Pirates Of The Caribbean: At World's End (2007)

HV

Reaction score
0
Re: Pirates Of The Caribbean 3: At World's End

ENJOY THE TRAILER / ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗ...ΖΝΤΟΥΒ !
!!!!

Reaction score
58

οσο παει και ομορφαινει παντως !!!!!!

ΠΕΙΡΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ !!!!

HV

Reaction score
0

PIRATES OF THE CARRIBEAN HI-DEF 1080P TRAILER !!!

Last edited by a moderator:

Reaction score
58

ακομα ενα ποστερ απο την επερχομενη ταινια

Reaction score
58

H disney βρηκε παλι τροπο να βγαλει χοντρο χρημα !!

η ταινια θα ειναι λεει 3 ωρες αλλα αφου η ταινια στοχευει στο οικογενειακο κοινο ειναι λεει δυσκολο για μια οικογενεια να καθησει 3 ολοκληρες ωρες να δει μια ταινια.

Γι αυτο θα κυκλοφορησει μια εκδοχη της ταινιας 2.5 ωρων στους κινηματογραφους και η κανονικη 3ωρη ταινια θα βγει στο dvd !!!!

Eιδατε τι τζιμανια εχουν εκει στη DISNEY !!!

Reaction score
784

Δεν καταλαβα δηλαδη... Ποια η διαφορα με τις ταινιες του Αρχοντα των δαχτυλιδιων?Εχουν δει τα ματια μας ενα σωρο extended editions.Αλλη μια σε χαλασε?

Reaction score
58

Oxi φυσικα η δικαιολογια που ειπαν με πειραξε λιγο !!!

Reaction score
58

ΕΦΤΑΣΕ !!!!!

Μετά την "Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού" και το "Σεντούκι του Νεκρού", οι "Πειρατές της Καραϊβικής" σαλπάρουν... για την οριστική τους περιπέτεια

Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες... γκάφες, στην πιο θεαματική τριλογία που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων! Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών αναμένεται να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, ενώ οι ακριβώς ίδιοι συντελεστές και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο τιμόνι της παραγωγής εγγυούνται το πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Όσο για τον Τζόνι Ντεπ; Άραγε, μήπως στην προηγούμενη ζωή του ήταν... αρχιπειρατής; Ήταν καιρός η εικόνα που είχαμε στη φαντασία μας για τους πειρατές να αποκτήσει σάρκα και οστά...

O Γουίλ, η Ελίζαμπεθ και ο Κάπτεν Μπαρμπόσα κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον αρχιπειρατή Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε το σεντούκι του Ντέιβι Τζόουνς. Εν τω μεταξύ, το τρομακτικό στοιχειωμένο πλοίο, ο "Ιπτάμενος Ολλανδός" και ο Ντέιβι Τζόουνς σπέρνουν την καταστροφή στις Εφτά Θάλασσες...

Σαλπάροντας στην απάτη, την προδοσία και τους ταραγμένους ωκεανούς, οι ήρωες πρέπει να ανοίξουν δρόμο μέχρι την εξωτική Σιγκαπούρη και να αντιμετωπίσουν τον πονηρό Κινέζο πειρατή Σάο Φενγκ. Προχωρώντας πια προς το τέλος του κόσμου, ο καθένας πρέπει να διαλέξει πλευρά στην τελική, απόλυτη μάχη - όχι μόνο για να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, αλλά και το ίδιο το μέλλον της άλλοτε ανέμελης πειρατικής ζωής...

- Ο κιθαρίστας των Ρόλινγκ Στόουν Κιθ Ρίτσαρντς εμφανίζεται στην ταινία στον ρόλο του πατέρα του Τζακ Σπάροου.

Reaction score
1

Πιπέρι στο στόμα σου ...

Η ταινία σπάει ταμεία , αν και την είδα με σχεδόν άδεια αίθουσα ...

Reaction score
2

Πιπέρι στο στόμα σου ...

Η ταινία σπάει ταμεία , αν και την είδα με σχεδόν άδεια αίθουσα ...
Α εντάξει τότε. Αφού σπάει ταμεία τότε ΠΡΕΠΕΙ να μου αρέσει... με συγχωρείτε για το λάθος μου. :crazy_1:

Reaction score
6
Απάντηση: Pirates Of The Caribbean 3: At World's End

Εγω πάντως δεν πρόκειται να την δω.
Δεν την ξαναπατάω με δαύτο.
Απορω με τα εισιτήρια που κοβει

Reaction score
58

Τελικα η ταινια διαρκει 168 λεπτα !!!

Εγω την βρηκα πιο μετρια απο τα αλλα 2 μερη τα οποια προηγηθηκαν .

Μεγαλη διαρκεια που λες ποτε θα τελειωσει και πολλες σκηνες πανω στα καραβια που στο τελος απλα σε κουραζουν.

Οι 2 - 3 καλες πινελιες της ταινιας δεν την σωζουν κατα την γνωμη μου.

VG

Reaction score
0

Η δεύτερη είχε πιασει σχεδον πατο, αν αυτη ειναι χειροτερη-βοηθεια μας!
Η πρωτη ηταν καλη παντως, ειχε βεβαια μια πρωτοτυπια στο σεναριο και στις ερμηνειες που μετα την πηραν και την εκαναν λάστιχο για να βγαλουν την επομενη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid