Pioneer VSX-520 K

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Καλοριζικος καλες ακροασεις.Τον ιδιο ηθελα να παρω και εγω αλλα πηρα τον 820....

Reaction score
0

Καλησπέρα και με γειές και από μένα!
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το μηχανάκι αυτό...με τι ηχεία συνιστάται?
Το budget για τα ηχεία είναι 400 ευρώ περίπου.

Reaction score
4

Καλησπέρα φίλε και καλορίζικος και από εμένα . Λοιπόν είδα το θέμα σου και επειδή έχω τον ίδιο ενισχυτή θέλω να σου πω ένα πράγμα που θα σε κάνει ακόμα ποιο χαρούμενο . Σχετικά με το NeoCinema6 λοιπόν ο εν λόγω AV υποστηρίζει DD + DTS + DTS Master για να μπορέσεις να το ακούσεις θα πρέπει να βλέπεις το DTS πάνω στον ενισχυτή σου και για να το πετύχεις αυτό και να έχεις ακόμα καλύτερο ακουστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλεις τον AV σου από το Control του όταν παίζεις BD στο Direct Auto θα το δεις είναι το πρώτο κουμπί αριστερό εκεί που επιλέγεις τις ρυθμίσεις για τους surround ήχους.

Και στο λέω αυτό γιατί μόνο όταν δεις το DTS στον AV σου θα έχεις σωστό αποτέλεσμα. Όχι ότι με το NeoCinema6 δεν θα παίζει καλά αλλά αν καταφέρεις αυτό που σου λέω θα εξαπλασιαστείς με τον DTS ήχο :)

Reaction score
1

Φίλε AlastorTHX χαίρομαι γιατί αυτή είναι η έννοια των φόρουμ, να ανταλλάσουμε εμπειρίες και πληροφορίες.
Οσον αφορά τώρα αυτό που μου είπες το έχω δοκιμάσει αλλά κάνει το εξής παράδοξο.Εξαφανίζει τον ήχο από τα περιφερειακά ηχεία τελείως και παίζουν μόνο τα δύο εμπρός, εξαφανίζει τους διαλόγους από το κεντρικό και τους μεταφέρει δεξιά-αριστερά.Ολα αυτά όταν το βάζω στο direct auto.Οταν είναι στο Standart Νeo6 Cinema όλα μιά χαρά !...

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάποια άλλη σύνδεση του BD με τον ενισχυτή.Αυτή τη στιγμή είναι HDMI σε HDMI.

Reaction score
4

Και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια περίεργα γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις για τα ηχεία .Εμένα όταν δεν είχα κάνει το τεστ με MCACC μου έκανε αυτό που λες από την στιγμή που το έκανα όλα πήγαν καλά.

Κανε λοιπόν το MCACC , ενεργοποίησε και το phase στον ενισχυτή και παίξε λίγο με ένα DTS DVD η BD μέχρι να δεις το DTS στον ενισχυτή και θα δεις την διαφορά :107: είναι σαν να είσαι μέσα στις σκηνές άλλο πράγμα σου λέω .Πάντως το neo6 γενικά είναι από τα ποιο καθαρά προγράμματα στον ενισχυτή από ότι έχω δει μέχρι τώρα .

Φιλικά
AlastorTHX

Reaction score
1

Μου το είπε και άλλος συμφορουμίτης το MCACC λίγο πιο πίσω, θα το κάνω λοιπόν μόλις βρώ λίγο χρόνο, μάλλον σήμερα το βράδυ που θα έχει και ησυχία και θα σου πω τα αποτελέσματα Alastor.

Reaction score
1

Λοιπόν έκανα αυτό που πρότειναν ο ekos και ο Alastor.Πολύ εύκολη διαδικασία.Απλά έβαλα το μικρόφωνο που έχει στη συσκευασία και πάτησα δυό τρία κουμπάκια στο τηλεχειριστήριο.Εκανε ο ενισχυτής τους ελέγχους του και μόλις τελείωσε είχε DTS master :137: ...

Ο ήχος είναι πιο "καθαρός" τώρα και τα εφέ πάρα πολύ ευδιάκριτα !!...αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη διαδικασία ήταν το ρυθμικό μπουμ μπουμ μπουμ που έβγαινε από το sub :142:

Ευχαριστώ και πάλι παίδες !

Εdit ...ρε παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος αντάπτορας να βγάζει δύο εξόδους HDMI από τη μία που έχει το BD player, θέλω καμιά φορά να παρακολουθώ ταινία χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω τον ενισχυτή.

