- Reaction score
- 109.512
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K
Από -80 έως +12 είναι Νίκο;
Στείλε μου λίγο από δω ρε...θα είναι καϊνάρι :142::142: Εχει ένδειξη ο 520.
Ένα σκέτο 80 γράφει Νικο :121:Μισό, γιατί μας πήραν τα ντουμάνια.:107:
Οταν το volume είναι στο max level, τί νούμερο γράφει η οθόνη?
Στο max δεν τον έχω βάλει και ούτε πρόκειται ποτέ :137: αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ανεβοκατεβάζω το volume γράφει ένα νουμεράκι και δίπλα του db στην οθόνη του (πχ 35db)...μόλις πάω σπίτι θα σας το βγάλω μιά φωτογραφία να το δείτε παιδιά...Μισό, γιατί μας πήραν τα ντουμάνια.:107:
Οταν το volume είναι στο max level, τί νούμερο γράφει η οθόνη?
Ρε εμένα δεν λέει db ?????Τι στο καλό ?????? :120: :120:Στο max δεν τον έχω βάλει και ούτε πρόκειται ποτέ :137: αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ανεβοκατεβάζω το volume γράφει ένα νουμεράκι και δίπλα του db στην οθόνη του (πχ 35db)...μόλις πάω σπίτι θα σας το βγάλω μιά φωτογραφία να το δείτε παιδιά...
Ρε εμένα δεν λέει db ?????Τι στο καλό ?????? :120: :120:
Εκτός αν έχει δυο η περισσότερους τρόπους να σου εμφανίζει τις απεικονίσεις στην οθόνη..... εγώ δεν το έχω αλλάξει πάντως παίζω με το αρχικό setup του... Νίκο εσύ το έχεις αλλάξει ? Από την αρχή σου έλεγε db ?Τέλος εγώ έχω το VSX-520-K αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και άλλο μοντέλο...
Χαχαχαχαχα τρελέ.... Χρησιμοποιώ προβιές από πρόβατα είναι ποιο αποτελεσματικές χαχαχαχαχα
ωραια...κι εγω 2Χ2.5 τους εβαλα...Ναι καλό είναι τα καλώδια για τα εμπρός να είναι 2χ2,25 η 2χ2,50 οπότε μια χαρά καλώδια σου έδωσε το παλικάρι. Σκέψου ότι προσωπικά έχω βάλει σε όλα 2χ2,50 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε μεγάλες εντάσεις. Μέχρι το +60 που έχω πάει έπαιζαν όλα απροβλημάτιστα.
Αλλαξε input πηγη πχ CD-R και γυρνα το volume.. :126:Στο max δεν τον έχω βάλει και ούτε πρόκειται ποτέ :137: αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ανεβοκατεβάζω το volume γράφει ένα νουμεράκι και δίπλα του db στην οθόνη του (πχ 35db)...μόλις πάω σπίτι θα σας το βγάλω μιά φωτογραφία να το δείτε παιδιά...