Popcorn Hour A-110

Reaction score
164
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Το δικό μου πρέπει να κόλλησε 1 ή 2 φορές εδώ και 6 μήνες, και αυτό γιατί του έβγαζα τα μάτια. Σκυλί!
Ιδίως από τότε που κάνει streaming από το PC, είναι βράχος. Από τις πιο αξιόπιστες συσκευές μου...

Reaction score
0
Έλεγξες για υπερθέρμανση;...
Εχω κοιταξει τα παντα..και δεν εχω μια μονο συσκευη(τρομαρα μου...)εχω παρει 2 καλαμποκια...εχω βαλει την τελευταια εκδοση λογισμικου...εχω δοκιμασει με 4 διαφορετικα καλωδια...σε 4 διαφορετικες τηλεορασεις που εχω σπιτι full hd 24ρ (τρομαρα μου παλι..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...) εχω κανει τα παντα σχετικα με τα 24...23,976...25,60,50....κτλ...και γενικα εχω γινει Πουαρω του νετ να ψαχνω απο φορουμ σε φορουμ...και να πω και κατι;Οταν συνδεω στις ιδιες τηλεορασεις το pc και 'παιζω' τις ιδιες ματροσκες υπαρχει μονο μια λεξη....ΤΕΛΕΙΑ ! ! ! Ουτε σπασιματα στην εικονα...ουτε τα γνωστα κοληματα...κρασαρισματα...κτλ...απλα το σπαστικο με το pc ειναι ο θορυβος απο τα "αθορυβα" ανεμιστηρακια του...Οποτε ετσι καπως καταληξαμε στο καλαμποκι..Τωρα θα μου πεις τι σου λεω...αφου σε λιγο θα παρω και τριτο καλαμποκακι για την τριτη τηλεοραση...ειναι και το θεμα του ογκου βλεπεις..ειναι μικρουλι το καλαμποκι και χωνεται παντου...καλα ειναι..απλα λιγο πιο ποιοτικο αυτο το λογισμικο του να ηταν...και θα ηταν τελειο...

Reaction score
0
Και τα 2 κολλάνε;

- Μήπως η ποιότητα του ρεύματος είναι κακή; Δοκίμασε να το βάλεις σε ένα UPS.
- Πάρτα και πήγαινε αλλού να τα δοκιμάσεις.
- Φέρε άλλο popcorn σπίτι σου να δεις αν παίζει.

Γενικά προσπάθησε να απομονώσεις το φταίχτη. :123:

ΥΓ. Δοκίμασέ το και με πολλούς τύπους αρχείων (mkv, avi, vob κτλ.)

Reaction score
1

Το A-110 είναι ένα από τα ελάχιστα NMT που αυτή τη στιγμή αναπαράγουν DTS σήμα στις αναλογικές εξόδους δηλ. κάνει DTS Downmix to Stereo.
Στο διαδίκτυο έχει αναφερθεί επίσης, ότι μέσω ψηφιακής εξόδου μπορεί να μεταφερθεί bit perfect audio αρχείο, όταν είναι σε θέση να παίξει αρχείο DTS ήχου (CD-audio DTS).

Ρωτώ την κοινότητα των κατόχων του Α-110, η ένταση ήχου στην S/PDIF έξοδο (νομίζω ότι έχετε coaxial), όταν αναπαράγεται audio αρχείο, μεταβάλλεται μέσω του τηλεχειριστηρίου ή είναι σταθερή;

Reaction score
0
Λοιπόν το έχω πάρει εδώ και μία εβδομάδα και του έχω βάλει έναν σκληρό δίσκο 1TB και όλα μια χαρά. Άρχισα να εγκαθιστώ και κάποιες εφαρμογές και εκεί λίγο τα βρήκα σκούρα. Δηλαδή όταν πάω να εγκαταστήσω μία εφαρμογή για παράδειγμα έναν download manager πάει και εγκαθιστά τα αρχεία στο shared directory κατά συνέπεια όταν κάνω browse τα αρχεία να βλέπει και τους φακέλους με το software που έχω εγκαταστήσει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Το A-110 είναι ένα από τα ελάχιστα NMT που αυτή τη στιγμή αναπαράγουν DTS σήμα στις αναλογικές εξόδους δηλ. κάνει DTS Downmix to Stereo.
Στο διαδίκτυο έχει αναφερθεί επίσης, ότι μέσω ψηφιακής εξόδου μπορεί να μεταφερθεί bit perfect audio αρχείο, όταν είναι σε θέση να παίξει αρχείο DTS ήχου (CD-audio DTS).