Reaction score
4

Ωραία :)

Έχω ακούσει για κάτι μηχανάκια που τα λένε HDMI hubs αν και δεν γνωρίζω αν είναι συμβατά και λοιπές πληροφορίες άπλα μπορείς να το ψάξεις λιγάκι στο net

Καλές αναζητήσεις

Reaction score
80

Λοιπόν έκανα αυτό που πρότειναν ο ekos και ο Alastor.Πολύ εύκολη διαδικασία.Απλά έβαλα το μικρόφωνο που έχει στη συσκευασία και πάτησα δυό τρία κουμπάκια στο τηλεχειριστήριο.Εκανε ο ενισχυτής τους ελέγχους του και μόλις τελείωσε είχε DTS master :137: ...

Ο ήχος είναι πιο "καθαρός" τώρα και τα εφέ πάρα πολύ ευδιάκριτα !!...αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη διαδικασία ήταν το ρυθμικό μπουμ μπουμ μπουμ που έβγαινε από το sub :142:

Ευχαριστώ και πάλι παίδες !
Βαλε το μικρωφονακι να μετρησει ολες της πιθανες θεσεις ακροασης και θα δεις ποσα διαφοιρετικα δεδομενα θα σου δωσει.

Εγω με τον 919 εχω μετρησει και της 6 θεσεις που δινει το MCACC

Reaction score
1

Βαλε το μικρωφονακι να μετρησει ολες της πιθανες θεσεις ακροασης και θα δεις ποσα διαφοιρετικα δεδομενα θα σου δωσει.

Εγω με τον 919 εχω μετρησει και της 6 θεσεις που δινει το MCACC

Exω σχετικά μικρό χώρο και συνήθως παρακολουθώ μόνος τις ταινίες μου από συγκεκριμένη θέση.Θεωρητικά μπορώ να το κάνω αφού είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μου δώσει κάτι παραπάνω από το ήδη άριστο αποτέλεσμα που έχω.Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, είστε απίθανοι !

Reaction score
54

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το απλοϊκό αλλά πάμφθηνο hdmi splitter ,που έχει το e-shop με 10 ευρώ. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην κλειδώσει κάποια συσκευή, αλλά μπορεί και να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751945

Reaction score
54

Το έχω αγοράσει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...

Και εδώ που τα λέμε ο κίνδυνος να μην κλειδώσει κάποια συσκευή υπάρχει και με ακριβές συσκευές.

Reaction score
1

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το απλοϊκό αλλά πάμφθηνο hdmi splitter ,που έχει το e-shop με 10 ευρώ. Υπάρχει ο κίνδυνος να μην κλειδώσει κάποια συσκευή, αλλά μπορεί και να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751945

Το παράγγειλα κιόλας :137: ευχαριστώ !

Αν και στο λινκ που μου έβαλε ο gstriftos και τον ευχαριστώ το έχει πιο φθηνά αλλά πρέπει να πάω Αγ.Παρασκευή να το πάρω.

Reaction score
1

Xθες το βράδυ κανα δύωρο πριν την αλλαγή του χρόνου, νταλκαδιάστηκα :137: και έβαλα για πρώτη φορά τον ενισχυτή να παίξει μουσική.Αφού έχω επάνω του το mede8er μέσω HDMI είχα περάσει μερικά CD σε flac έβαλα και ένα ποτάκι και άρχισα να ακούω...

Εδωσα επιλογή σε Stereo/ALC (Auto Level Control) για τα δύο εμπρός ηχεία και το subwoofer.Ανέβαζα την ένταση σταδιακά μέχρι τα 55db στο volume (δεν μπορώ να πάω παραπάνω λόγω πολυκατοικίας) και ο Pionner δεν καταλάβαινε τίποτα !!!!! πολύ καθαρός ήχος, ούτε παραμορφώσεις ούτε τίποτα.Και το μπάσο από το sub εξαιρετικότατο !...Αργότερα έβαλα και CD να παίζει μέσω του BD player και ο ήχος έγινε ακόμα καλύτερος.

Πολύ το χάρηκα ρε παιδιά, τόσο που το μισομπούκαλο εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού, έπρεπε να είναι ο gustam από μιά μεριά να με δεί :142: και σίγουρα ο Pioneer αξίζει για ακρόαση μουσικής από χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις.Μπαίνω σε σκέψεις λοιπόν μήπως να πάρω δύο καλύτερα και νεότερης τεχνολογίας ηχεία για μπροστά χωρίς όμως να χρειαστεί να πουλήσω κανένα νεφρό :142:

Καλή χρονιά σε όλους μας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@