Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
0
ο transmission τι ειναι, ειπαμε?
είναι ο torrent manager του ΝΜΤ.το interface του είναι ο clutch.
δουλέυει μόνο με εσωτερικό δίσκο και εγκατάσταση τα ΜΝΤ apps.

Reaction score
0
έχω μια ερώτηση που μάλλον μπορείτε να την απαντήσετε. Έχω το egreat 31B που από όσο ξέρω είναι το ίδιο με το popcorn. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι μεταφορά με ασύρματο δίκτυο στο σκληρό που του έχω βάλει. Μπαίνω, τον βλέπω κανονικά αλλά δεν με αφήνει ούτε να σβήσω ούτε να γράψω. Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS ( το partition που αποθηκεύω). Το έκανα γιατί όταν το δούλεψα με usb δεν μπορούσα να κάνω copy paste τις ταινίες μου. Καμιά συμβουλή κανείς?

tm

Reaction score
0
είναι ο torrent manager του ΝΜΤ.το interface του είναι ο clutch.
δουλέυει μόνο με εσωτερικό δίσκο και εγκατάσταση τα ΜΝΤ apps.

οκ, κατανοητον..
Μια ερωτηση... Αν γινει η αναβαθμιση, οτι πληροφοριες σε τορρεντ εχω στον παλαιο θα χαθει? αυτα που εχω κατεβασει και κανω seed, δηλαδη, θα εξαφανιστουν και θα ξεκινησουμε απο την αρχη?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

έχω μια ερώτηση που μάλλον μπορείτε να την απαντήσετε. Έχω το egreat 31B που από όσο ξέρω είναι το ίδιο με το popcorn. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι μεταφορά με ασύρματο δίκτυο στο σκληρό που του έχω βάλει. Μπαίνω, τον βλέπω κανονικά αλλά δεν με αφήνει ούτε να σβήσω ούτε να γράψω. Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS ( το partition που αποθηκεύω). Το έκανα γιατί όταν το δούλεψα με usb δεν μπορούσα να κάνω copy paste τις ταινίες μου. Καμιά συμβουλή κανείς?
Αν σου ειναι ευκολο μην ποσταρεις τα ιδια πραγματα παντου.

Καλως ηλθες στο avsite :107:

Reaction score
0
οκ, κατανοητον..
Μια ερωτηση... Αν γινει η αναβαθμιση, οτι πληροφοριες σε τορρεντ εχω στον παλαιο θα χαθει? αυτα που εχω κατεβασει και κανω seed, δηλαδη, θα εξαφανιστουν και θα ξεκινησουμε απο την αρχη?

όχι δεν εξαφανίζονται ,συνεχίζεισ κανονικά
επίσης βγήκε και η έκδοση1,40 ,πό γρήγορη αλλά δεν υποστηρίζει κάπιουw private trackers(π.χ torrent vibes)

Reaction score
0
ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΜΑΡΑ ΣΕ ΕΧΤ 3. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ! ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΧΤ2IFS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT TO ΔΙΣΚΟ ΣΩΣΤΑ. ME TO MOUNTDIAG ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ COMMUNICATIONS ΑΠΟ PREVIOUS USE ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. EXEI KANENAS ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Reaction score
0
ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΜΑΡΑ ΣΕ ΕΧΤ 3. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ! ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΧΤ2IFS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT TO ΔΙΣΚΟ ΣΩΣΤΑ. ME TO MOUNTDIAG ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ COMMUNICATIONS ΑΠΟ PREVIOUS USE ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. EXEI KANENAS ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

o δίσκος είναι εσωτερικός η εξωτερικός?εάν είναι εσωτερικός τότε δεν δουλευει το ΕΧΤ2IFS με δίκτυακό δίσκο.
πμ. Μην βάζεισ το ίδιο ποστ σε 2 φορά.

tm

Reaction score
0
όχι δεν εξαφανίζονται ,συνεχίζεισ κανονικά
επίσης βγήκε και η έκδοση1,40 ,πό γρήγορη αλλά δεν υποστηρίζει κάπιουw private trackers(π.χ torrent vibes)
τα καινουρια NMT apps που κυκλοφορησαν, εχουν τον αναβαθμισμενο client ή θα πρεπει να κανουμε "χερατα" την αναβαθμιση, γνωριζεις?

Reaction score
0
o δίσκος είναι εσωτερικός η εξωτερικός?εάν είναι εσωτερικός τότε δεν δουλευει το ΕΧΤ2IFS με δίκτυακό δίσκο.
πμ. Μην βάζεισ το ίδιο ποστ σε 2 φορά.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΑΤΑ2 1 ΤΒ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟ ΕΧΤ3 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΩ JOURNALISM. ΚΑΙ ΤΟ LINUX ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΡΑ ΕΧΤ2 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ TRANSFER RATE ΣΕ Ν ΔΙΚΤΥΟ (ΜΟΛΙΣ 1MB ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ) ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΔΙΠΛΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Reaction score
0
τα καινουρια NMT apps που κυκλοφορησαν, εχουν τον αναβαθμισμενο client ή θα πρεπει να κανουμε "χερατα" την αναβαθμιση, γνωριζεις?
τα καινουρια NMT apps,έχουν ακόμα τον 1.22.επίσης χτες σε ξένο φόρουν επισημάνθηκε ενα σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας στον 1.22 ,οπότε συνίστώ να βάλεις τον 1,40.η τελευταία έκδοση δουλευει τέλεια με τους ελληνικούς private trackers.

http://members.tele2.nl/ger.teunis/downloads/transmission-1.40-nmt-beta2.zip
Installation instructions:
0. Stop torrent on the NMT (settings -> NMT applications)
2. Extract the zip and store files in the top directory of the FTP.
3. Send the following commands via FTP:

unix/linux: Code:

site chmod 755 transmission-installer.cgi

Windows: Code:

quote SITE CHMOD 755 transmission-installer.cgi

4. On popcorn hour use the file browser (last icon) and locate and open the install-transmission-140.html file.
5. Follow instructions

Transmission will be installed, but will not return (keeps loading). Just hit the exit button on the remote.

Gaya interface not working at the moment
To add the gaya (on popcorn hour) interface for transmission add 'http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/transmission-nmt/index.cgi" as a web service.

tm

Reaction score
0
ωραια, θα το αναβαθμισω και θα ενημερωσω...
χρειαζεται παλι να ορισουμε πορτες και τετοια?
μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση, θα ανοιγουμε το clutch οπως πριν?
ασχετο.. απου που βλεπεις ποιες βερσιον των προγραμματων ειναι εγκατεστημενες?

Reaction score
0
ωραια, θα το αναβαθμισω και θα ενημερωσω...
χρειαζεται παλι να ορισουμε πορτες και τετοια?
μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση, θα ανοιγουμε το clutch οπως πριν?
ασχετο.. απου που βλεπεις ποιες βερσιον των προγραμματων ειναι εγκατεστημενες?
ι δια πόρτα χρησιμοποιέται,
οχι ανοιγει με την διευθυνση
http://ΝΜΤ.ιp:9091/transmission/web/

μπορείς να δεις π.χ εάν έισαι στο τορρεντvibes.στισ πλιροφοριεσ τον τορρεντ σου λεει τι τρακερ εχεις.

tm

Reaction score
0
Ευχαριστω!!
ενα ενα τα ρωταω, αλλα ετσι μου ερχονται...
το username/pass για να εχεις προσβαση αλλαζει με το γνωστο σκριπτ?

Reaction score
0
Gaya interface not working at the moment
To add the gaya (on popcorn hour) interface for transmission add 'http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/transmission-nmt/index.cgi" as a web service.
Να κάνω μια χαζή ερώτηση....το ''_'' πως το βάζουμε μιας και στο πληκτρο 1 δεν υπάρχει;

Reaction score
0
Δοκιμάζοντας τον transmission 1,40 final beta2,μπορώ να πω οτι ενώ είναι αρκετά γρήγορος έχει προβλήματα με private trackers.
βασικά δεν κάνει σωστό upload,οπότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.προσπαθούν να το φτιάξουν.
Συνιστώ να βάλετε τον 1,33 που δουλέυει χωρίς πρόβλημα ,τουλάχιστον στα torrent που εγώ καταβάζω & private trackers

http://members.tele2.nl/ger.teunis/d...nmt-beta1b.zip

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo