Popcorn Hour A-110

Reaction score
16
Παιδια να κανω μια ερωτηση:

Ειμαι αναμεσα στα δυο: Pop Cron Hour a110 και egreat m31b με τη διαφορα οτι το ποπ κορν το εχω βρει σε πολυ συμφερουσα τιμη σε σχεση με αυτη του ιγκρειτ..

To ιγκρειτ το εχω δουλεψει μια βδομαδα και το εχω βρει παρα πολυ βολικο κι ας μην κανει downmix dts..

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν κανει ολα οσα κανει το ιγκρειτ και τοσο καλα οσο αυτο γιατι αν ισχυει αυτο θα γλιτωσω καμποσα χρηματα..

Ευχαριστω, Τζιμακος

Reaction score
164
Αυτό που κάνει το Egreat και δεν κάνει το Α-110, είναι... φασαρία! :142: Δεν έχει καθόλου ανεμιστήρα.

Reaction score
19
Βγήκε νέο firmware για το Α100. Σε μερικές μέρες ως συνήθως θα ακολουθήσει και για το Α110.
21 January 2009

1. Requires NMT apps 00-17-090115-15-POP-402

2. Browser / System
- Improvement on font engine character rendering (30% speed up)
- faster navigation on local drives
- Use numeric key to input item number to jump to the page where item is located
- Improved fileplayer speed
- Hebrew translation added
- Fixed HDMI display output blackout issue for auto EDID
- Discrete RC (Logitech) scancode fix
- Updated network share and webservices language packs.
- Removed EXT2 option for NMT installation
- Note: due to long term reliability issue with EXT2 on device that is frequently turned off abruptly
- Additional symbols can be input from "1" key
- HTTP download manager (only works with links with special "download" attributes.
- File player hide Recycle Bin folder
- Fixed 'TV MODE' + '3' key handling bug
- Fixed recovery kernel no red screen displayed
- Browser image caching fix, should fix some YAMJ crashes or no image issue.
- Fixed HDD spin-up during standby
- Fixed slow loading of HTML pages

3. Web Services
- New UI
- customizable icon feature with browse image utility (need NMT apps)
- bug fixes on customizable service icon with browse feature.
- Web Services page modification
- Fixed a "save/remove service" bug
- Now able to customise JPG/BMP icon
- Fixed slow IR response while playback Internet Radio
- Immediate response to STOP during Internet video streaming
- Fine-tune Web Service UI

4. Network
- Improved SMB server startup time
- Improved browsing time for SMB client
- Atheros USB WiFi stability fixes
- Fixed SMB client hostname resolution picked up wrong IP address from the IP list
- Fixed file copy failed from HDD to SMB/NFS with names containing whitespace
- Fixed UPnP AV server playall issue broken in previous release
- Fixed Samba server halts after device name change
- Torrent client is now by default Transmission (btpd removed)
**** IMPORTANT NOTE: Please ensure completion with previous downloads with BTPD, as new Transmission client cannot inherit previous downloads.

- Fixed torrent schedule page not working
- Fixed occasionally newly created SMB/NFS shares doesn't show up in media source list
- Atheros USB WiFi added support for TP-Link v2 stick
- Fixed persistent private IP when DHCP server unavailable (e.g. cross-cable connection etc)

5. Playback
- Bookmark/resume for single playback
- 10 bookmarks available now
- Press stop to bookmark the last video playback
- Press enter / play with focus on bookmarked clip to resume
- Press "0" to start from beginning of clip
- Auto framerate synchronisation
- Framerate sync function in ISO playback, only for 50,60Hz modes (PAL/NTSC)
- switch to NTSC(60Hz) when selected mode not applicable.(previously, it will follow TV mode selected)
- Use 59.94 for NTSC when matching content detected.

- Fixed incorrect data shown on infobar.
- Fixed after ISO playback, screen goes blank when framerate sync kicks in
- Improved info display
- Disable incorrect video MPEG1/2 VBR display.
- Fixed incorrect framerate info for video playback (*.mov, *.mp4).
- Fixed video bitrate calculation error (less 1 packet every second)
- Modified infobar UI (height, spacing and text displayed)
- Fixed info bar losing text after paused
- Improved accuracy of mpeg1/2 bitrate information
- Photo app
- Fixed JPEG (PNG / TIFF transcode) from myiHome server cannot be displayed
- Fade-In Fade-out effect added for photo transition
- Enable large jpeg rotation. (downscale before rotate)
- Fixed faded color for jpeg at 360-deg rotation
- TV Type setting for DVD playback
- the TV type setting is now working for DVD video playback (4:3 and 16:9 only, 16:10 will treat as 16:9)
- DVD Menu
- new popup menu if MENU key on PCH remote controller is pressed
- user can select to jump to ROOT, TITLE, CHAPTER.... etc from the menu

- Modified progressive zoom and pan in ISO/IFO playback
- Removed up/down keys as prev/next track/td>
- VCD *.DAT playback fixed using soft demux
- Fixed "repeat" keypress in myiHome when playback audio caused picture playback to halt
- Improved handling of MKV H.264 profile and vlevel.
- Fixed cannot stream MPEG from UPnP AV server, liveTV
- Fixed .pls file unable to start when playback locally (HDD/SMB/NFS)
- *.m3u playlist supported.
- Fixed TS with stream6 as teletext playback cause out of memory
- Fixed MKV H264 L4.1 pixelated video issue

6. Subtitle
- Fixed Hebrew SRT subtitle containing invalid character
- Fixed subtitle parsing with BOM (UTF8 support only)
- Thai subtitle support
- Fixed wrong character rendered in Thai subtitle
- Changed default subtitle font size to 28 and Y offset to 10
- Exception handling in SSA subtitle parsing
- Slight adjustment of subtitle position

http://www.popcornhour.com/download/A100/01-17-090116-15-POP-402.html
Όχι κι άσχημα! :107:

Reaction score
0
Πήρα και εγώ τη προηγούμενη βδομάδα το popcorn, είχε περασμένο το τελευταιο firmware και δε χρειάστηκε update, έχω εντυπωσιαστεί από την εικόνα. Έβαλα τον 3,5 500αρη wd green caviar, είναι αθόρυβος (μάλλον παίζει στις 5400 στροφές), πέρασα και το yamj και πειραματίζομαι ακόμη αλλά είναι όντως πολύ εντυπωσιακό (και βελτιώνει το waf της συσκευής).

Έχω δυο προβληματα, 1)δεν μου πιάνει το usb eject, το πατάω αλλά δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα και στο source βλέπω ακόμη τα περιεχόμενα του. Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό το hardware, ή είναι θέμα software? και 2) δεν μπορώ να αντιγράψω αρχεία από usb stick (fat32 φορματ), πάτησα angle και μετά timeseek αλλά δεν κάνει τίποτα, ούτε μου τικάρει το αρχείο.

Είχε κανείς άλλος κάποιο από τα πάνω προβλήματα;

ps. πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ποστάρουν στο φορουμ, χάρη στις απόψεις κάποιων εξ' αυτών έκανα τις δυο καλύτερες value for money αγορες που έχω κάνει, το popcorn και την panasonic 37px80.

Reaction score
26
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω.
Κοίταζα στο International Site οτι μαζί με μεταφορικά κοστίζει 196€ αυτή τη στιγμή.
Στο Ελληνικό Site η τιμή είναι 245€.
Γιατί τέτοια διαφορά;
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος με εγγυήσεις αν το πάρω απ'έξω;
Έχει πάρει κανείς; Έρχεται από Ευρωπαική χώρα ή όχι, γιατί δεν θα ήθελα να έχω πρόβλημα με το τελωνίο...

Reaction score
164
Έρχεται από Κίνα. Μέχρι πρόσφατα πέρναγε άνετα από το τελωνείο. Τώρα τελευταία ακούστηκε ότι το σταματάνε και σου έρχεται πιο ακριβά από ότι αν το αγοράσεις από Ελλάδα.
Η τιμή εδώ είναι πλέον φυσιολογική. Μόνο τον ΦΠΑ να βάλεις, φτάνει...

Το eject είναι για εξωτερικό DVD. Το USB τράβηξέ το.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω.
Κοίταζα στο International Site οτι μαζί με μεταφορικά κοστίζει 196 αυτή τη στιγμή.
Στο Ελληνικό Site η τιμή είναι 245.
Γιατί τέτοια διαφορά;
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος με εγγυήσεις αν το πάρω απ'έξω;
Έχει πάρει κανείς; Έρχεται από Ευρωπαική χώρα ή όχι, γιατί δεν θα ήθελα να έχω πρόβλημα με το τελωνίο...
Εγώ πάντως το πήρα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο φίλε ilias83 και δεν το μετάνοιωσα.Μου βγήκε 245€+12€ μεταφορικά (Επαρχία) και αντικαταβολή.Μου έκανε φοβερή εντύπωση η εξυπηρέτηση της εδώ αντιπροσωπείας, ήρθε σε μια πολύ κομψή και ιδιαίτερα χρήσιμη στη μεταφορά τσάντα (βαλιτσάκι θα το χαρακτήριζα),έχει πίσω το διακόπτη ΟΝ/OFF και ...φοράει το τελευταίο firmware της syabas. Το σύνδεσα με την
ΤV μέσω HDMI και πραγματικά η Philips 9603 ...απογειώθηκε. Πίστευα ότι η Nvidia και η ΑΤΙ βγάζουν καλή εικόνα αλλά αυτό που προβάλει το κουτάκι είναι πραγματικά απίστευτο. Το συγκρίνω άμεσα με το blueRay της Sony που έχω και πραγματικά είναι εφάμιλλο + το γεγονός ότι αυτό παίζει τα πάντα (κυριολεκτώ αφού δοκίμασα κάθε μορφή αρχείου) μέχρι το profil 4.1.
O ήχος στο DTS βγαίνει κανονικά στην TV χωρίς να είναι απαραίτητος ο αντίστοιχος ενισχυτής αν κι εγώ το σύνδεσα με έναν Pionner. Το έχω καθαρά σαν player με εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS. Του έβαλα 1 ανεμιστηράκι από επεξεργαστή AMD τελείως αθόρυβο καθαρά για προληπτικούς λόγους πειράζοντας τα jumber..άκια στα 5 και όχι στα 12 v για να δημιουργεί ένα καλύτερο ρεύμα αέρα και ΟΛΑ ΟΚ. Δεν εγκατέστησα τις άλλες του δυνατότητες αφού καλύπτομαι από 2ο PC για torrent κτλ.Φωτογραφίες σε λίγο.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Εγώ πάντως το πήρα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο φίλε ilias83 και δεν το μετάνοιωσα.Μου βγήκε 245+12 μεταφορικά (Επαρχία) και αντικαταβολή.Μου έκανε φοβερή εντύπωση η εξυπηρέτηση της εδώ αντιπροσωπείας, ήρθε σε μια πολύ κομψή και ιδιαίτερα χρήσιμη στη μεταφορά τσάντα (βαλιτσάκι θα το χαρακτήριζα),έχει πίσω το διακόπτη ΟΝ/OFF και ...φοράει το τελευταίο firmware της syabas. Το σύνδεσα με την
ΤV μέσω HDMI και πραγματικά η Philips 9603 ...απογειώθηκε. Πίστευα ότι η Nvidia και η ΑΤΙ βγάζουν καλή εικόνα αλλά αυτό που προβάλει το κουτάκι είναι πραγματικά απίστευτο. Το συγκρίνω άμεσα με το blueRay της Sony που έχω και πραγματικά είναι εφάμιλλο + το γεγονός ότι αυτό παίζει τα πάντα (κυριολεκτώ αφού δοκίμασα κάθε μορφή αρχείου) μέχρι το profil 4.1.
O ήχος στο DTS βγαίνει κανονικά στην TV χωρίς να είναι απαραίτητος ο αντίστοιχος ενισχυτής αν κι εγώ το σύνδεσα με έναν Pionner. Το έχω καθαρά σαν player με εξωτερικό δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS. Του έβαλα 1 ανεμιστηράκι από επεξεργαστή AMD τελείως αθόρυβο καθαρά για προληπτικούς λόγους πειράζοντας τα jumber..άκια στα 5 και όχι στα 12 v για να δημιουργεί ένα καλύτερο ρεύμα αέρα και ΟΛΑ ΟΚ. Δεν εγκατέστησα τις άλλες του δυνατότητες αφού καλύπτομαι από 2ο PC για torrent κτλ.Φωτογραφίες σε λίγο.

Κακώς!
Αφου του βαλεις πριν ενα δισκο μεσα.

Reaction score
0
Φίλε vertigo το κακώς και τα υπόλοιπα δεν τα πολυκατάλαβα, γίνε λίγο πιο συγκεκριμμένος.

Reaction score
0

By danielo1, shot with DMC-TZ5 at 2009-01-29

το ανεμιστηράκι για καλύτερη και αθόρυβη ροή

Η εξωτερική βάση που κουμπώνουν γρήγορα και χωρίς βίδες οι δίσκοι

By danielo1 at 2009-01-29

Reaction score
0

Οι φωτογραφίες υπέστησαν επεξεργασία για να μη ...ξεχειλώσει η σελίδα και η ποιότητα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Φίλε vertigo το κακώς και τα υπόλοιπα δεν τα πολυκατάλαβα, γίνε λίγο πιο συγκεκριμμένος.
Κι εγω πριν παρω το ποπκορν για τορεντς ειχα δευτερο πισι. Οταν δοκιμασα το ποπκορν στη δουλεια αυτη ειδα οτι κανει πολυ καλη δουλεια συνεχως, ενω ταυτοχρονα μπορεις να βλεπει τις ταινιες σου χωρις προβλημα.
Το ποιο συμαντικο δε, ειναι η δουλεια που κανει στο σινταρισμα αρχειων.

Reaction score
0
Το eject είναι για εξωτερικό DVD. Το USB τράβηξέ το.
Με το πλήκτρο Filemode επιλέγεις και κάνεις copy or Move
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Είχα αγχωθει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να το πάω πίσω.

@ danielo:

Νομίζω οτι το ανεμιστηράκι, ειδικά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει εσωτερικός σκληρός, δεν είναι αναγκαίο, η μια πλευρά του λειτουργει σαν ψύκτρα, οπότε δε πιστεύω πως θα υπάρχει πρόβλημα. Ωραίες φωτογραφίες.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη, στο tab setup, audio-video, colorspace το έχετε στο 16-235 ή 0-255;

Reaction score
0
Φίλε μου, τώρα σε κατάλαβα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αλλά έτσι όπως σετάρισα τα ...συστήματά μου με εξυπηρετεί καλύτερα αυτό που γίνεται τώρα, δηλαδή το laptop κατεβάζει από την 24αρα (πραγματική...φτου, φτου στον ΟΤΕ) και αποθηκεύει σε εξωτερικό δίσκο, το you tube με αφήνει αδιάφορο, εκτός κι αν έχει καμμιά παρουσίαση για αυτοκίνητα ή ....popcorn, egreat, navigation , το streaming δεν με απασχολεί αφού έχω καμιά 10αριά 500αρηδες γεμάτους ταινίες που κουμπώνω στη συσκευή της φωτογραφιας παραπάνω σε δευτερόλεπτα, τα mpeg2, τα ντοκυμαντέρ και τα mp3 τα παίζει το snazzio, τις ταινίες BlueRay (m2ts) το Sony s300, και τα mkv το popCorn ή το PC αν είναι κάτι δύσκολο ( που ακόμα δεν χρειάστηκε).Τώρα θα μου πεις.....από πλευράς οικολογικής τι γίνεται. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να εξοικονομήσεις ενέργεια.:123:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Είχα αγχωθει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να το πάω πίσω.

@ danielo:

Νομίζω οτι το ανεμιστηράκι, ειδικά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει εσωτερικός σκληρός, δεν είναι αναγκαίο, η μια πλευρά του λειτουργει σαν ψύκτρα, οπότε δε πιστεύω πως θα υπάρχει πρόβλημα. Ωραίες φωτογραφίες.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη, στο tab setup, audio-video, colorspace το έχετε στο 16-235 ή 0-255;
Φίλε izerman76 , μάλλον δεν είδες αυτό
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8924&page=1&highlight=fan

Μια χαμηλή θερμοκρασία, πιστεύω ότι προσφέρει πολύ περισσότερα απ΄αυτά που ξοδεύεις, δηλαδή ναι μεν το καπάκι δουλεύει σαν ψύκτρα, αλλά
λίγος αέρας παραπάνω και όχι πάνω στον επεξεργαστή αλλά ανάμεσα στις
σίτες αερισμού, βοηθά το μηχανάκι να δουλέυει δροσερό και χωρίς να αγχώνομαι για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Άλλωστε δεν χρειάστηκε καμιά μετατροπή για να το τοποθετήσω. Κούμπωσα το ανεμιστηράκι στον 3pin υποδοχέα, έβαλα το jumber στα 5 ω από τα 12V που ήταν όταν το παρέλαβα και δουλεύει μες τη δροσιά, και χωρίς σκόνη αφού διώχνει τη θερμότητα από δεξιά και αριστερά. Καλοκαίρι έρχεται...να μη λάβω τα μέτρα μου:123::123::123:
Όσο για το colorspace το έχω στο 0-255 αφού το υποστηρίζει η TV αν και δεν είδα και καμιά διαφορά στην δική μου οθόνη.

Reaction score
0
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.Επειδη θελω να παρω μια τηλεοραση και δεν ξερω πια?πηγα σε εναν φιλο να βαλω το popcorn να δω εικονα αφου ειχε μια samsung 656 fullhd ολα καλα μεχρι που εβαλα το μηχανημα στα 1080p 60hz εκει παρατηρησα οτι υπηρχε προβλημα στην κινηση καθως υπηρχαν σπασιματα και κατι κολληματα στην εικονα .Οσο κατεβαζα τα HZ τοσο βελτιωνοταν .Ειπα λοιπον οτι δεν υποστηριζε η τηλεοραση 1080p60hz αλλα δεν ειχα δικιο.Σημερα το δοκιμασα και σε αλλες τηλεορασεις fullhd και μαλιστα 100hz και παρατηρησα το ιδιο προβλημα .Το παραξενο ειναι οτι οταν το εβαλα να κανει αναπαραγωγη στην ταινια μαδαγασκαρη 2 1920X1080p δεν υπηρχε κανενα προβλημα .Για τι συμβαινει αυτο δηλ τα κολληματα αυτα στις ταινιες 720p οταν ρυθμιζω το PCH στα 1080p60hz???.μηπως γι'αυτο που μολις ειπα ή συμβαινει κατι αλλο που μερικοι το αποκαλουν judder νομιζω ?Μπερδευομαι για την αγορα μιας τηλεορασης fullhd τωρα γι'αυτο ρωταω αν αξιζει μια αγορα σε fullhd για να κανω αναπαραγωγη τα mkv ή να παρω μια hdready?

Reaction score
164
Πρέπει να βάζεις το Popcorn στα Hz που είναι η ταινία, όχι στα 60Hz. Κατά πάσα πιθανότητα οι ταινίες είναι 23,976 Hz.

Reaction score
0
Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί το καλαμπόκι δεν μπορεί να παίξει αρχεία avi που βγαίνουν από την ψηφιακή μου canon S5? ρυθμός μετάδοσης 1411kbps, μορφή ήχου PCM , ρυθμός καρέ = 59 πλαίσια/sec ταχύτητα δεδομένων =11334 kbps

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.095
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21