ανακοινώσει πως για προσωπικούς λόγους δεν θα ξαναγράψει στη σελίδα.

Reaction score
1.000
Ο Τάκης έχει ανακοινώσει πως για προσωπικούς λόγους δεν θα ξαναγράψει στη σελίδα.
Δεν ειναι ο valve audio acoustics? Αλλαξε νικνειμ βλέπω

Reaction score
1.788
φιλε μου καλα ειδες.

Το phono εχει τελειωσει . Εχουν γινει ακροασεις και πραγματι οι βελτιωσεις στα σημεια με δικαιωσαν!!! Ο θορυβος ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα αγγιζοντας το 80 db s/n [για λαμπα με 54 db παρα κατι ενισχυση θεωρω οτι ειναι πολυ καλος!!]
Στο πατημα ως προς την riaa δεν ξεφευγει απο 0,2 - 0,3 db περιπου!! To περιπου το λεω λογο αναλογικων [βελονατων οργανων] Οι κεφαλες που χρησημοποιησα για τις πρωτες δοκιμες ειναι οι denon dl 110, [απο τις αγαπημενες μου] και ακολουθουν ,shure m-97 με μαμισια βελονα, και τα βαρια χαρτια lyra delos , kai lyra lydian. εννοειται οτι ειναι mc.

Reaction score
29.538
Το Phono stage , mk ii , είχα την χαρά να ακούσω χθες στον χώρο μου .
Πολύ όμορφος ζωντανός και μαλακός ήχος. Βελούδινος.
Ξεκούραστο άκουσμα , με πολύ λεπτομέρεια , μαλακό , και χωρίς γρήγορα σβησίματα στα ψηλά.
Αρκετός όγκος στα μεσοχαμηλά χαμηλά και ταχύτητα. Δεν σκληραίνει πουθενά. Και έχει και αρκετό κέρδος για να παίξει με mc κεφαλές, αφού έπαιξε με την 304 πολύ καλά χωρίς να χρειαστεί το volume να φτάσει τέρμα. Μέχρι και 10 , πήγε το volume, και έδωσε ικανοποιητικότατες στάθμες. Εδεσε επίσης πολύ καλά και με τον προενισχυτή μου. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και συνεπώς μπορώ να πω ότι μπορεί να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κεφαλή του ρίξει κανείς επάνω.
Πολύ καλό εως εξαιρετικό μπορώ να πω.
Μπράβο Μάστορα.

Reaction score
1.788
Γιαννη ευχαριστω πολυ για τα πολυ καλα σχολια σου.
Θελω να σημπληρωσω , μιας και ειχαμε να βρεθουμε αρκετο καιρο , οτι αυτη την φορα ο 2301 [αν θυμαμαι καλα το μοντελο] ηταν αξιος αντιπαλος του εν λογω phono . Εμενα σε πολλα σημεια μου αρεσε παρα πολυ!!
Θα κανονονισω ανοιχτη συγκεντρωση για ολα τα μελη στην παρουσιασει που θα γινει με την νεα σειρα ενισχυτων [δυο μοντελα] ο ενας 2χ60 , και ο αλλος με διπλασια ισχυ!

Reaction score
1.173
Περιττό να πω πως έχω αρρυθμίες από τώρα..... που να το δω και από κοντά.
Από τις ποιο όμορφες κατασκευές που έχω δει.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Πω, πω, ρε φίλε, εσύ δεν είσαι DIYας, καλλιτέχνης είσαι! Μπράβο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!:)

Reaction score
3.341
Μπράβο ρε Τάκη ! παρόλο που δεν έχω καμία επαφή με το πικαπιον με το μεράκι σου μασ έχεις κάνει να αναπολούμε !
σεπολυωραιος !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef