Plextor SCSI + Lynx two + ext.DAC ή Ayre 5xe, Esoteric X-01 κτλ κτλ

Reaction score
250
RDoherty said:
Βασίλη, δεν κατάλαβα στο πρώτο παράδειγμά σου (αυτό με τον Δανό) πώς έγινε η μετατροπή DAC.
Μάστορα δες εδώ! Αφορά σε προενισχυτή τους αλλά έτσι δουλεύουν και οι ολοκληρωμένοι τους !

http://www.acoustic-reality.com/onlinedoc/earmasterone.pdf

Reaction score
250
RDoherty said:
OK, thanks! AES/EBU εισόδους δεν βλέπω όμως.
Αντί να απαντάς ακαριαία μελέτησε το λίγο πιο προσεκτικά ! :D

Και τι έγινε αν δεν υπάρχουν AES/EBU είσοδοι ;

Το πνεύμα του thread αν κατάλαβα καλά είναι ότι μια πηγή (φτηνή) pc μπορεί

να αντικαταστήσει ή και να ξεπεράσει ηχητικά τα καλύτερα σημερινά players των πολλών χιλιάδων eu.......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ δεν θα έλεγα φθηνή...
Γιατί φθηνή?

Φθηνή σε σχέση με... ΟΚ. Αλλά γενικώς δεν είναι και τόσο φθηνά τα πράγματα για τα οποία συζητάμε...

- Το θέμα είναι ποιό είναι τεχνικά αρτιότερο (το οποίο μάλλον παίζει και καλύτερα).

Reaction score
250
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εγώ δεν θα έλεγα φθηνή...
Γιατί φθηνή?

Φθηνή σε σχέση με... ΟΚ. Αλλά γενικώς δεν είναι και τόσο φθηνά τα πράγματα για τα οποία συζητάμε...

- Το θέμα είναι ποιό είναι τεχνικά αρτιότερο (το οποίο μάλλον παίζει και καλύτερα).
Νικόλα το διάβασες αυτό ( για να το κριτικάρουμε ) ;

http://www.positive-feedback.com/Issue22/nugent.htm

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.766
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Μιλήσατε για επαγγελματική εφαρμογή.
Μήπως εκεί βολεύει καλύτερα και αυτός είναι ο κύριος σκοπός του?
Μάστορα, αν σε ενοχλεί η "επαγγελματική εφαρμογή" στο σπίτι σου, καιρός για ψυχο-θεραπεία! :lol: :lol: :lol: :lol:

Βασίλη Τσαντουλή εξαιρετικό το λινκ! Το διάβασα ΟΛΟ, θέλεις κάτι συγκεκριμένο να συζητήσουμε σε αυτό?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το είδα Βασίλη είναι πολύ καλό...
Είναι θέματα όμως που έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές και δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι τα πράγματα είναι έτσι (διάβασμα wav από σκληρό και μνήμες). Σε προσωπικό επίπεδο ο μόνος ενδοιασμός που έχω εδώ και χρόνια, είναι ότι η χρήση υπολογιστή θα κατεβάσει τα επίπεδα χρηστικότητας στο ναδίρ. (Θα προτιμούσα ένα NAGRA ας πούμε...). Το ίδιο ακριβώς θέμα αντιμετωπίζει και ο χομπίστας της εικόνας με τα HTPC. Η ποιότητα όμως είναι σίγουρα καλύτερη διότι το pc εξυπηρετεί τον σκοπό του πολύ πιο «συνετά» και φυσικά πολύ πιο σωστά.

Ο Κώστας είπε κάτι σημαντικό αλλά δεν ξέρω αν το προσέξατε. Η πλήρης αλλαγή των πηγών μας και η τοποθέτηση PC στα συστήματα, θα γίνει μόνον αν αλλάξει το μέσο. Αν μου πουλάνε μουσική σε μνήμες, δεν θα τρώω τις ώρες μου να κάνω audio extraction τα cd μου (δουλειά που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί όλοι να κάνουμε με τις δισκοθήκες μας)…

Τέλος, το κόστος μιας καλής πηγής όπως την αναφέρει ο D.S. (με εξωτερικά dac) σίγουρα δεν είναι μικρό.

- Ξεφεύγω όμως. Ας μείνουμε στα τεχνικά…

Reaction score
250
costas EAR said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Μιλήσατε για επαγγελματική εφαρμογή.
Μήπως εκεί βολεύει καλύτερα και αυτός είναι ο κύριος σκοπός του?
Μάστορα, αν σε ενοχλεί η "επαγγελματική εφαρμογή" στο σπίτι σου, καιρός για ψυχο-θεραπεία! :lol: :lol: :lol: :lol:

Βασίλη Τσαντουλή εξαιρετικό το λινκ! Το διάβασα ΟΛΟ, θέλεις κάτι συγκεκριμένο να συζητήσουμε σε αυτό?
Κώστα τα όποια σχόλια σου είναι πολύτιμα και απαραίτητα !

Δυστυχώς πρέπει να μπώ στην Τάξη για μάθημα !

P.S. περιμένουμε και τον D.S. για τις δικές του εμπειρίες που

φαίνεται να είναι ψαγμένες και πολύ ενδιαφέρουσες !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και μια που το ανέφερες Βασίλη... 8) 8)

Τσαντουλής Βασίλης said:
Τον είχα παρακαλέσει να φέρει μαζί του ένα μικρό ολοκληρωμένο
"ψηφιακό" ενισχυτή της acoustic reality που είχε αποκτήσει πρόσφατα .
Συνδέθηκε μέσω firewire με το laptop μου (amilo 1520 R).
Το αποτέλεσμα απίστευτα καλό ! Ξεπέρασε κάθε προσδοκία !....

Η σύγκριση έγινε με τις εξής μηχανές που έχω αυτόν τον καιρό σπίτι μου :
3) Esoteric xo3
- Το παραπάνω σημαίνει ότι το pc με τον ψηφιακό ενισχυτή (και την βοήθεια ενδεχομένως (ή όχι) του luxman) και σύνδεση fire wire, έπαιξε καλύτερα από το Esoteric? ΝΑΙ ή ΌΧΙ?... 8)

Γιαααααα λέγε... :lol: :lol:

Reaction score
298
Τσαντουλής Βασίλης said:
Δυστυχώς πρέπει να μπώ στην Τάξη για μάθημα !
Σύμφωνα με την τσαρούχειο θεωρία, πρέπει να παρατήσεις τους μαθητές σου στο έλεος του Θεού (όχι του g.kar., του αλλουνού) και να κάτσεις εδώ να χαζεύεις :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Κύριοι, προβλέπω ότι οι πλεξτορομεταχείρες που κυκλοφορούν στο eBay θα πάρουν πολύ τα πάνω τους. Κάντε το κουμάντο σας όσο είναι καιρός... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.484
RDoherty, να μην χρησιμοποιείς το g.kar στο λεξιλόγιό σου. Ξέχασέ το και προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία που σου δίνω δημόσια . Δεν θα σου ξαναγίνει παρόμοια σύσταση.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos