Pioneer VSX-520 K

GOM

Reaction score
43
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Επειδή τώρα αρχίζω και ψάχνομαι πιο πολύ με θέματα home cinema κλπ. έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις πως περίπου λειτουργεί η ισοστάθμιση που αναφέρεις ώστε να μπορέσω να κρίνω και γω την αναγκαιότητά της? Επίσης προφανώς στην αρχή αναφέρεσαι σε μια έτοιμη σύνθεση αν κατάλαβα καλά? Τα ηχειάκια της canton που αναφέρω δεν τα έχω ακούσει καν, καθώς μου τα έδωσε ένας φίλος μου που άλλαξε σύστημα και μάλιστα έχω 3 από αυτά, γι αυτό και σκέφτομαι το ένα να μπει ως κεντρικό. Το 3.1 από το 2.1 κρίνεται καλύτερο η μια η άλλη? Ευχαριστώ για το χρόνο σου...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

την καλοσύνη να μου εξηγήσεις πως περίπου λειτουργεί η ισοστάθμιση που αναφέρεις ώστε να μπορέσω να κρίνω και γω την αναγκαιότητά της?
Φέρνει αυτόματα τις εντάσεις ανάμεσα στα ηχεία και κόβει ή τονίζει κάποιες συχνότητες βασιζόμενο στην μέτρηση που κάνει στον χώρο.
Ρώτα τον madpax να σου πεί τι διαφορές είχε στον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Επίσης προφανώς στην αρχή αναφέρεσαι σε μια έτοιμη σύνθεση αν κατάλαβα καλά?
Ναι.
Το 3.1 από το 2.1 κρίνεται καλύτερο η μια η άλλη?
Σαφώς.Το κεντρικό κανάλι στις ταινίες περιέχει πάρα πολύ πληροφορία.

GOM

Reaction score
43

ok..θα περιμένω όταν το δει να μου πει και εκείνος την γνώμη του. Να σαι καλα...

Reaction score
80

Μέτα την ισοστάθμιση
Λοιπόν έκανα αυτό που πρότειναν ο ekos και ο Alastor.Πολύ εύκολη διαδικασία.Απλά έβαλα το μικρόφωνο που έχει στη συσκευασία και πάτησα δυό τρία κουμπάκια στο τηλεχειριστήριο.Εκανε ο ενισχυτής τους ελέγχους του και μόλις τελείωσε είχε DTS master :137: ...

Ο ήχος είναι πιο "καθαρός" τώρα και τα εφέ πάρα πολύ ευδιάκριτα !!...αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη διαδικασία ήταν το ρυθμικό μπουμ μπουμ μπουμ που έβγαινε από το sub :142:

GOM

Reaction score
43

ok..με πείσατε..:103: Μια απορία μόνο. Επειδή όπως προανέφερα, δεν θα είναι πλήρες 5.1 σύστημα, αλλά 3.1. Η διαδικασία αυτή με το μικρόφωνο που περιγράφεται παραπάνω, θα είναι το ίδιο χρήσιμη?

Reaction score
1

ok..με πείσατε..:103: Μια απορία μόνο. Επειδή όπως προανέφερα, δεν θα είναι πλήρες 5.1 σύστημα, αλλά 3.1. Η διαδικασία αυτή με το μικρόφωνο που περιγράφεται παραπάνω, θα είναι το ίδιο χρήσιμη?

Aν και πανεύκολη η διαδικασία αφού δεν θα έχεις πλήρες το σύστημα δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις.Απλά αν σκέφτεσαι να προσθέσεις άλλα δύο ηχεία, κάντη να είσαι έτοιμος για αργότερα.

Reaction score
80

Κανε μια ισοστάθμιση τώρα και όταν αποκτήσεις τα 2 πίσω ξανατρέχεις το πρόγραμμα

Η διαδικασία είναι απλή και ο ενισχυτής έχει αρκετές μνήμες (για διαφορετικές θέσεις ακρόασης)

Reaction score
0

γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι, ειχα το ενισχυτη 420 και τον πουλησα και θα παρω τον 520 γιατι απο οτι ειδα εχουν διαφορες 1) θελω να ρωτησω αν ο 520 συνδεετε με την τηλεοραση για να κανεις τις ρυθμισεις οπως ο 920 οπως εδω http://www.youtube.com/watch?v=EkC1OICXGEc 2) εχω ενα ps3 ειναι καλυτερα να το συνδεσω με hdmi σε ενισχυτη και απο εκει σε tv η το ps3 σε tv me hdmi και οπτικη ινα σε ενισχυτη. Σας ευχαριστω .

Reaction score
1

Γειά σου κι εσένα !

Ο 520 δεν έχει μενού ρυθμίσεων με ένδειξη στην τηλεόραση.

Με HDMI θα το συνδέσεις το PS3 στον 520.

Reaction score
0

Ευχαριστω φιλε, η ενδειξη στη tv ειναι απο τα μοντελα 920 και πανω ? και αν αυτο διευκολυνει τη χρηση του ενισχυτη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Pioneer VSX-520 K

Οχι ! Δείχνει απλά το σήμα που δέχεται.
διπλα στο lfe οι γραμμες αναβοσβηνουν οταν δεχεται σημα αναλογο................

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Pioneer VSX-520 K

διπλα στο lfe οι γραμμες αναβοσβηνουν οταν δεχεται σημα αναλογο................

Οχι δεν το κάνει αυτό.Ισως το κάνουν οι πιο ακριβοί της σειράς, ο 520 δεν...

Reaction score
1

Ευχαριστω φιλε, η ενδειξη στη tv ειναι απο τα μοντελα 920 και πανω ? και αν αυτο διευκολυνει τη χρηση του ενισχυτη?
Ναι είναι για τα ακριβότερα μοντέλα από 920 κι επάνω νομίζω.Ο 520 θα στα κάνει όλα αυτά απλά οι ενδείξεις θα είναι στην οθονίτσα του ενισχυτή.Διευκολύνει σίγουρα αν είναι στην οθόνη της TV, αλλά εμένα πχ δεν με πείραζε καθόλου καθώς ήθελα έναν καλό και φθηνό AVR να κάνω τη δουλειά μου...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τοτε τι το εχει ?, υποψιν τρεμοπαιζει μονο σε σινε κατασταση και οταν υπαρχει πληροφορια χαμηλου........
αλλιως δεν

Reaction score
0

Kαι κάτι ακόμα συγγνώμη αν σας κουράζω ο 520 είναι δυνατός για να τον βγάλω έξω σε κανένα γάμο η Πάσχα για να τον έχω στην τσίτα συνεχεία η θα μας κάνει καμιά δουλεία? με τον 420 ήμουν ικανοποιημένος αλλά δεν τον είχα για πολύ ώρα έξω. Θα έχει διάρκεια η θα καεί?

Reaction score
1

τοτε τι το εχει ?, υποψιν τρεμοπαιζει μονο σε σινε κατασταση και οταν υπαρχει πληροφορια χαμηλου........
αλλιως δεν
Δεν ξέρω βρε Αργύρη...εγώ δεν το έχω δεί ποτέ να το κάνει αυτό.Μόνο το φορμά που δέχεται βγάζει στην οθονίτσα του με τα σηματάκια DD ή DTS...σηματάκια που τρεμοπαίζουν δεν μου έχει βγάλει ποτέ :137:

Reaction score
1

Kαι κάτι ακόμα συγγνώμη αν σας κουράζω ο 520 είναι δυνατός για να τον βγάλω έξω σε κανένα γάμο η Πάσχα για να τον έχω στην τσίτα συνεχεία η θα μας κάνει καμιά δουλεία? με τον 420 ήμουν ικανοποιημένος αλλά δεν τον είχα για πολύ ώρα έξω. Θα έχει διάρκεια η θα καεί?
Γιατί να μη στη κάνει τη δουλειά, αφού την έκανε ο 420 την κάνει και ο 520...είναι όμως συσκευή που είναι για κλειστό χώρο οπότε προσοχή !

Α και μην τον τσιτώνεις συνέχεια, δεν ξέρεις πότε θα παραδώσει το πνεύμα του :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Δεν αγοράζεις ενισχυτή για γλέντια.Ενισχυτή οικιακής χρήσης αγοράζεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τοχω ξαναπει, φιλος εχει καψει 2 φορες γιαμαχα απο παρτακι, οπου παρτι και παρτην ειναι, και μετραει 150αρες σε σερβις..................

Reaction score
0

Τι να κάνουμε μια φορά παντρευόμαστε ελπίζω :107: .Εκτός αν είναι καλυτέρα να βγάλω ένα κοινό απλό ηχοσυστημα και να συνδέσω εκεί τον ενισχυτή για να αποφύγω τυχών κάψιμο τι λετε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@