Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.579
Ρίχτου ρίχτου...
Τί κόσμος θεέ μου! Αυτοί οι χαϊεντάδες όλα έτοιμα τα θέλουν...g.kar said:Με τον θόρυβο που παράγει ο ενεμιστήρας του Η/Υ τι θα κάνουμε ? Θα χρειαστούμε ειδικό Η/Υ από αυτούς που λειτουργούν χωρίς fan coolers ?
.D.S said:Εγω σας βάζω αυτό το απλό διλημματάκι όπως λέει και ο Γιοκαρίνης.
Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα τις χρονιάς και θα κάψει πολλούς... Που αγόρασαν, που πουλάνε, που μας δουλεύουν...
Το θέμα είναι το εξής :
Πηγή 1:
Plextor SCSI να διαβάζει
EAC να αποθηκεύει σε HD.
foobar2000 ή Winamp να στέλνει σε Lynx two (ή και L22)
Lynx two να στέλνει μέσω AES/EBU σε DAC (Benchmark DAC-1 η ακόμα και ακριβότερο)
Πηγή 2:
"Απλή, λαική" πηγή CD/Universal όπως Ayre 5xe , Esoteric X-01, κάνα Mark Levinson και πάει λέγοντας...
Τι θα επιλέγατε?
Παρακαλώ ας απαντήσουν μόνο αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα και όσοι είναι πίσω από αντιπροσωπείες και καταστήματα
για μια φορά να εκφρασθούν ειλικρινά.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καιρός να ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό.
Εψαξα λίγο το κόστος της Lynx Two και το βρήκα στα 999 δολλάρια, χωρίς ΦΠΑ, δύο κομμάτια μείνανε, πάρε κόσμε.ak1s said:1500 euros? άντε 1800? Κάτι τέτοιο υπολογίζω. Πόσο κάνει το Esoteric X-01;
... άσε δηλαδή που ο κομπιούτορας μπορεί να βγάλει ωραία ζεστή μεσαία, ακόμα και με άστρωτο Pentium III...ak1s said:1500 euros? άντε 1800? Κάτι τέτοιο υπολογίζω. Πόσο κάνει το Esoteric X-01;
Μα, για ποιό λόγο είναι ανεπαρκής ένας Pentium III;Νίκος Τσαρουχάς said:Ο υπολογισμός είναι πολύ απλός. PC = 1000€
Νίκος Τσαρουχάς said:Ο υπολογισμός είναι πολύ απλός. PC = 1000€, Sound Card = 1000€, ......
Πολύ Νίκο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Το βασικό ερώτημα είναι άλλο: ΤΙ HXO ΑΓΟΡΑΖΩ με αυτά τα χρήματα?
Kαι όχι από πλευράς value for money, αλλά κάνοντας μία αντικειμενική κριτική κατ' αρχάς από τεχνικής άποψης και κατόπιν φυσικά με ακροάσεις, με τον ίδιο τρόπο που θα την έκανα αν η πηγή κόστιζε 30000€.
Θυμάται κανείς κάτι Meridian που στην ουσία ήταν ένα Plextor-άκι μαζί με κάτι ολοκληρωμένα, DAC και τροφοδοτικό και κόστιζαν όσο ένα αυτόκίνητο;D.S said:1. Πιστεύει κανένας ότι διαβάζοντας ένα τρανσπορτ το cd στιγμιαία σε πρώτο χρόνο μπορεί να ανταγωνιστεί το EAC+PLEX που σαν
γαιδούρι διαβάζει και ξαναδιαβάζει με την ησυχία του το δισκάκι μέχρι να πετύχει ένα υψηλό ποσοστό σύγκλισης των δεδομένων?
Ε όχι. Ε όχι. Τι λες τώρα βρε D.S;;;;; :shock:2. Πιστεύει κανείς ότι τα CD που αγοράζουμε δεν έχουν περάσει ποτέ απο PC-pentium ?
Ο κύριος Doherty αγαπητέ D.S. είναι ο πρώτος διδάξας....αυτής της θεωρίας.κύριε Doherty θα μου επιτρέψετε να πιστέυω ότι δεν υπάρχουν χροιές. Υπάρχει η μουσική. Η ειλικρίνεια
ενός συστήματος αναπαραγωγής είναι ο θυσαυρός.
Νιώθω μερικούς που δεν είναι εξοικιωμένοι με τους υπολογιστές να αγχώνονται! Ηρεμία κύριοι, σε λίγο τα βαριά αλουμινένια κουτιά θα περιέχουν έτοιμο και για σας ένα Pc.