PIONEER new model av receiver 2015

Reaction score
255
Τον sc-lx89 τον τεσταρανε οι αγγλοι στο www.whathifi.co.uk και του δωσανε λεει, 4 αστερια, να δουμε και τους ’’φιλους’’ μας τους γερμανους στο www.audiovision.de και στο www.hifitest.de ποσους ποντους θα του δωσουν στο πρωτο site και ποσα αστερια στο δευτερο......

Reaction score
3.460
Πιστεύω ότι η αγορά θα κινηθεί πολύ πιο γρήγορα απ' ότι με τα blu-ray, ήδη οι τιμές των τηλεοράσεων 4Κ έχουν πέσει σε πολύ λογικά επίπεδα. Ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να έχουν ισορροπήσει οι τιμές των καινούργιων player σε προσιτά επίπεδα.
Κάπου τότε θα βγάλει η Pioneer και θα επόμενα μοντέλα της, οπότε η φετινή σειρά 59 θα έχει πέσει και θα πάρουμε καλό και φθηνό μηχανάκι...:)

Πάντως, εμένα προσωπικά ο ήχος τους (των class D) μου αρέσει πολύ, δεν έχω ακούσει βέβαια τους πιο φθηνούς της σειράς για να έχω άμεση σύγκριση αλλά σε σχέση με τους Sony που είχα παλιότερα, η διαφορά είναι μεγάλη...

Reaction score
50
Φίλε audiophile εννοείται σε πιστεύω. Το τι μηχανήματα/ηχεία ξακουστών και τρανταχτών ονομάτων έχουν περάσει απ το χώρο μου και στο τι συμπεράσματα κατέληξαν εγώ και οι παρευρισκόμενοι -ακόμη και οι γυναίκες- είναι μόνο για γέλια... Νομίζω είχε πάρει παλαιότερα ένα νήμα το μάτι μου για τέτοιες συζητήσεις. Δυστυχώς τα εισαγωγικά μοντέλα των μεγάλων εταιρειών δεν έχουν καμία σχέση με τα μεγάλα τους μοντέλα. Μα καμία. Άσχετο εάν λένε πχ οτι οτι ο ar ls27 είναι ένα μικρός ref5 και καλύτερος απ τον ref3. Ούτε κατα διάνοια... Εμένα πχ μου αρέσουν τα τέρατα της PMC. Έλα ντε που όταν άκουσα τα εισαγωγικά μοντέλα σπίτι μου γέλαγαν μέχρι και τα πλακάκια. . Εδώ είνια μια πρόχειρη κόντρα απο πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν φαίνονται ο atoll in200 , o sanyo p55/c55 και ο uher vg850 . Για να μην πολυλογώ τα ταπεινά wharfedale που τα έχω απο το 2003 που ήμουν φοιτητής πάτησαν με διαφορά τα ma και pmc συγκεκριμένα στις φωνές. Φυσικά και δεν το πίστευε κανείς μας. Άσε που ακούγονταν πιο γεμάτα και "μεγάλα" απ τα pmc...Ίσως να φταίει που πάταγαν πάνω στις καμπίνες των pmc και έκαναν ηχείο.Ήταν βέβαια τα λιγότερο αναλυτικά, αλλά ποιός νοιάζεται όταν οι φωνές πραγματικά αποκτούν σαρκα και τρισδιάστατη υφή... Ο atoll ταίριαξε καλύτερα με τα ma ενώ ο plinius με τα wharfedale. Τα pmc παραδόξως έπαιζαν ολόϊδια με όποιον ενισχυτή τα παίξαμε. Ο απόλυτος νικητής απο άποψη μουσικότητας ήταν ο...uher...Χάνοντας απ το plinius σε έλεγχο χαμηλών (ο uher ακούγεται πιο καρυδάτος βέβαια) και οριακά σε διάυγεια ψηλά. Ακολουθεί ο atoll οποίος έχει ένα πάρα πολύ τονισμένο μεσοχαμηλό (σώμα) που κάνει τα ma να ακούγονται σα να έχουν subwoofer αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση κάποια άλλα ηχεία και κάνει τα woofer τους να τερματίζουν ακόμη και σε χαμηλές εντάσεις (πχ kef LS50 κ τα wharfedale). O Plinius καταλήξαμε οτι είναι ίσως ο καλύτερος απ την άποψη ουδετερότητας και έλλειψης χαρακτήρα πράγμα που σε κάποιους ακουγόταν ψυχρός και άδειος και σε κάποιους άλλους όπως πρέπει. Ιδιαίτερο μηχάνημα με ωραία στερεοφωνική εικόνα που τα καλύτερα τα έχω πάρει οταν πέρασαν κάποτε τα Harbeth SHL-5 απ τις μπόρνες του... Και ναι τα RX-8 παρότι αγαπούν τον atoll οι class d όπως ξανάπα παραπάνω χτενίζουν τα αδέσποτα μπασα τους και έτσι κερδίζουν σε ταχύτητα/ρυθμό. Πάντως απο άποψη ισχύος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο Pioneer εν σχέση πχ με εύκολα και φθηνά diy class d όπως πχ τα boyoho και πάλι σε επίπεδο home cinema οι κάτοχοι λένε οτι κάνει τα σαλόνια άνω κάτω... Αυτό που επίσης λένε και τα περιοδικά και οι κάτοχοι στα fora είναι οτι ο 5Χ δεν έχει διαφορά στην πράξη στην ισχύ με τον 8Χ. Οπότε τίθεται το θέμα εάν θέλουμε αυτά τα παραπάνω που μας δίνουν οι 79/89. Για να ρίξω και λίγο λάδι... Δεν ξέρω εάν είδατε που τα mediamarkt έβαλαν 36 άτοκες στα καινούρια marantz. Σε εμένα τουλάχιστον που φαίνονται πολλά τα 2.600€ για τον 89, ένας 7702mkII παρέα με modu-λάκια απ εδώ δεν είναι και κακή σκέψη... Τι λέτε;
WP_20140730_002.jpg

Reaction score
255
Marantz av8802A made in japan περιπου στα 3000 ευρω αν σου χρειαζονται τα Dolby Atmos, DTS: X (δωρεαν αναβαθμιση προς το τελος αυτου του ετους, αρχες του νεου ), AURO 3D ( με αναβαθμιση hardware 149-199 ευρω, αναλογα την χωρα ), HDCP 2.2, αλλιως av8801 περιπου στα 1500 ευρω made in japan, αν θελεις εξαιρετικους προενισχυτες/επεξεργαστες. Αλλα εδω φιλε Hydrus, μιλαμε για τα νεα μοντελα 2015-2016 της Pioneer, για προενισχυτες Μarantz, υπαρχει αλλο thread στην ιδια κατηγορια :)
Μπορουμε να μιλησουμε απο κει.

Reaction score
50
Το έθεσα περισσότερο σαν εναλλακτική για το υψηλό κόστος του 89 παρά σαν σύγκριση ή μεμονωμένη επιλογή. Απο την άποψη οτι αγοράζεις έναν πολύ καλό ht processor (καλύτερο ακόμη και απ τον 8801 κατα το avs forum) και σε τελικά στάδια πάς σε έναν αξιόλογο και πανίσχυρο για home cinema εφαρμογές τελικό με μικρό σχετικά κόστος. Το θέμα είναι τι γίνεται με το πάντρεμα του ήχου προ-τελικού αλλά και εάν θες να βλέπεις κουτιά στο σαλόνι σου. Εγώ πλέον τα θέλω όλα σε ένα κουτάκι τακτοποιημένα και εύχρηστα όπως πχ ο 89 :gamer: αλλά μου πέφτει λίγο ακριβός... Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά είναι η τιμολογιακή πολτική προφανώς των εδώ αντιπροσώπων/καταστημάτων.Γιατί στην υπόλοιπη Ευρώπη τα Pioneer έχουν μια λογική στην τιμή (π.χ. 200€ πηδήματα τιμής μεταξύ των μοντέλων) αλλά και μια λογικότατη πτώση της τιμής όταν τα μοντέλα αντικατασταθούν. Το ίδιο βλέπω και με άλλες εταιρίες. Απο εβδομάδα θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τις αντιπροσωπείες τουλάχιστον για μια λογική εξήγηση για τόσο μεγάλες ιδαφορές τιμής. Παλαιότερα μου είχαν πεί οτι δεν είναι θέμα δικό τους αλλά της εταιρίας και οτι έχουν "αναγκαστικά" την "ενιαία" Ευρωπαϊκή τιμή. Οταν βέβαια ρώτησα γιατί δεν κάνουν καθόλου έκπτωση στα περασμένα μοντέλα η απάντηση είναι οτι δεν έχουν το ok απ την εταιρία.(γιατί δεν με πείθουν;;;)

Reaction score
255
SC-LX89 μολις κυκλοφορησε, λογικο λοιπον να ειναι ψηλα η τιμη του, ο περσυνος 88 εχει πεσει στα 1600 ευρω περιπου και ο 87 στο 1,5 χιλιαρικο, ο 86 στα 1250 παντα για το εξωτερικο μιλαμε, ασε την εγχωρια αγορα, πλην ελαχιστατων εξαιρεσεων........
δεν εχει νοημα να τον αγορασεις τωρα που ειναι ακριβος....υλικο σε Dolby atmos και 4Κ...μετριεται στα δαχτυλα.
Πρεπει να ξεκαθαρισεις τι συστημα θελεις να κανεις, ποσα ηχεια, sub, τηλεοραση, προβολεα...κτλ
κοιταξε μηπως μπορεις να βολευτεις με καποιο προυγουμενο μοντελο πιο φτηνο.

Reaction score
50
Ναι σωστά. 4k/atmos είναι μόνο σε...demo... Αλλά και πάλι ποιός στήνει 4 ηχεία στο ταβάνι; -διακριτικά πάντα- Φίλε hcfreak έχω καταλήξει σε όλα πλην του ενισχυτή...(rx8, rx centre, rxfx, 2x rxw12 sub, benq w1500) Σε ένα πρόχειρο στήσιμο που προχώρησα πριν λίγο καιρό , πέρασαν απ το χώρο μου οι denon 2811 , marantz 7009, sony 5800es. Ήταν και οι τρείς...Σε home cinema δεν με έπεισαν. Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον δεν είχαν δυναμικά.Σε stereo ούτε καν. Δεν έχει τύχει να ακούσω pioneer/yamaha στο χώρο μου αλλά το δικό σας feedback και αυτά που έχω ακούσει κατα καιρούς σε εκθέσεις/αντιπροσωπείες μου αρκούν. Αυτός που έπαιζε ωραία με τα δικά μου ηχεία στην avart ήταν ο CA 751v2. Πολύ συμπαγές και καλοστημένο stereo , δυναμικό αλλά κάπως εξευγενισμένο (για τα δικά μου πάντα γούστα) home cinema. Θα ήταν κορυφαίο μηχάνημα αλλά σε αμερικάνικα, γαλλικά, και γερμανικά fora το feedback είναι αρνητικό... Τουλάχιστον οι κάτοχοι αναφέρουν οτι ενώ σε ήχο ξεπερνά ακόμη και τους pioneer σε θέματα αξιοπιστίας είναι καπριτζιόζος: χάνει ρυθμίσεις, χάνει τα sub, κάνει reset ενώ παίζει η ταινία και παρότι έχει βγεί fw τα προβλήματα αφορούν hw θέματα.

Απ' την άλλη όσο καλός κι αν είναι ο CA εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν ανέχομαι να μου λέει οτι έχει τυπική κατανάλωση 685w και μέγιστη 1800w το 2015! Επίσης ακόμη πιο ενοχλητικό είναι να ξέρεις οτι εταιρίες σαν τη yamaha, sony με ιδιόκτητες τεχνολογίες class d να τις βάζουν στο συρτάρι και να ασχολούνται ακόμη με συμβατικούς a/b γραμμικούς ενισχυτές. Δεν είναι μόνο η ισχύς αλλά και η κατανάλωση. Φανταστείτε ένα set ηχείων με περίεργη ωμική συμπεριφορά και μία ταινία διάρκειας 2 περίπου ωρών με απαιτήσεις σε ισχύ. Το αποτέλεσμα θα είναι σα να έχει μείνει θερμοσίφωνας ανοικτός για πολλή ώρα. Ok δεν θα είναι το ίδιο σε μια κομεντί αλλά και πάλι...Επίσης παρότι αυτή η κατηγορία τιμής -έως 3000€- είναι η υψηλότερη σε ολοκληρωμήνους δε νομίζω οτι οι αγοραστές δεν ενδιαφέρονται για την κατανάλωση και μου κάνει εντύπωση.

Ίσως ένας lx 59 ή lx78 να είναι το φάρμακό μου και να μην το ξέρω...Συγγνώμη που σας ζαλίζω με τις ανησυχίες μου αλλά δεν έχω πού αλλού να τα πώ... Τους φίλους τους κούρασα!χαχαχα! Κάποιοι μάλιστα κουράστηκαν τόσο που με απείλησαν οτι θα πετάξουν το hc τους και θα βολευτούν με το laptop τους...
WP_20150822_15_27_52_Pro.jpg
WP_20150822_15_34_28_Pro.jpg

Reaction score
15.548
δεν ξερω αν εχεις καταληξει σε ολα εκτος AV

....νομιζω οι επιλογη ηχειων και προβολεα ειναι λαθος για οικιακο κινηματογραφο

ψαξτο λιγο περισοτερο πριν παρεις AV

Reaction score
3.460
έχω καταλήξει σε όλα πλην του ενισχυτή...(rx8, rx centre, rxfx, 2x rxw12 sub, benq w1500)
Όπως έγραψα και παραπάνω, έχω σχεδόν ίδιο σύστημα (RX6, RX Centre, 2xRX-FX, sub Earthquake Supernova MKV-15, BenQ W1070), το οποίο σε συνδυασμό με τον Pioneer SC-2023 (στην ουσία είναι ο ίδιος ενισχυτής με τον LX57 σαν απόδοση) "σκοτώνει", ειδικά σε ταινίες...
Σε κάποια φάση στο εγγύς μέλλον, όταν πέσουν οι τιμές, προσανατολίζομαι είτε σε LX59, είτε σε κάποιο αντίστοιχο μοντέλο...

Reaction score
12
Ολο το ''μυστικο'' στους Pioneer με ταξη d ειναι η προελευση της τεχνολογιας απο την international rectifier .Σε συνδυασμο με τους σεφ - τεχνικους της Pioneer που μαγειρεψανε με επιτυχια τα υλικα πετυχανε αυτον τον ηχο μαζι με δυναμη και χαμηλη καταναλωση.Το μυστικο λεγεται low or zero global feedback .Τα αποτελεσματα στην ποιοτητα της αναπαραγωγης ειναι αντιληπτα και ισοφαριζουν ή εστω πλησιαζουν πολυ ακριβοτερους ενισχυτες ταξης Α ή ΑΒ με κορυφαια υλικα και σχεδιαση αλλα εδω με κλασμα του κοστους.Αλλη προσεγγιση απο αυτη του Bruno (ncore).Καλωσηρθατε στο μελλον ...

Υγ.Απο αυτα που εχω διαβασει δε φαινεται οτι η Pioneer πετυχε πολλα με αυτη την επιλογη , οπως αυξημενη αξιοπιστια και τα μισα υλικα αρα και χαμηλοτερο κοστος.Ο πηχης μπηκε πολυ ψηλα για τους υπολοιπους ...

Last edited:

Reaction score
12
Ηχεια που '' ωφελουνται '' απο πολυ χαμηλο damping factor και βγαζουν ετσι χορταστικο μπασο και μεγαλα σωματα , αδικουν τους ενισχυτες ταξης d .
O leben που δοκιμασα εβγαζε τεραστιο μεσοχαμηλο και σωματα , αλλα ενω εντυπωσιαζει στην αρχη μετα απο πολυωρη ακροαση τα κανει ολα να παιζουν ιδια και βαρετα ...
Ο Pioneer ειναι εργαλειο ακριβειας , οτι του δινεις το βγαζει , αλλα συγχωρει και οπου χρειαζεται με τις λιγο ζεστες μεσαιες που βγαζει

Reaction score
50
Συνονόματε kefalas με στενοχώρησες...απο ποιά άποψη είναι λάθος;;;
anton ;)
Videophile ακριβώς έτσι. Παρότι έχω ρίξει πολύ διάβασμα για τα class d ομολογώ οτι αυτό δεν το ξερα. Δλδ για την εκδοχή της pioneer. Αν θα μπορούσες να μου δώσεις να καταλάβω και την διαφορά εν σχέση με τα Hypex ή κάποιο link ακόμη καλύτερα. Για τον Leben τώρα όντως έχει σώματα βέβαια στα pmc που τον άκουσα δεν θα λεγα υπερβολικά. Ο μικρός -στο μάτι- cs 300 πραγματικά απογείωσε τα pmc 24 εν σχέση με τον bryston 4bsst2 + pro που ακούγονταν άδεια στενά και άψυχα...Εγώ τουλάχιστον αυτή την προσέγγιση της bryston δεν τη λέω ουδετέτερη. Πραγματικά ουδέτερα μου είχαν ακουστεί τα πιο μικρά jeff rowland (νομίζω ο 102)με τα μικρά B&O ICE αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε, τουλάχιστον με τα πολύ ενδιαφέρονται ηχεία γνωστού στο χώρο Έλληνα κατασκευαστή. Δεν μου άρεσε απ την άποψη οτι ήταν παραήταν ουδέτερος...Καμία σχέση με το σκληρός, άδειος, ψυχρός που λέγεται γενικά.

Reaction score
12
Συνονόματε kefalas με στενοχώρησες...απο ποιά άποψη είναι λάθος;;;
anton ;)
Videophile ακριβώς έτσι. Παρότι έχω ρίξει πολύ διάβασμα για τα class d ομολογώ οτι αυτό δεν το ξερα. Δλδ για την εκδοχή της pioneer. Αν θα μπορούσες να μου δώσεις να καταλάβω και την διαφορά εν σχέση με τα Hypex ή κάποιο link ακόμη καλύτερα. Για τον Leben τώρα όντως έχει σώματα βέβαια στα pmc που τον άκουσα δεν θα λεγα υπερβολικά. Ο μικρός -στο μάτι- cs 300 πραγματικά απογείωσε τα pmc 24 εν σχέση με τον bryston 4bsst2 + pro που ακούγονταν άδεια στενά και άψυχα...Εγώ τουλάχιστον αυτή την προσέγγιση της bryston δεν τη λέω ουδετέτερη. Πραγματικά ουδέτερα μου είχαν ακουστεί τα πιο μικρά jeff rowland (νομίζω ο 102)με τα μικρά B&O ICE αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε, τουλάχιστον με τα πολύ ενδιαφέρονται ηχεία γνωστού στο χώρο Έλληνα κατασκευαστή. Δεν μου άρεσε απ την άποψη οτι ήταν παραήταν ουδέτερος...Καμία σχέση με το σκληρός, άδειος, ψυχρός που λέγεται γενικά.
http://www.digitaltrends.com/home-theater/how-pioneer-made-digital-amplification-more-musical/
http://www.digitaltrends.com/receivers-separates-amps-reviews/pioneer-elite-sc-57-review/
http://www.irf.com/product-info/audio/classdtutorial2.pdf
Η προσεγγιση του Bruno ειναι τελειως διαφορετικη .Μπορεις να διαβασεις καποια απο τα τεχνικα pdf στην ιστοσελιδα της Hypex .

Reaction score
12
Φιλε Hydrus αν θελεις γραψε 2 λογια για την εμπειρια σου με class d και ηλεκτροστατικα ηχεια .Πρεπει να ειναι πολυ καλο το ταιριασμα απο αυτα που εχω διαβασει σε ξενα φορουμ.Καπου ειχα πετυχει και καποιον με home cinema με Pioneer και ολα ηλεκτροστατικα !

Ειναι δυσκολο καποιος με πολυ ακριβα ηχεια να δοκιμασει με avr ενισχυτες ,αλλα νομιζω οτι οι Pioneer μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστασεων ...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589

Reaction score
50
kefalas μόλις έβαλα το πριόνι πίσω στο συρτάρι. Παρολίγο να φτιάξω παπουτσοθήκη monitor audio... Videophile ωραία τα λινκάκια σου...Έχει διάβασμα το σκ. Τώρα όσον αφορά class-d και ηλεκτροστατικά είχα την τύχη να ακούσω τόσο ώστε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο αυτή την τεχνλογία. Έχω ακούσει τον "μικρό" gato που φοράει pascal με κάποια magnepan μικρά και είχα πάθει πλάκα. Έχω την εντύπωση οτι άκουσα τα καλά και τη διαφορετικότητα της μεμβράνης και ομολογώ οτι μου άρεσε πολύ...Όπως τα στήνει και ο αντιπρόσωπος στις εκθέσεις με τα electrocompaniet φυσικά και μου αρέσει, αλλά ακούω και το presence των electro... Ίσως και τα maggie να έχουν μια δόση της καλής εκδοχής του Αμερικάνικου ήχου. Λίγο τσαμπουκαλίδικο ήχο δλδ τον έχουν. Το είχα διαπιστώει στην έκθεση εν σχέση με τα Audio Exclusiv (αχχχ...). Τα maggie/electro σε εντυπωσιάζουν απ το πρώτο δευτερόλεπτο.Τα audio exclusiv αν δεν επέμενε ο πατέρας μου θα είχα φύγει αμέσως αλλά μετά απο 2-3 λεπτά ένιωσα τον πιο αέρινο ήχο που έχω ακούσει ποτέ.Τα maggie μου είχαν ακουστεί πολύ άψυχα οταν τα είχα ακούσει με έναν προ-τελικό gamut...Την ίδια φορά που τα άκουσα με τον gato άκουσα και τα momentum της neat τα πιο μικρά με ισοβαρικό θάλαμο. Τι έκανε ο class-d? Κάτι που έχει πεί και ένα μέλος εδώ: ανέδειξε τις ατέλειες/καλά της κάθε σχεδίασης. Τα μεν ηλεκτροστατικά μου έδωσαν να καταλάβω τι σημαίνει έλλειψη καμπίνας, και ενιαία απόκριση χωρίς "τρύπες" (crossa-αρίσματα) ενώ το ηλεκτροδυναμικό μου έδειξε την σχεδίασή του: άκουσα τι κάνει ο ισοβαρικός θάλαμος αλλά άκουσα και τις τρύπες του cross...Ήταν σαν 2.2 Παρότι έχω συνηθίσει τον πιο ηλεκτρικό ήχο όπως της neat που λιγουρευόμουν κάποτε, πλαϊ στο panel απλά δεν είχε πιθανότητες. Το neat παραμένει ένα πολύ καλό έως εξαιρετικό ηλεκτροδυναμκό όμως ηχείο.Αυτό που δεν περίμενα ήταν τα δυναμικά που έβγαζε αλλά και πώς γέμιζε τον χώρο το μικρό magnepan και αναρωτιέμαι πως λένε κάποιοι οτι δεν έχει "μπάσα". χμ...θα τους συμβούλευα να εξοικονομήσουν αντί να αγοράζουν sub, ή μεγαλύτερα maggie ή μεγαλύτερα transistor να άκουγαν έναν τυπικό class-d. Όχι αυτόν που για να δικαιολογήσουν το αστρονομικό κόστος οι κατασκευαστές τους βάζουν γραμμικά τροφοδοτικά (μπλιάχ) και γυαλιστερά κουτιά...Δεν είναι τυχαίο που κυρίως στην Αμερική που αγαπούν τις μεμβράνες τα παντρεύουν με σοβαρά class d. Επειδή πιστέυω στο πάντρεμα ηχείου-ηλεκτρονικών δεν πιστεύω οτι οι class-d ταιριάζουν με όλα τα ηχεία, ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχεδιαστεί να παίζουν με συγκεκριμένους ενισχυτές. Όσον αφορά συσκευές όπως οι ενισχυτές home cinema πιστεύω οτι το class d /g είναι μονόδρομος. Αβίαστη ισχύς στην υπηρεσία των ηχείων όποτε την θέλει η ταινία και συγκρατημένη κατανάλωση.

Reaction score
12
http://www.soundandvision.com/content/pioneer-elite-sc-57-av-receiver#I5rKF17ujpWMsjKc.97
Αλλο ενα link για μελετη

''In some ways, the combination of the amps and the MCACC room correction produced the most coherent and pleasing sound I’ve yet heard from my Sonics by Joachim Gerhard speaker system. The bit of metallic overlay I’m used to hearing was replaced by a velvety, warm character.''
Ενα σημαντικο σχολιο που αποκαλυπτει πολλα ...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis