wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Μηνύματα
- 14.878
- Reaction score
- 21.786
Don’t drink and write
(poker slang on) Τα βλέπω (poker slang off)Άμα δεν παίζουν Χερουβίμ, εγώ δεν τα παίρνω!
Cherouvim - Threshold
Don’t drink and write
(poker slang on) Τα βλέπω (poker slang off)Άμα δεν παίζουν Χερουβίμ, εγώ δεν τα παίρνω!
Ενδιαφέρον σχόλιο. Έχω σκεφτεί κι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως αν ήμουν εκθέτης με μεγάλα full range ηχεία (κι όχι τίποτα μινιατούρες) μόνο loreena mckennitt θα έπαιζα που καλύπτει όλο το φάσμα: τρομερή παραγωγή, τεράστια εικόνα ήχος ανάλυση κτλ, γυναικεία φωνητικά με μεγάλη έκταση και ευχάριστη ποπ μουσική που ακόμα κι αν δεν αρέσει δεν ενοχλεί (female friendly επίσης).Σοβαρά ερωτώ. Η συμβατότητα του γούστου εκθέτη και επισκέπτη σε δεδομένο χρόνο είναι κρίσιμη. Είναι ελάχιστοι οι επισκέπτες που μπορούν να κρίνουν, ανεξαρτήτως αν τους αρέσει η μουσική που ακούν, ή όχι.
Ποιο κομμάτι έπαιζαν;
δεν το πιστευω οτι τα διαβαζω αυτα εδω μεσα ...Τα βρήκα ATC SCM 100 PASSIVE , 10-1500W.
ATC SCM 100 ACTIVE , 350W.
Εδώ κουφαθείτε ελεύθερα.
Το παθητικό σηκώνει τετραπλή ισχύ από το ενεργό. Ίδια μεγάφωνα , το ένα 1500w το άλλο 350w.
Κουφαθείτε μαζί μας.
Και μετά σου λέει ο ear πάρε ενεργά.
Ρε ουου , ουου ΡΕ. Με τι ενεργές μαλακίες.
Που δεν ξέρουν τι δηλώνουν , ή μήπως ξέρουν και μας δουλεύουν?
Ουου ρε , ουου .
Στο ενδιάμεσο εγώ θα παίζω πάντα με τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ενεργά Ψωράλ που καμία σχέση δεν έχουν με τις άλλες τις αηδίες .
15ιντσο woofer με 3ιντσο πηνίο το δίνει 150w
4ιντσο mid θόλου με 4 ιντσες πηνίο το δίνει 100w
1 ίντσα και κάτι tweeter από τους 6χιλιόκυκλους και πάνω το δίνει 30w.
Τιμές μέγιστης συνεχόμενης ισχύος.
Σύνολο μας κάνουν 280w. Αν υποθέσουμε ότι διπλασιάζουμε την ισχύ στιγμιαία πάμε στα 560w ΝΑΙ?
Α ναι , ξέχασα , το ένα 15ιντσο , το άλλο 12ιντσο.
Πείτε μου γαμώ το κερατό μου το τράγιο που βρήκαν τα 1500w?
Οι φοβεροί ηχειάδες της ATC.
Επαιξαν πάρα πολλα ( Audiophile) κομάτια απο πολλους καλιτεχνεςΠοιο κομμάτι έπαιζαν;
Κατω τα χερια σου από τις Λάμπες ......Με τους λυχνιακούς τελικούς ελέω κυκλωματικής τοπολογίας αλλά και μικρότερων ποσών σε ωφέλιμη ισχύ κι εφηρμοσμένη αρνητική ανάδραση,όσο αυξάνεται η απαιτούμενη στάθμη θα ψαλίδιζε προοδευτικώς αντί απότομα και με συνεχή εμπλουτισμό των συνιστωσών από παραμόρφωση ωσότου κάποιο στοιχείο να...παρέδιδε το πνεύμα εάν ο οργανισμός του ακροατή επέμενε να το παρακάνει με τις στάθμες σε συνάρτηση προς την κατανομή ενέργειας στο αναπαραγόμενο πρόγραμμα.Και μην παραβλέπεται επίσης η μεγαλύτερη καταπόνηση του λυχνιακού κυκλώματος από μεγάλες μεταπτώσεις στην τιμή και το χαρακτήρα της εμπέδησης από το συνδεδεμένο φορτίο.
Άρα λοιπόν ούτε οι γλομπάτοι εξαιρούνται με κάποιον υπερβατικό τρόπο.Απλώς στη δική τους περίπτωση η μεταβατική κατάσταση έχει μεγαλύτερο εύρος,δυνάμενη κιόλας να γινόταν μέχρι και αρεστή από κάποιους σε συνδυασμό με συνήθη ιδιώματα που θα αναπαράγονταν από τέτοια setup.Γούστα είναι αυτά...
Πρόβλημα δεν υφίσταται όπου υπάρχει περίσσεια διαθέσιμης ισχύος και γραμμική διαχείριση αυτής για την επίτευξη δεδομένης μέσης στάθμης με τις αντίστοιχες στιγμιαίες στάθμες κορυφής.Γι αυτό και ο Ear εξυμνεί διαρκώς τα κιλοβατικά ενισχυτικά.
Όπου όμως η ωφέλιμη ισχύς - δηλαδή εκείνη που θα συνοδεύεται με το ρεύμα που θα ανταποκρινόταν στην απαιτούμενη διαφορά δυναμικού στους ακροδέκτες του φορτίου - δεν θα επαρκούσε πλήρως για δεδομένα σταθμικά όρια,τότε ηχεία λ.χ. έχοντα στον κλάδο χαμηλών παραλληλισμένα woofer και πτώση εμπέδησης που θα απαιτούσε υψηλά ρεύματα για τον έλεγχό τους θα έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνουν το διαθέσιμο ποσό ρεύματος εις βάρος των κλάδων που θα έχουν αναλάβει ανώτερες ζώνες του φάσματος.
- και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω . . . και μου έχουν δώσει σχεδόν την ίδια απάντηση σε μία δοκιμή που είχα κάνει . . . βέβαια εκτίμησα τελικά που ο άνθρωπος ( ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας ήταν ) , με απέτρεψε από την αγορά ( ηχεία ήταν ) , και μου σύστησε να πάω σε κάτι ποιό απλό και φτηνό ( που δεν είχε ) . . . ωραίος !Σε μια αλλη μουσική παρουσίαση που ειχα βρεθεί ειχα ζητησει να ακουσω Ted Nuged ,The stranglehold .
Εχω κολυμα με το τραγουδι το γνωριζω πολλυ καλά και μπορω να αξιολογησω ενα συστημα εαν ειναι του γουστου μου η οχι.
Βεβαι η απάντηση που πηρα ηταν ( Αυτη Κυριε δεν ειναι Audiophile μουσική) και από τοτε δεν ασχολουμαι ,καθομαι και ακουω οτι παιζουν .Αμα ξενερωσω φευγω.
- όντως , καίνεΚατω τα χερια σου από τις Λάμπες ......
Θεωρείς πως αυτός ο μαστεράς του BBC - δε νομίζω το BBC να απασχολεί τέτοιους επαγγελματίες, αλλά τέλος πάντων, θεωρείς, λοιπόν, πως αυτός ο μαστεράς είναι της ιδίας νοοτροπίας μ' αυτόν που απέρριψε τον Ted Nugent; Έπαιζε το ίδιο ρεπερτόριο; Επίσης, πιστεύεις πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα, να υπάρχει -ή να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν- έστω ένα εργοστάσιο, που έβγαλε έστω για μια φορά μόνο δυό - τρία αντίτυπα μιας παραγωγής;Βεβαι η απάντηση που πηρα ηταν ( Αυτη Κυριε δεν ειναι Audiophile μουσική) και από τοτε δεν ασχολουμαι ,
Μεγάλη κατάρα το να πάθεις audiophile, ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι.Σε μια αλλη μουσική παρουσίαση που ειχα βρεθεί ειχα ζητησει να ακουσω Ted Nuged ,The stranglehold .
Εχω κολυμα με το τραγουδι το γνωριζω πολλυ καλά και μπορω να αξιολογησω ενα συστημα εαν ειναι του γουστου μου η οχι.
Βεβαι η απάντηση που πηρα ηταν ( Αυτη Κυριε δεν ειναι Audiophile μουσική) και από τοτε δεν ασχολουμαι ,καθομαι και ακουω οτι παιζουν .
Κοίτα η μουσική που παίζεται στις διάφορες παρουσιάσεις δεν είναι κακή.Θεωρείς πως αυτός ο μαστεράς του BBC - δε νομίζω το BBC να απασχολεί τέτοιους επαγγελματίες, αλλά τέλος πάντων, θεωρείς, λοιπόν, πως αυτός ο μαστεράς είναι της ιδίας νοοτροπίας μ' αυτόν που απέρριψε τον Ted Nugent; Έπαιζε το ίδιο ρεπερτόριο; Επίσης, πιστεύεις πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα, να υπάρχει -ή να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν- έστω ένα εργοστάσιο, που έβγαλε έστω για μια φορά μόνο δυό - τρία αντίτυπα μιας παραγωγής;
- όντως , γιατί αυτόματα περιορίζεις το ρεπερτόριο προς ακρόασηΜεγάλη κατάρα το να πάθεις audiophile, ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δεν το εύχομαι.
σωστά...κανένας δεν δέχεται να συνεργαστεί με τους ανεκδιήγητους..Θεωρείς πως αυτός ο μαστεράς του BBC - δε νομίζω το BBC να απασχολεί τέτοιους επαγγελματίες, αλλά τέλος πάντων, .....................;
Δεν με ενοχλει η γνωση που εχεις αποκτησει διαβαζοντας,αλλα η ελλειψη εμπειριας που χρειαζεσαι για να τεκμηριωσεις την βαση της θεωριας σου. Και η εμπειρια ερχεται σε αυτον τον χωρο ακουγωντας,και δοκιμαζοντας αυτα που λεει η θεωρια,απο τα οποια καποια δουλευουν και καποια οχι.
Σημασία δεν έχει πόσα ξέρουμε,αλλά πόσο αντίκρυσμα για τη δική μας ακροαματική ευδοκίμηση θα είχαν όσα ξέρουμε...
Άμα δεν παίζουν Χερουβίμ, εγώ δεν τα παίρνω!
[DOUBLEPOST=1560334836][/DOUBLEPOST]
Για να καταλάβεις πόση ισχύ πάει χαμένη στο cross...
[DOUBLEPOST=1560334902][/DOUBLEPOST]
Απάντησα πριν διαβάσω το παραπάνω. QFT.