Pioneer VSX-520 K

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Καλη χρονια, αν αλλαξεις τα μπροστα ηχεια υπολογιζε κ ενα κεντρικο ιδιας σειρας για καλυτερη ομοιογενεια:137:
δηλ το volume σε προβολη ποσο το βαζειςι:118::138:

Reaction score
1

Καλη χρονια, αν αλλαξεις τα μπροστα ηχεια υπολογιζε κ ενα κεντρικο ιδιας σειρας για καλυτερη ομοιογενεια δηλ το volume σε προβολη ποσο το βαζειςι:118:

Περίπου στα 30-35db δεν μπορώ παραπάνω...μιά φορά στα 40 που δοκίμασα ήρθε ο γρουσούζης ο διπλανός μιά φάτσα σαν το γερο Σκρουτζ :142: βάραγε τα κουδούνια και παραλίγο να καταλήξω στο αυτόφορο για ξυλοδαρμό :137: αλλά θα ψοφήσει το απολίθωμα που θα πάει :137:

Reaction score
4

Περίπου στα 30-35db δεν μπορώ παραπάνω...μιά φορά στα 40 που δοκίμασα ήρθε ο γρουσούζης ο διπλανός μιά φάτσα σαν το γερο Σκρουτζ βάραγε τα κουδούνια και παραλίγο να καταλήξω στο αυτόφορο για ξυλοδαρμό αλλά θα ψοφήσει το απολίθωμα που θα πάει
Νίκο πρέπει να έρθεις σε μένα να δεις σε τι στάθμες ακούω μουσική αλλά και ταινίες . Βέβαια εμένα δεν μου κουνιέται κανένας γείτονας γιατί με θεωρούν αλήτη χαχαχαχα τους έχω εκπαιδεύσει κανονικότατα σου λέω.

Μουσική ακούω στα 45 και κάτω και ταινίες οταν είναι DTS 55 στο νερό και γίνεται σκοτωμός σου λέω. Βέβαια απο την στιγμή που έβαλα τα klipsch γιατί με τα παλιά που είχα τσίριζε ο τόπος μετα τα 45DB

Reaction score
1

Βέβαια εμένα δεν μου κουνιέται κανένας γείτονας γιατί με θεωρούν αλήτη χαχαχαχα

Ναι ενώ εμένα με θεωρούν πρωτοσύγγελο στη Μητρόπολη :142::142: ...άσε είμαι λέρα κι εγώ, αλλά τουλάχιστον ξυρίστηκα και κουρεύτηκα πριν λίγες μέρες και με βλέπουν με συμπάθεια :142:

Reaction score
4

Ναι ενώ εμένα με θεωρούν πρωτοσύγγελο στη Μητρόπολη ...άσε είμαι λέρα κι εγώ, αλλά τουλάχιστον ξυρίστηκα και κουρεύτηκα πριν λίγες μέρες και με βλέπουν με συμπάθεια
Χαχαχαχαχαχαχα :103: :103: :103: Έλα όποτε θέλεις για μπύρα η καφεδάκι να ακούσεις τα klipsch πριν πας για νέα ηχεία θα πάθεις...

Reaction score
1

Χαχαχαχαχαχαχα Έλα όποτε θέλεις για μπύρα η καφεδάκι να ακούσεις τα klipsch πριν πας για νέα ηχεία θα πάθεις...

Θα το κανονίσουμε αλλά θα μου επιτρέψεις να φέρω κανα CD από αυτά που ακούω

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Ναι σιγά το πρόβλημα :103:
ωχχ παναγια μου τι θα του πας ρε του ανθρωπου??? μελλας καρρας live στη θεσ/νικη? ριξε κ λιγο τερλεγκα με χριστοδ/λο κ ειμαστε ενταξη χαχαχχαααα!!!!!:143:

αντε καλοριζικος θηριο !!!! :126:

Reaction score
4

Οπ τι είναι αυτά....κατι ξέρεις εσύ μου φαίνεται....Νικοοοοοοοοοοοο μην μου φέρεις σκυλάδικα γιατί αναστατώνεται ο σκύλος μου παίρνει το Πριονννι και αρχίζει και τραγουδά το γνωστό άσμα χαχαχαχαχ :103:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

ωχχ παναγια μου τι θα του πας ρε του ανθρωπου??? μελλας καρρας live στη θεσ/νικη? ριξε κ λιγο τερλεγκα με χριστοδ/λο κ ειμαστε ενταξη χαχαχχαααα!!!!!:143:

αντε καλοριζικος θηριο !!!! :126:
Τι περίμενες να του πάω ρε ; Τη συμφωνική του Βερολίνου ή τα άπαντα της Κάλλας και του Παβαρότι να κάνουμε κέφι ; :142:

Τέτοια γαβ γαβ ακούω, γουσταρλίδικα και κιμπάρικα...

Reaction score
1

Οπ τι είναι αυτά....κατι ξέρεις εσύ μου φαίνεται....Νικοοοοοοοοοοοο μην μου φέρεις σκυλάδικα γιατί αναστατώνεται ο σκύλος μου παίρνει το Πριονννι και αρχίζει και τραγουδά το γνωστό άσμα χαχαχαχαχ :103:

Με σκιάζεσαι καρντιά μου...θα φέρω κάτι πιο light, κανα Πλούταρχο καμμιά Ζήνα...τέτοια πράματα :142: ...

Θα φέρω και τον ντεταρι μαζί να τον ταϊσουμε στο σκύλο :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Παίδες το 45 και 55 είναι τα -db που βλέπετε στην πρόσοψη;

Reaction score
4

Παίδες το 45 και 55 είναι τα -db που βλέπετε στην πρόσοψη;
Γιώργο ο εν λόγο ενισχυτής δεν εχει πουθενά ένδειξη db όπως οι ποιο σύνθετοι ενισχυτές απλά το είπαμε ετσι με το Νικο για να μην σας μπερδέψουμε με τις εντάσεις αλλά τελικά το κάναμε :103:

Ο δικός σου γράφει db η είναι έτσι όπως οι μικροί ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@