Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Ηταν καλό το προυσαλιό ε ; Εκλεκτή ποικιλιά ! :410::410: ρε τι γράφεις θα μας ξεσκίσουν τώρα :142::142:...Όσο για την αναβάθμιση, οι ενισχυτές δεν αναβαθμίζουν την εικόνα, αυτή την δουλειά θα την κάνει το player
Πες του χαιρετίσματα του πωλητή φίλε, κι εγώ προχτές έμαθα ότι ο 520 δεν έχει upscaler και τα HDMI του απλά λειτουργούν ως διακόπτες για το σήμα...το PS3 θα το βάλεις στην είσοδο BD που έχει ο ενισχυτής και όλα μια χαρά, έτσι κι αλλιώς 1080p σήμα δίνει το PS3Μόλις πείρα και εγώ με τι σειρά μου τον ενισχυτή 520. Θα ήθελα να με προτείνετε ηχεία μέχρι 300 ε και αν μπορώ στα δύο μπροστά να βάλω δύο ξεχωριστά. Και κάτι ακόμα με είπε ο πολίτης πως ο 520 δεν αναβαθμίζει σε 1080p την αναλύσει εικόνας και ότι είναι καλυτέρα να στείλω το hdmi κατευθείαν από ps3 σε TV
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Προσπαθω να συνδεσω ενα μικροφωνο στον ενισχυτη για karaoke για χαβαλε με την παρεα,αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει εισοδο για κατι τετοιο.Εχει εισοδο μονο για ακουστικα και για το macc.Καποια λυση θα υπαρχει.Γνωριζει κανεις???