- Reaction score
- 14
Κι εμένα Γιώργο.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μου αρέσουν τα απλά πραγματάκια.
Απλά στα σωστά λεφτάκια.
Κι εμένα Γιώργο.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Μου αρέσουν τα απλά πραγματάκια.
Δες τις προδιαγραφές Νικ.preve said:Κόψε κάτι Νίκ.....εως κόψε αρκετά.
1. Όχι, όσα χρήματα κι αν έχει αυτό το transport, όποιας μάρκας κι αν είναι.D.S said:Απαντήστε μου παρακαλώ:
1. Πιστεύει κανένας ότι διαβάζοντας ένα τρανσπορτ το cd στιγμιαία σε πρώτο χρόνο μπορεί να ανταγωνιστεί το EAC+PLEX που σαν γαιδούρι διαβάζει και ξαναδιαβάζει με την ησυχία του το δισκάκι μέχρι να πετύχει ένα υψηλό ποσοστό σύγκλισης των δεδομένων?
2. Πιστεύει κανείς ότι τα CD που αγοράζουμε δεν έχουν περάσει ποτέ απο PC-pentium ?
Τα συγχαρητήρια σε σένα αγαπητέ-άγνωστε DS, για το εξαιρετικό-επίκαιρο thread που ξεκίνησες!D.S said:Συγχαρητήρια στον CostaEAR για τις ιδιαίτερα ψαγμένες προτάσεις του. Κώστα θα ήθελα να μου απαντήσεις στα εξής:
1. Πώς συγκροτείται μια διάταξη με nanoclocks και DAC με είσοδο word clock? μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις
συγκεκριμένο παράδειγμα που να μπορεί να υλοποιηθεί στην Ελλάδα?
2. Ποιά κάρτα συστήνεις αντί της Lynx Two απλά για να πάρει το σήμα και να το μεταφέρει έξω? Η Lynx θεωρείται μια κάρτα
state-of-art.
Άν είναι δυνατόν... Ηχεία μόνιτορ με ενσωματομένα ενισχυτικά? Όταν σκεφτόμουν να τα αγοράσω πριν πάρω τα Martin Logan
που έχω τώρα με λέγαν κασκαντέρ...
1. Πιστεύει κανένας ότι διαβάζοντας ένα τρανσπορτ το cd στιγμιαία σε πρώτο χρόνο μπορεί να ανταγωνιστεί το EAC+PLEX που σαν
γαιδούρι διαβάζει και ξαναδιαβάζει με την ησυχία του το δισκάκι μέχρι να πετύχει ένα υψηλό ποσοστό σύγκλισης των δεδομένων?
2. Πιστεύει κανείς ότι τα CD που αγοράζουμε δεν έχουν περάσει ποτέ απο PC-pentium ?
Που τον είδες τον εποικοδομητικό προβληματισμό ;D.S said:Ήμουν σίγουρος ότι θα προκαλούσα αρκετό εποικοδομητικό προβληματισμό με το θέμα αυτό.
Τον ίδιο προβληματισμό δηλαδή που αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και ένα χρόνο δηλαδή...
Τσκ, τσκ, τσκ, preve πριβέ, ποτέ δεν ειρωνεύομαι απλά Προσπαθώ να ειρωνεύομαι όσο πολύπλοκα χρειάζεται κάθε φορά, αλλά όχι πιο πολύπλοκα από όσο χρειάζεται :mrgreen: Φιλε D.S., το θέμα που άνοιξες είναι το καλύτερο θέμα που έγινε ποτέ. Ευτυχώς πέφτει και σε γόνιμο έδαφος. Καλώς όρισες!preve said:Ο κύριος Doherty αγαπητέ D.S. είναι ο πρώτος διδάξας....αυτής της θεωρίας.
Απλά ειρωνεύεται. Και καλά κάνει κατά την άποψη μου.
Πες τα ρε χρυσόστωμε!costas EAR said:Η τεχνογνωσία υπάρχει, οι λύσεις είναι έτοιμες, το μάρκετινγκ όμως είναι ο αφέντης και μεις οι σκλάβοι του! 8)
Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]προστιθέμενη αξία του μηχανήματος [/b] και αφορά την υποκειμενική αξία "χρήσης" και "κατοχής" της συσκευής.
Ολα αυτά αποτελούν - για πολλούς - μέρος της εμπειρίας του High-End, είτε σου αρέσει είτε όχι.
να πω να πω!?????costas EAR said:Όπως ρώτησα και γιατί τα αντίγραφα δεν ακούγονται το ίδιο, αλλά απάτηση δεν έλαβα...
Δεν διαφωνώ. Τα όρια αυτά τα θέτει ο καθένας από εμάς χρησιμοποιώντας την κρίση του και αξιολογώντας την οικονομική του δυνατότητα.preve said:Η "προστιθέμενη αξία" Βασίλη έχει τα όρια της.Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]προστιθέμενη αξία του μηχανήματος [/b] και αφορά την υποκειμενική αξία "χρήσης" και "κατοχής" της συσκευής.
Ολα αυτά αποτελούν - για πολλούς - μέρος της εμπειρίας του High-End, είτε σου αρέσει είτε όχι.
Η "προστιθέμενη Hi end αξία", συχνά ...δεν έχει το Θεό της.
Είναι απλά....hype και δέος! Από όλες τις απόψεις.
Βασίλη συμφωνώ με τα σχόλια σου.Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]
Δεν διαφωνώ. Τα όρια αυτά τα θέτει ο καθένας από εμάς χρησιμοποιώντας την κρίση του και αξιολογώντας την οικονομική του δυνατότητα.preve said:Η "προστιθέμενη αξία" Βασίλη έχει τα όρια της.Βασίλης Χουρμουζιάδης [ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ said:]προστιθέμενη αξία του μηχανήματος [/b] και αφορά την υποκειμενική αξία "χρήσης" και "κατοχής" της συσκευής.
Η "προστιθέμενη Hi end αξία", συχνά ...δεν έχει το Θεό της.
Είναι απλά....hype και δέος! Από όλες τις απόψεις.
Δεν συμφωνώ όμως με την υπέραπλουστευμένη άποψη ότι όλοι "μας δουλεύουν" και ότι όλες οι ακριβές συσκευές δεν αξίζουν.
Πάντως το επίμαχο θέμα αυτών που "μας δουλεύουν" δεν σχολιάσθηκε επί της ουσίας.
Συμφωνούνε ή διαφωνούνε με τον DS. ?
Κρίμα....
χε χε χε χε χεΠαναγιωτης Κροκος said:να πω να πω!?????costas EAR said:Όπως ρώτησα και γιατί τα αντίγραφα δεν ακούγονται το ίδιο, αλλά απάτηση δεν έλαβα...
γιατι υποθετουμε οτι τα 0 και 1 που δινει εντολη στο λειζερ να καψει (δηλαδη αυτα που εχουμε εξακριβωσει οτι ειναι σωστα και χωρις λαθος), θα εκτυπωθουν ντετερμινιστικα σαν 0 και 1 και οχι σαν 0.3 και 0.7 (πως τα ξεχωριζουμε τοτες ΟΕΟ?) , υποθετοντας επισης οτι καθε σιντακι θα ανταποκριθει το ιδιο στην ιδια ακτινα (κατα την εγγραφη εννοω)
επισης θεωρουμε οτι το καθε "ψηφιο" θα πιασει τον ιδιο χωρο σε καθε δισκακι (αποκλειεται δηλαδη να αφησει ιχνος σε θεση διπλανου ψηφιου? τι θα γινει αν σε ενα σημα πχ 101 βγει απο τα παραπανω 0.7 0.5 0.7? τι θα διαβαστει? )
αποριες απο μηχανολογικης αποψης παντα ... (ναι πιστευω στην διαφορετικοτητα των δισκακιων και προσπαθω να το εξηγησω)