Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
1
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Όλα αυτά τα player που στηρίζονται σε NMT Apps έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν torrent με πλοήγηση απευθείας σε αυτά ή υποχρεωτικά πρέπει να τηρηθεί η γνωστή διαδικασία μέσω UPnP από υπολογιστή.

Δηλαδή εάν κάποιος το καρφώσει σε ένα ρούτερ που συνδέεται στο διαδίκτυο, αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει συνδεδεμένος Η/Υ στο ρούτερ, μπορεί να κατεβάσει torrent (εξαιρείτε η διαδικασία μέσω USB Stick όπου προτύτερα είχε αποθηκευτεί το *.torrent)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Όλα αυτά τα player που στηρίζονται σε NMT Apps έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν torrent με πλοήγηση απευθείας σε αυτά ή υποχρεωτικά πρέπει να τηρηθεί η γνωστή διαδικασία μέσω UPnP από υπολογιστή.

Δηλαδή εάν κάποιος το καρφώσει σε ένα ρούτερ που συνδέεται στο διαδίκτυο, αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει συνδεδεμένος Η/Υ στο ρούτερ, μπορεί να κατεβάσει torrent (εξαιρείτε η διαδικασία μέσω USB Stick όπου προτύτερα είχε αποθηκευτεί το *.torrent)
κατεβάζει μόνο του αλλά για να φορτώσει τα τορεντ πρέπει αν γινει απο υπολογιστή

Reaction score
1
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Στις προσπάθειες μου να το κατανοήσω καλύτερα, παρατήρησα ότι εάν δώσεις στο "web services" το "Add", σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις κάποια έξτρα web υπηρεσία.

Δίνοντας του εκεί κάποια http σελίδα και αποθηκεύοντας εν συνεχεία με κάποιο όνομα, σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις τον ιστότοπο που έδωσες αλλά με δυσκολίες διότι δεν υποστηρίζονται όλα τα του http...φυσικά ελληνικά γιοκ, εικόνες οι περισσότερες γιοκ κ.ο.κ...

Reaction score
0
Δοκιμάζοντας τον transmission 1,40 final beta2,μπορώ να πω οτι ενώ είναι αρκετά γρήγορος έχει προβλήματα με private trackers.
βασικά δεν κάνει σωστό upload,οπότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.προσπαθούν να το φτιάξουν.
Συνιστώ να βάλετε τον 1,33 που δουλέυει χωρίς πρόβλημα ,τουλάχιστον στα torrent που εγώ καταβάζω & private trackers

http://members.tele2.nl/ger.teunis/d...nmt-beta1b.zip
απλά να αναφέρω οτι προφανώς διορθώθηκαν τα προβλήματα της έκδοσεις 1,40 με ελληνικούς private trackers.Κατεβάζω και ανεβάζω σε αρκετά καλή ταχύτητα.

Reaction score
0
απλά να αναφέρω οτι προφανώς διορθώθηκαν τα προβλήματα της έκδοσεις 1,40 με ελληνικούς private trackers.Κατεβάζω και ανεβάζω σε αρκετά καλή ταχύτητα.
Εννοείς ότι βγήκε νέα έκδοση του προγράμματος; Ή απλά η 1.40 πλέον δουλεύει κανονικά; Είναι η ίδια με το link που είχες δώσει πριν κάποια post;

Reaction score
0
Εννοείς ότι βγήκε νέα έκδοση του προγράμματος; Ή απλά η 1.40 πλέον δουλεύει κανονικά; Είναι η ίδια με το link που είχες δώσει πριν κάποια post;
με ένα update ακόμε μέσα,αλλά το λινκ είναι ίδιο.όποτε γίνεται αναβάθμιση,ο τύπος το ανεβάζει στο ίδιο λινκ.εμένα δουλευει τέλεια τώρα,πιάνω άριστες ταχύτητες στo κατέβασμα και ανέβασμα και seedarei σε κάθε Ελληνικό private tracker.Συν οτι τώρα μπορώ να έχω για κατέβασμα 5-10 τορρεντ χωρίς να κρασάρει όπως ο 1,22

Reaction score
0
με ένα update ακόμε μέσα,αλλά το λινκ είναι ίδιο.όποτε γίνεται αναβάθμιση,ο τύπος το ανεβάζει στο ίδιο λινκ.εμένα δουλευει τέλεια τώρα,πιάνω άριστες ταχύτητες στo κατέβασμα και ανέβασμα και seedarei σε κάθε Ελληνικό private tracker.Συν οτι τώρα μπορώ να έχω για κατέβασμα 5-10 τορρεντ χωρίς να κρασάρει όπως ο 1,22
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είμαι έτοιμος να αγοράσω το EG-M31B και ήθελα να είμαι σίγουρος για το θέμα των private trackers.

tm

Reaction score
0
στα εμφανιζει ολα σωστα? ο inspector μου τα εμφανιζει σπασμενα και .. περιεργα...
καθως επισης και τις ταχυτητες στο limit upload/download ...

tm

Reaction score
0
update..
ολος περιεργως απο τον υπολογιστη της δουλειας, ολα φαινονται σωστα...
αλλα μου κανει το εξης περιεργο..
Εκει που κατεβαζει/ανεβαζει ολα καλα, καποια στιγμη τα σταματαει ολα (upload/download πανε στο 0kb/sec) και υστερα ξαναρχιζει..

Reaction score
0
update..
ολος περιεργως απο τον υπολογιστη της δουλειας, ολα φαινονται σωστα...
αλλα μου κανει το εξης περιεργο..
Εκει που κατεβαζει/ανεβαζει ολα καλα, καποια στιγμη τα σταματαει ολα (upload/download πανε στο 0kb/sec) και υστερα ξαναρχιζει..
αυτο πιστευω δεν είναι ακριβες απλά φταιει οτι κανει refresh την σελίδα κάθε 5 δευτερόπλεπτα

tm

Reaction score
0
το εχεις παρατηρησει κι εσυ αυτο?
δεν θα επρεπε να συμβανει, αυτο.. με τις προηγουμενες εκδοσεις δεν το ειχα παρατηρησει ποτε.. τεσπα..
πρεπει να ανακαλυψω, γιατι στο σπιτι πινει ο firefox και δεν μου εμφανιζει σωστα την σελιδα του clutch
μπορω να πω, πως περιμενω πως και πως να βγουν οι καινουριες εφαρμογες ΝΜΤ, με τον 1.40 "επισημα"

Reaction score
0
το εχεις παρατηρησει κι εσυ αυτο?
δεν θα επρεπε να συμβανει, αυτο.. με τις προηγουμενες εκδοσεις δεν το ειχα παρατηρησει ποτε.. τεσπα..
πρεπει να ανακαλυψω, γιατι στο σπιτι πινει ο firefox και δεν μου εμφανιζει σωστα την σελιδα του clutch
μπορω να πω, πως περιμενω πως και πως να βγουν οι καινουριες εφαρμογες ΝΜΤ, με τον 1.40 "επισημα"

ναι και στον 1,22 και στον 1,33 το κάνει ακριβώς ίδιο,αλλα πιστευω οι είναι θεμα browser.κάτι διάβασα σήμερα για αναβάθμιση του 1,40 αλλα δεν πολυκατάλαβα εάν είναι update ή απλά το αναφέρουν.πάντος αν και δεν ειναι utorrent,πάει καλα και στο download και καλούτσικα στο upload.το μόνο πρόβλημα που έχω είναι εάν κάνω πολλές αλλαγες(add,erase) μου κολλά το interface και πρέπει να κάνω reset to nmt για να δουλέψει ξανά,και τότε παίρνει ώρα για να κάνει confirm τα τορεντ.σπαστικό

tm

Reaction score
0
αυτο ειναι οντως σπαστικο.. εμενα καποια στιγμη μου πηρε μα ολοκληρη μερα για να τελειωσει τα τσεκ... η καλυτερη λυση ειναι να σταματησεις το service του τορρεντ και μετα να κανεις επανεκκινηση.. αν και δεν ειναι βεβαιον οτι θα σταματησει το σερβις, παντα.. τεσπα, τα πηγαινει ... καλουτσικα...
αν συγκεκριμενοποιηθει το θεμα με τον 1,40 και βγαλουν καμμια καινουρια βερσιον του, ενημερωσε και εδω, σε παρακαλω!
ευχαριστω!

Reaction score
4
Γεια σας ,εγινα και εγω κατοχος του Α110 και θα ηθελα σαν -αρχαριος- να μου εξηγησεις καποιος ,τον τροπο που μπορω να το συνδεσω με το ιντερνετ για να βλεπω ταινιες. ο εξοπλισμος μου ειναι : ενας φορητο που βλεπει ασυρματα το ασυρματο modem - router linksyswag200.
σας ευχαριστω προκαταβολικα..

Reaction score
0
αυτο ειναι οντως σπαστικο.. εμενα καποια στιγμη μου πηρε μα ολοκληρη μερα για να τελειωσει τα τσεκ... η καλυτερη λυση ειναι να σταματησεις το service του τορρεντ και μετα να κανεις επανεκκινηση.. αν και δεν ειναι βεβαιον οτι θα σταματησει το σερβις, παντα.. τεσπα, τα πηγαινει ... καλουτσικα...
αν συγκεκριμενοποιηθει το θεμα με τον 1,40 και βγαλουν καμμια καινουρια βερσιον του, ενημερωσε και εδω, σε παρακαλω!
ευχαριστω!
ο καλύτερος και γρήγορος τρόπος για όλες τισ εκδόσεις του trasmission ειναι να κάνεις pause όλα τα τορρεντ και να κανει τσεκ ενα-ένα.το κάνει πολύ πιο γρήγορα απ'οτι όλα μαζι,μόνο που θέλει να το τσεκάρεις για βάζεις να κάνει το επόμενο.κάθε φορά

Reaction score
6
Παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί λίγο μήπως ειναι εύκολο να μου πείτε πως κάνω αναβάθμιση στο καινούργιο transmission? Εχω Vista και εχω μπερδευτεί λιγο με τις εντολές που πρέπει να δώσω, και απο που.
Επίσης οταν γίνει η αναβάθμιση το web interface θα ειναι το ιδιο με πριν η αλλάζει κάτι?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί λίγο μήπως ειναι εύκολο να μου πείτε πως κάνω αναβάθμιση στο καινούργιο transmission? Εχω Vista και εχω μπερδευτεί λιγο με τις εντολές που πρέπει να δώσω, και απο που.
Επίσης οταν γίνει η αναβάθμιση το web interface θα ειναι το ιδιο με πριν η αλλάζει κάτι?

Ευχαριστώ.
Installation instructions:
0. Stop torrent on the NMT (settings -> NMT applications)
2. Extract the zip and store files in the top directory of the FTP.
3. Send the following commands via FTP:

unix/linux: Code:

site chmod 755 transmission-installer.cgi

Windows: Code:

quote SITE CHMOD 755 transmission-installer.cgi

4. On popcorn hour use the file browser (last icon) and locate and open the install-transmission-140.html file.
5. Follow instructions
Με λίγα λόγια στέλνεις τ αρχεία στο ΝΜΤ,δίνεις δικαίωμα 755 στο transmission-installer.cgi,πας στο μενού στο σκληρό δισκο, τελευταίο εικονιδιο και διαλεγεις να εγκαταστηθεί.από εκεί και περά ακολουθείς τισ οδηγίες
έχει ιδιο web interface ,με μκρές διαφορές.

Reaction score
0

Βασίλη το linux ανέκαθεν είχε ένα θέμα με τους δίσκους NTFS τους οποίους χειριζόταν ως read-only. Αν βάλεις FAT/FAT32 θα παίξουν μια χαρά.

Απ'όσο γνωρίζω βέβαια το θέμα linux+NTFS έχει λυθεί εδώ και αρκετό καιρό οπότε ποιος ξέρει... μπορεί να το υποστηρίξουν κάποια στιγμή.
Ναι, αλλά τα .mkv αρχεία που κατεβάζουμε για HD εικόνα, είναι πολύ μεγαλύτερα από 4 Gb, που είναι το ανώτερο μέγεθος αρχείου που μπορείς να γράψεις σε FAT/FAT32. Τι γίνεται τότε? Έχω αυτό το πρόβλημα, καθώς συνδέω τον εξωτερικό σκληρό με το Samsung HR773, αλλά δεν τον βλέπει, αφού είναι NTFS. Αν τον κάνω FAT32, δε μπορώ να γράψω πάνω του .mkv αρχεία. Καλό??? Δεν ξέρω αν μπορώ να συνδέσω το Samsung (που έχει δικό του 160άρη σκληρό) με το PC, να το δω σαν εξωτερικό σκληρό και να τα γράψω κατευθείαν εκεί. Αλλά και πάλι, δεν ξέρω και είμαι σίγουρος ότι το Samsung θα παίξει τα .mkv.....

Ευχαριστώ,

Δρ. Κ

Reaction score
19

Ναι, αλλά τα .mkv αρχεία που κατεβάζουμε για HD εικόνα, είναι πολύ μεγαλύτερα από 4 Gb, που είναι το ανώτερο μέγεθος αρχείου που μπορείς να γράψεις σε FAT/FAT32. Τι γίνεται τότε? Έχω αυτό το πρόβλημα, καθώς συνδέω τον εξωτερικό σκληρό με το Samsung HR773, αλλά δεν τον βλέπει, αφού είναι NTFS. Αν τον κάνω FAT32, δε μπορώ να γράψω πάνω του .mkv αρχεία. Καλό??? Δεν ξέρω αν μπορώ να συνδέσω το Samsung (που έχει δικό του 160άρη σκληρό) με το PC, να το δω σαν εξωτερικό σκληρό και να τα γράψω κατευθείαν εκεί. Αλλά και πάλι, δεν ξέρω και είμαι σίγουρος ότι το Samsung θα παίξει τα .mkv.....

Ευχαριστώ,

Δρ. Κ
Το Samsung σου προφανώς και δεν παίζει mkv, με οποιονδήποτε τρόπο, ένα dvd player είναι.

Για το Popcorn τώρα,
μπορείς κάλλιστα να του συνδέσεις εξωτερικό NTFS σκληρό και να έχεις μέσα αρχεία ότι μεγέθους θέλεις.

Ο μόνος λόγος να τον έχεις FAT32 (με τους περιορισμούς φυσικά που λες) είναι αν έχεις σκοπό να του κάνεις copy αρχεία απ'ευθείας από το δίκτυο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis