- Reaction score
- 3.237
Μας τα 'παν κι άλλοι...3D audio better than Dolby Atmos.....
Sony reveals PS5 specs, promises 3D audio better than Dolby Atmos
PlayStation 5 SSD and GPU specs and details also revealedwww.whathifi.com
Η ερώτηση ήταν εάν αξίζει η διαφορά (χρηματική και απόδοσης) να δώσω το ps4 για το ps5 και όχι ποιο από τα δύο να πάρω. Κλείνω προς το ότι δεν αξίζει για την ώρα. Ίσως να το σκεφτόμουν εάν βγεί, το δω σε λειτουργία και έχει παραδώσει πνεύμα το δικό μου, σε συνδυασμό με μια 8κ oled 65άρα...Και βέβαια θα πάρουμε το καινούργιο. Το 4 έχει βασική τεχνολογία του 2013. Επτά χρόνια διαφοράς είναι τεράστιο άλμα.
Και μόνο η ύπαρξη SSD αρκεί.
HDMI 2.1 υποστηρίζει.
Τι περισσότερο θα έπρεπε δηλαδή να κάνει για να αξίζει;
View attachment 164960
PlayStation 5 | PlayStation 4 | PlayStation 4 Pro | |
CPU | 8-core, 16 thread, up to 3.5Ghz (variable frequency) | 8 Jaguar Cores, 1.6GHz | 8 Jaguar Cores, 2.1GHz |
GPU | 36 CUs at 2.23GHz, 10.3 TFLOPs (variable frequency) | 18 CUs at 800MHz, 1.84 TFLOPS | 36 CUs at 911Mhz, 4.2 TFLOPS |
Memory | 16GB GDDR6 | 8GB GDDR5 | 8GB GDDR5 |
Internal Storage | Custom 825GB SSD | 500GB, 1TB HDD | 1TB HDD |
External Storage | NVMe SSD slot, USB HDD | 2.5-inch HDD, USB HDD | 2.5-inch HDD, USB HDD |
Optical Drive | Ultra HD Blu-ray | Blu-ray | Blu-ray |
Video Output | 4K at 120Hz, 8K | 1080p | 4K |
Είπαμε για την ώρα....Κλείνω προς το ότι δεν αξίζει ,ίσως να το σκεφτόμουν εάν βγεί, το δω σε λειτουργία και έχει παραδώσει πνεύμα το δικό μου, σε συνδυασμό με μια 8κ oled 65άρα...Εγω ελεγα και βαση του προ οχι του απλου
PlayStation 5 PlayStation 4 PlayStation 4 Pro CPU 8-core, 16 thread, up to 3.5Ghz (variable frequency) 8 Jaguar Cores, 1.6GHz 8 Jaguar Cores, 2.1GHz GPU 36 CUs at 2.23GHz, 10.3 TFLOPs (variable frequency) 18 CUs at 800MHz, 1.84 TFLOPS 36 CUs at 911Mhz, 4.2 TFLOPS Memory 16GB GDDR6 8GB GDDR5 8GB GDDR5 Internal Storage Custom 825GB SSD 500GB, 1TB HDD 1TB HDD External Storage NVMe SSD slot, USB HDD 2.5-inch HDD, USB HDD 2.5-inch HDD, USB HDD Optical Drive Ultra HD Blu-ray Blu-ray Blu-ray Video Output 4K at 120Hz, 8K 1080p 4K
Δεν διαφωνω φιλε μου. Και εγω μπορει να το παρω, κουβεντα κανουμε.Καταρχάς, είμαστε ακόμα μακριά από τα Χριστούγεννα που θα κυκλοφορήσει για να έχουμε "άγχος" για το αν αξίζει η αγορά του 5.
Το αν αξίζει είναι σχετικό. Αν μας καλύπτει το 4 και δεν μας περισσεύουν τα χρήματα, τότε δεν είναι απαραίτητο.
Αν κυνηγάμε την τεχνολογία και μας γυαλίσουν κάποια παιχνίδια του 5, η απόκτηση του 5 είναι καλή κίνηση.
Εγώ είμαι εναντίον της απαξίωσης του καινούργιου για να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση.
Αν δηλαδή περιμένουμε το 5 να έχει από το 4 τις διαφορές που έχει από το ...1, τότε ποτέ δεν πρέπει να αναβαθμίζουμε.
Θέλω να πω ότι 9 φορές στις 10, ο λόγος που αναβάλλουμε την αγορά τέτοιων συσκευών είναι οικονομικός.
Και καλά κάνουμε!Δεν διαφωνω φιλε μου. Και εγω μπορει να το παρω, κουβεντα κανουμε.