Pioneer VSX-520 K

Reaction score
1
Toν παρέλαβα σήμερα το πρωί μετά από 12 μέρες αναμονής.Τον είδα σε μιά έκθεση με ηλεκτρονικά, είχε και τα χαρακτηριστικά που ήθελα σε value for money τιμή και τον αγόρασα.
Εδώ να πω πως δεν είμαι ούτε γνώστης, ούτε και φαν του ήχου, απλά θέλω να παρακολουθώ τις ταινίες μου στο χώρο μου και να γουστάρω τα εφέ και τις εκρήξεις ...ενας απλός μέσος χρήστης - καταναλωτής δηλαδή.Οπότε αν κάνω κάποιο λάθος στις περιγραφές παρακαλώ να με διορθώνετε !

Επίσης ρε παίδες...τι διάολο ; Οι γυναίκες ραντάρ έχουνε και καταλαβαίνουν όταν μετακινείς λίγο τα πράγματα να κάνεις τις συνδέσεις σου ; Είμαι παντελώς σίγουρος ότι τα έβαλα όλα σωστά όταν τελείωσα αλλά με το που σχόλασε από την δουλειά το μάτι της πήγε κατευθείαν σε ένα δυό πραγματάκια που μου ξεφύγανε τεσπά την παντόφλα δεν την γλύτωσα ...

Ας γυρίσουμε όμως στα δικά μας τα αντρικά ...το κουτί έτοιμο να ανοιχτεί

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Η συσκευασία περιέχει τον ενισχυτή, χειριστήριο με μπαταρίες, κεραία FM, μικρόφωνο για καλιμπράρισμα των ηχείων, εγχειρίδια χρήσης και το καλώδιο τροφοδοσίας...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.491
...και κεραία για μεσαία βλέπω.

Καλορίζικος!

Reaction score
1

Η μπροστινή πλευρά.Μ' αρέσει αυτό το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που έχει...

Και η πίσω πλευρά με όλες τις υποδοχές...

Reaction score
1

Ταίριαξε αμέσως στο σταντ της τηλεόρασης δίπλα στο BD player, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε :142: αλλά τη σπάει λίγο η επένδυση "ξύλου" του κεντρικού...Το φινίρισμα πάντως δεν είναι photo friendy :142:

Reaction score
1

Στο δια ταύτα τώρα.
Τον έβαλα να παίξει πάνω στα Crystal Audio system 6 με το ενεργό subwoofer SystemBass R12 της ίδιας εταιρείας.
Εκανα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το αυτί μου και με τη θέση που κάθομαι και δεν χρησιμοποίησα καθόλου το μικρόφωνο που έχει για το καλιμπράρισμα.Πέρασα το BD μέσω HDMI στον ενισχυτή και από εκεί στην τηλεόραση χωρίς να παρεμβάλεται άλλο καλώδιο, απλά πράγματα.
Δοκίμασα για αρχή κάτι απλό να παίξει, ένα DVD με DD και DTS όπως το Planet Terror, και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό τουλάχιστον για μένα, τα εφέ γέμιζαν το χώρο καλύτερα από τον προηγούμενο ενισχυτή μου.
Αμέσως μετά δοκίμασα ένα BD και τι καλύτερο από το Avatar !! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΛΕΜΕ !!! ήχος καθαρός και κρυστάλλινος και σε υψηλές και χαμηλές εντάσεις τόσο που φοβήθηκα για τα ηχεία :142: αν δηλαδή παίζει τόσο καλά στα παλιά μου, τι θα γίνει αν πάρω καινούρια ; !!!!
Η ρύθμιση που του έχω βάλει είναι η NeoCinema 6, δοκίμασα και το Advance Surround με έτοιμα προγράμματα για θέαση ταινιών αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα γιατί έκανε αντίλαλο στους διαλόγους όπως σε μιά κινηματογραφική αίθουσα.Επίσης τον δοκίμασα χωρίς το Sub και το μπάσσο που φαίρνει στα ηχεία είναι εξαιρετικό ! ...

Ετσι για το θεαθήναι έβαλα και για κανα δεκάλεπτο το ράδιο να παίξει, όπως και δυό τρία τραγούδια από CD.Πολύ καλό αποτέλεσμα σε διάφορες εντάσεις, αλλά δεν θα είναι η δουλειά του αυτή...

Μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και για τα χρήματα που έδωσα και τον προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει ένα αξιοπρεπές σύστημα για να γουστάρει τις ταινίες του !

Αυτά.

Reaction score
38

:607:

Καλορίζικος ρε φίλε... ωραία πράγματα, ελπίζω να συνεχίσεις να το χαίρεσαι έτσι!

:605:

Reaction score
1

Ευχαριστώ Νικόλα, και φυσικά ένα star trek τιμήθηκε δεόντως σήμερα χε χε !

Reaction score
38

Ξεκίνησε το ταξίδι βλέπω... καλορίζικος και πάλι! :622:

Reaction score
0

καλησπερα παιδια και απο μενα
ενδιαφερομαι και εγω για τον pioneer εχω ηδει ενα home theater dvd panasonic και θελω να κρατεισω τα ηχεια και να τα συνδεσω με τον pioneer θα μπορεσω να το κανω η θα εχω προβλημα με το sub??ευχαριστω

Reaction score
1

Καλώς ήρθες.
Τι ηχεία και sub έχεις για να δούμε αν θα κάνεις δουλειά...τα δικά μου πάντως είναι σχεδόν 10 χρονών και δουλεύουν άψογα πάνω στον Pionner.

Reaction score
0

ειναι ετοιμο home theater της panasonic to pt860 απλα επειδει εχω Ps3 και λεω να προσαθεισω να ακουσω hd ηχο για αρχη να ξεκινησω απο τον ενυσχητη και στο μελλον να παρω ποιο καλα ηχεια και λεω αν μπορω να κρατησω αυτα απο το hometheater απλα καπου που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να παρω και καινουργιο sub

Reaction score
1

Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω.Ισως κάποια παιδιά με περισσότερες γνώσεις σίγουρα θα σου πουν περισσότερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ειναι ετοιμο home theater της panasonic to pt860 απλα επειδει εχω Ps3 και λεω να προσαθεισω να ακουσω hd ηχο για αρχη να ξεκινησω απο τον ενυσχητη και στο μελλον να παρω ποιο καλα ηχεια και λεω αν μπορω να κρατησω αυτα απο το hometheater απλα καπου που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να παρω και καινουργιο sub

Με μιά γρήγορη ματιά που έριξα, νομίζω πώς το sub δεν εχει δικό του ενισχυτή.
Ο PIONEER και όλοι οι AVR βγάζουν μόνο προενίσχυση για το sub, οπότε πάς για άλλο subwoofer.
Eπίσης θα πρεπει να δείς την ωμική αντίσταση των ηχείων.
Αν είναι πολύ χαμηλή, πιθανον να δημιουργεί πρόβλημα στον PIONEER.

Reaction score
80

MadPax βαλε το μικροφωνακι να σου κανει μια ισοσταθμιση και κανε μια ακροαση ξανα

Reaction score
1

MadPax βαλε το μικροφωνακι να σου κανει μια ισοσταθμιση και κανε μια ακροαση ξανα

Ναι φίλε το σκέφτηκα κι εγώ και θα το κάνω κάποια στιγμή...μόλις φύγει η γυναίκα να μη με βλέπει να χαρχαλεύω :142: στο σαλόνι...

Κάτι άλλο να ρωτήσω τους πιο έμπειρους.Τα ηχεία (περιγραφή στο πρώτο ποστ) τι να τα δηλώσω ρε παιδιά, Large ή Small ; Διάβασα το manual αλλά δεν έβγαλα άκρη και προς το παρών είναι δηλωμένα Small.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@