Pioneer VSX-520 K

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Απο την στιγμή που δεν υπόκειται σε κάποια τυποποιημένη μέτρηση δεν υπάρχει τέτοιο συμπέρασμα.
Επίσης είναι και λάθος ο υπολογισμός καθότι η ισχύς που βλέπεις ως κατανάλωση δεν εξυπακούεται ότι μετατρέπεται σε ισχύς που πάει στα ηχεία λόγω απόδοσης των τελικών σταδιών(σε τι τάξη είναι;Αν είναι AB τότε περίπου το 50-60% μετατρέπεται σε οφέλιμη ισχύ).

Reaction score
0

μμμμ.κατι πιανω...για πιο ευκολα και λιανα...
Απ`οτι διαβασα καπου η ενισχυση στα τελικα σταδια γινεται με αρθρωματα Ice power 4ης γενιας,οπως του SC-LX90..
VSX-520 240W καταναλωση / VSX-521 415W...
Συμπερασμα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ο 2ος καίει περισσότερο απο τον πρώτο(κατά την Pioneer).
Kανένα άλλο!

Reaction score
0

κατ`εσε αν υποθεσουμε πως ολα τα σωθικα ειναι ιδια?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Απ`οτι διαβασα καπου η ενισχυση στα τελικα σταδια γινεται με αρθρωματα Ice power 4ης γενιας,οπως του SC-LX90.
Που το είδες αυτό;
Ψηφιακά ICE σε τέτοιας κατηγορίας μηχανάκι;
Περίεργο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

κατ`εσε αν υποθεσουμε πως ολα τα σωθικα ειναι ιδια?
Μιλάμε για ενέργεια.
Δεν χωράνε υποθέσεις.
Απλή φυσική είναι,εφόσον έχουμε αξιόπιστα στοιχεία.

Reaction score
1

Αμα είχε Ice ο 520 θα είχε χαλάσει μέχρι τώρα με τη χρήση που του κάνω :142::143:

Reaction score
0

Γεια σας παιδιά, καινούριος στην παρέα αν και παρακολουθώ το forum από καιρό.Κ μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Αγόρασα τον 520 κ γω, απίστευτα ευχαριστημένος καθώς δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις..Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχω καταφέρει να δω τα σηματάκια true hd αν και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σας από τις πρώτες σελίδες.
Και ρωτώ, μήπως φταίει ότι τα καλώδια των ηχείων μου είναι των 20 λεπτών το μέτρο(με έφαγαν όλοι γνωστοί και φίλοι να μην πάρω free oxygen 2x2,5 kai 2x 4 για τα πίσω και καλά επειδή οι διαφορές θα είναι αμελητέες) και πήρα τα πιο λεπτά που υπήρχαν.
Το μόνο που καταφέρνω να ακούω στις ταινίες είναι το neo cinema 6,υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ενισχυτή?
Η αναπαραγωγή γίνεται από ps3 το οποίο είναι συνδεδεμένο με καλώδιο hdmi στον ενισχυτή και η ταινία είναι το avatar.
Σας ευχαριστώ και περιμένω τη βοήθειά σας

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Kαλώς ήρθες στο AVSite!

Τα καλώδια των ηχείων δεν έχουν καμία σχέση.
Γενικά τα καλώδια δεν έχουν καμιά σχέση.
Τον ενισχυτή τον έχεις βάλει να κάνει auto decoding;(υπάρχει κουμπάκι στο χειριστήριο)
Οι ρυθμίσεις ήχου του ps3 ποιές είναι;Bitstream ή LPCM;

Reaction score
1

Γεια σας παιδιά, καινούριος στην παρέα αν και παρακολουθώ το forum από καιρό.Κ μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Αγόρασα τον 520 κ γω, απίστευτα ευχαριστημένος καθώς δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις..Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχω καταφέρει να δω τα σηματάκια true hd αν και ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σας από τις πρώτες σελίδες.
Και ρωτώ, μήπως φταίει ότι τα καλώδια των ηχείων μου είναι των 20 λεπτών το μέτρο(με έφαγαν όλοι γνωστοί και φίλοι να μην πάρω free oxygen 2x2,5 kai 2x 4 για τα πίσω και καλά επειδή οι διαφορές θα είναι αμελητέες) και πήρα τα πιο λεπτά που υπήρχαν.
Το μόνο που καταφέρνω να ακούω στις ταινίες είναι το neo cinema 6,υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ενισχυτή?
Η αναπαραγωγή γίνεται από ps3 το οποίο είναι συνδεδεμένο με καλώδιο hdmi στον ενισχυτή και η ταινία είναι το avatar.
Σας ευχαριστώ και περιμένω τη βοήθειά σας

Καλώς ήρθες.Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι από το PS3 δεν μπορείς να πάρεις DTS HD MSTR ούτε και TRUE HD παρά μόνο LPCM.Δεν φταίνε τα καλώδια ούτε ο ενισχυτής.Πάτα το κουμπάκι AUTO SURROUND στο χειριστήριο και θα δείς κάθε φορά που θα βάζεις μιά ταινία την ένδειξη PCM στην οθόνη του ενισχυτή.

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επειδή είμαι στη δουλειά τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι επειδή έχω την τελευταία έκδοση του ps3 ότι υποστηρίζει και το true hd και το dts master καθώς το τσέκαρα από το μενού ρυθμίσεων ήχου του ps3. Το θέμα είναι ότι μου έχει καρφωθεί για τα καλώδια καθώς κάπου διάβασα ότι αν τα πίσω ειδικά δεν έχουν μεγάλη διατομή δεν μπορεί να περάσει dts ήχο.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ:123:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.854

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, επειδή είμαι στη δουλειά τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι επειδή έχω την τελευταία έκδοση του ps3 ότι υποστηρίζει και το true hd και το dts master καθώς το τσέκαρα από το μενού ρυθμίσεων ήχου του ps3. Το θέμα είναι ότι μου έχει καρφωθεί για τα καλώδια καθώς κάπου διάβασα ότι αν τα πίσω ειδικά δεν έχουν μεγάλη διατομή δεν μπορεί να περάσει dts ήχο.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ:123:
Κατ' αρχάς, για να βεβαιωθείς ότι πηγαίνει ήχος στα περιφερειακά ηχεία σου, κοίταξε αν υπάρχει λειτουργία all channel stereo στον ενισχυτή, και βάλε ένα cd να παίξει στο ps3.

To πρόβλημά σου εντοπίζεται στις ρυθμίσεις είτε του ps3, είτε του ενισχυτή. Ο ενισχυτής έχει κάποιο πλήκτρο direct, ή στις ρυθμίσεις του ήχου έχει HDMI passthrough?

Reaction score
80

Καλώς ήρθες.Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι από το PS3 δεν μπορείς να πάρεις DTS HD MSTR ούτε και TRUE HD παρά μόνο LPCM
Ισχυει αλλα μονο στο ps3 fat.
Το ps3 slim παιζει τα παντα ολα (Να το παρεις Νικο :137:)

Reaction score
0

Τελικά ούτε τα καλώδια φταίνε ούτε φυσικά και ο ενισχυτής.Το πρόβλημα ήταν οι video settings από το ps3 οι οποίες ήταν LPCM και τις έκανα bitstream.
Με την αλλαγή και βάζοντας το avatar ο ενισχυτής έγραψε το πολυπόθητο dts master και ο ήχος πραγματικά με αποζημίωσε βλέποντας μόνο και μόνο την ταινία για να απολαύσω τον ήχο!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας :602:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.226
Ασ' τον να λέει τον άσχετο! :136:

Θα μεταμορφωθεί, και θα έχεις τον 1020! :142:

Γιά να μην πάω ψηλότερα και φανώ ελαφρά υπερβολικός.

Reaction score
80

Σκεφτομαι να αναβαθμισω το καλωδιο ρευματος του ενισχυτη....
λεφτα πολλα δεν παιζουν αλλα θα δω καποια βελτιωση πιστευω...
αυτο εδω τι λεει?

http://cgi.ebay.com/Magic-Power-PW-...327?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aaba0165f
Δεν ειναι καλο, να ψαξεις να βρεις καλωδιο κρυογεννημενο και να το εχει πλεξει παρθενα, θα νομιζεις οτι εχεις τον suzano

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@