Ρωτώ την κοινότητα των κατόχων του Α-110, η ένταση ήχου στην S/PDIF έξοδο (νομίζω ότι έχετε coaxial), όταν αναπαράγεται audio αρχείο, μεταβάλλεται μέσω του τηλεχειριστηρίου ή είναι σταθερή;
Αν σε κατάλαβα καλά φίλε Lemon τότε NAI με τα 2 πλήκτρα pageup και pagedown που βρίσκονται τέρμα πάνω δεξια στο remote control μπορείς να αυξομειώνεις τον ήχο που δίνεις από την οπτική του στα mp3 αλλά όχι σε αρχεία AC3

Reaction score
0
εχθες, εβαλα στο A-110 να παιξει μερικα flac αρχεια σε στερεο.
Τα ειχα σε ενα folder, σε usb εξ σκληρο.

Η συνδεσμολογία είναι εξ. usb σκληρός -> a-110 -> hdmi -> avr 255 -> hdmi -> tv. Επίσης, πάνω στον avr 255 είναι συνδεδεμένα δυο ηχεία.

Συνδέω το σκληρό, ανοίγω το καλαμπόκι, τον avr και την tv. πάω στο φάκελο, βλέπει τα flac όπου και πατάω το play. Αρχίζει να τα παίζει, μουσική ακούγεται κανονικά.

Αφού έπαιξε το πρώτο, πέρασε στο δεύτερο, η μουσική μια χαρά. Σκέφτηκα 'γιατί να έχω την τηλεόραση ανοικτή αφού είναι μόνο μουσική;', οπότε και κλείνω την τηλεόραση. Αμέσως, σταμάτησε να παίζει και μουσική. Ανοίγω την τηλεόραση, η μουσική ξεκινάει και πάλι να ακούγεται μια χαρά.
Η μουσική παιζόταν από τα ηχεία όποτε δεν ήταν θέμα των ηχείων της τηλεόρασης.
Σκέφτηκα μήπως και είχε πρόβλημα το τραγούδι, οπότε και άρχισα την αναπαραγωγή από την αρχή. Με το που ξεκινάω το play, κλείνω την τηλεόραση και πάλι η μουσική χάνεται. Ανοίγω την τηλεόραση, πάλι ξεκινάει να ακούγεται η μουσική.

Τα flac δεν είχαν πρόβλημα γιατί τα άκουσα κανονικά με την τηλεόραση αναμμένη. Κανένα κόλλημα.

Ξέρει κάποιος γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφορά;
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Υ.Γ., Σκέφτηκα ότι μπορεί το θέμα να είναι του avr 255 αλλά είπα να ξεκινήσω από το καλαμπόκι

Reaction score
1

Ακούγεται περίεργο, αλλά σίγουρα κάποια εξήγηση θα έχει και μάλλον πιστεύω ότι είναι θέμα avr.

Ο ενισχυτής αυτός εκτός από hdmi δεν έχει άλλη ψηφιακή είσοδο (για παράδειγμα ομοαξονική που βγάζει το Α110), για δοκίμασε να συνδέσεις με ομαξονική & hdmi, πιστεύω ότι θα σου λύσει το περίεργο πρόβλημα.

Σημείωση= δεν έχω το Α110, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερη πληροφόρηση.

Reaction score
0

Ακούγεται περίεργο, αλλά σίγουρα κάποια εξήγηση θα έχει και μάλλον πιστεύω ότι είναι θέμα avr.

Ο ενισχυτής αυτός εκτός από hdmi δεν έχει άλλη ψηφιακή είσοδο (για παράδειγμα ομοαξονική που βγάζει το Α110), για δοκίμασε να συνδέσεις με ομαξονική & hdmi, πιστεύω ότι θα σου λύσει το περίεργο πρόβλημα.

Σημείωση= δεν έχω το Α110, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερη πληροφόρηση.
Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Και εγω προς τα εκει κλεινω, θεμα avr, θα κανω διαφορες δοκιμες, να δω τι παιζει. Το Σ/Κ αυτα.

Reaction score
0
Γειά σας είμαι καινούργιος κάτοχος του Popcornakiou A-110.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ,υπάρχει ασφλή κατάργηση των εξωτερικών δίσκων,flash κτλ μέσω του μηχανήματος?Γιατί όταν κάνω POWER+DELETE δεν σβήνει το φώς απο τον εξωτερικό μου.Eyxaristv pol;y!!

Reaction score
0
Γειά σας είμαι καινούργιος κάτοχος του Popcornakiou A-110.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ,υπάρχει ασφλή κατάργηση των εξωτερικών δίσκων,flash κτλ μέσω του μηχανήματος?Γιατί όταν κάνω POWER+DELETE δεν σβήνει το φώς απο τον εξωτερικό μου.Eyxaristv pol;y!!
ΔΕν χρειάζεται απλά βγάλτο . Δεν είναι όπως με τους υπολογιστές.

Reaction score
2
Καινούριο firmware για Α-100, Α-110 από τις 2 Απριλίου.

Release Date : 02 April 2009
Firmware Version : 01-17-090201-15-POP-403-000

Release Note :
1. No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-POP-403
2. Some critical patches on 00-17-090125-15-POP-403
3. Fixed Video_ts playback over SAMBA, with whitespace in share name, will crash.
4. Turkish codepage fix.
5. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS).
6. PNG read failure cause crash.
7. Fixed ISO with single subtitle track cannot be display
8. Internet Radio link added in Web Services
9. MP3 volume soft after ISO/IFO playback workaround
10. Workaround DirecTV UPnP crash issue
11. Image cache issue fixed

Reaction score
7

Μόλις το αγόρασα. Πρώτη εντύπωση : καλή. Setup πανεύκολο, είδε τον εξωτερικό passport με τη μία και έπαιξε μουσική και dvix με υπότιτλους πάλι με τη μία (καλά όχι με τη μία γιατί πρέπει πρώτα να του πεις να επιλέγει ελληνικούς υπότιτλους άρα με τη δύο). Ο ήχος του δεν μου πολυαρέσει. Μέτριος προς μάπα. Θα προτιμούσα coaxial έξοδο αντί οπτικής που βάλανε τώρα.

Και τώρα τα αρνητικά :

Μα καλά : .flv δεν παίζει ??? Ημαρτον ! Με τσάντισε. Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? Πως θα δω τα βιντεάκια του youtube ?

Reaction score
3

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα hd media player που να παίζει τα πάντα(Mkv, blu-ray rips, hd-dvd rips με ενσωματωμένους ή όχι ελληνικούς υποτίτλους) και είμαι ανάμεσα στο western digital hd tv ή το popcornhour a-110.
Ποιο μου προτείνετε και γιατί?

Το θέμα ότι έχουν τεράστια διαφορά τιμής(Popcornhour 250 ευρώ - wd hd tv100 ευρώ(Ελληνικές τιμές)) είναι ένα ζήτημα.

Και έρχομαι στις απίστευτα πολλές ερωτήσεις που έχω να σας κάνω για το popcornhour a-110.

1. Αν το παραγγείλω από το επίσημο σάϊτ του προϊόντος στη τιμή των 215$ περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής, τελωνείο ή οτιδήποτε άλλο.
2. Αν πάθει τίποτα υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για να το δώσω για φτιάξιμο μιας και πιστεύω θα έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση ή θα πρέπει να το στέλνω πίσω στο εξωτερικό να το δούνε και να μου το στείλουν πίσω?(Τρέχα γύρευε δηλαδή)
3. Εκτός από τα επίσημα firmware updates υπάρχουν και ανεπίσημα όπως έχει το wd hd tv
4. Υπάρχει περίπτωση(Έχει ακουστεί τίποτα?) στο προσεχές μέλλον να βγάλουν κάποιο ποιο καινούργιο μοντέλο με καινούργιο chipset από την sigma ή όχι?
5. Το επίσημο σάϊτ του popcornhour δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal άλλα μόνο google checkout που δεν έχω. Υπάρχει κάποιο άλλο online κατάστημα που να δέχεται paypal και να στέλνει σε Ελλάδα με την ίδια τιμή των 215$.
6. Υποστηρίζει εξωτερικά usb dvd-rom?
7. Μετά από πολλές ώρες λειτουργίας τρώει κολλήματα λόγο θερμότητας όπως ο προκάτοχος του a-100 όταν έχεις σκληρό δίσκο μέσα ή το νέο a-110 είναι σκυλί στο θέμα θερμότητας?
8. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα - bugs που έχει αυτό το μηχάνημα με περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware?
9. Έχει τύχει σε κανέναν που το παράγγειλε μέσω του επίσημου σάϊτ να του πήρανε τα λεφτά αλλά να μην του ήρθε πότε το μηχάνημα και αν ναι τι έκανε επ' αυτού?
10. Από την ημερομηνία παραγγελίας πάντα από το επίσημο σάϊτ σε πόσες μέρες έρχεται το μηχάνημα σπίτι σου?
11. Πάντως από το popcornhour a-100 που έχει ένας φίλος μου είδα ότι έχει τρομερά αργό μενού καθότι περίμενε αρκετά δευτερόλεπτα από τι στιγμή που πάταγες το enter για να μπει στο κάθε μενού αυτό ισχύει και για το νέο a-110

Θερμή παράκληση αν κάποιος έχει το κουράγιο και θέλει να μου απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχω επί του μηχανήματος μπορεί να μου στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα και αυτό το λέω για να μην ζαλίζω - γεμίζω το τόπικ με τα ερωτήματα μου.

Το ξέρω ότι σας κούρασα με τις πάμπολλες ερωτήσεις μου άλλα όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να την πατήσω αγοράζοντας κάτι που και θα με βολέψει και δεν θα χρειαστεί να το αλλάζω μετά από μερικούς μήνες.

Ας απαντήσει κάποιος γνώστης του θέματος που έχει παραγγείλει το συγκεκριμένο από το επίσημο σάϊτ.

Reaction score
0

1. Αν το παραγγείλω από το επίσημο σάϊτ του προϊόντος στη τιμή των 215$ περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής, τελωνείο ή οτιδήποτε άλλο.
Έχει 45 δολλάρια έξοδα αποστολής αλλά με τη διαφορά ευρω-δολλαρίου πέφτει η τιμή

2. Αν πάθει τίποτα υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για να το δώσω για φτιάξιμο μιας και πιστεύω θα έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση ή θα πρέπει να το στέλνω πίσω στο εξωτερικό να το δούνε και να μου το στείλουν πίσω?(Τρέχα γύρευε δηλαδή)[/QUOTE]
Τρέχα γύρευε

3. Εκτός από τα επίσημα firmware updates υπάρχουν και ανεπίσημα όπως έχει το wd hd tv
Δεν χρειάζεται. Τα κάνει όλα από μόνο του.

4. Υπάρχει περίπτωση(Έχει ακουστεί τίποτα?) στο προσεχές μέλλον να βγάλουν κάποιο ποιο καινούργιο μοντέλο με καινούργιο chipset από την sigma ή όχι?
Τίποτα δεν κρατάει για πάντα ή μάλλον για πολύ καιρό στον χώρο της τεχνολογίας.

5. Το επίσημο σάϊτ του popcornhour δεν βλέπω να υποστηρίζει paypal άλλα μόνο google checkout που δεν έχω. Υπάρχει κάποιο άλλο online κατάστημα που να δέχεται paypal και να στέλνει σε Ελλάδα με την ίδια τιμή των 215$.
Το Google Checkout είναι ασφαλέστατο.

6. Υποστηρίζει εξωτερικά usb dvd-rom?
Ναι.

7. Μετά από πολλές ώρες λειτουργίας τρώει κολλήματα λόγο θερμότητας όπως ο προκάτοχος του a-100 όταν έχεις σκληρό δίσκο μέσα ή το νέο a-110 είναι σκυλί στο θέμα θερμότητας?
Δεν το ξέρω αυτό.

8. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα - bugs που έχει αυτό το μηχάνημα με περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware?
Κανένα "μηχανάκι" δεν είναι τέλειο. Υπάρχει το επίσημο forum για τα Popcorn και εκεί συζητιούνται τα bugs.
http://www.networkedmediatank.com/index.php

9. Έχει τύχει σε κανέναν που το παράγγειλε μέσω του επίσημου σάϊτ να του πήρανε τα λεφτά αλλά να μην του ήρθε πότε το μηχάνημα και αν ναι τι έκανε επ' αυτού?
Όχι

10. Από την ημερομηνία παραγγελίας πάντα από το επίσημο σάϊτ σε πόσες μέρες έρχεται το μηχάνημα σπίτι σου?
Στέλνουν παρτίδες κάθε 2 εβδομάδες περίπου. Μόλις φύγουν από Κίνα οι παρτίδες, έρχονται σε 5-7 ημέρες στην Ελλάδα.
Παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας σου στο internet.
Υπάρχει pre-order status
http://www.networkedmediatank.com/forumdisplay.php?fid=67

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Αν το παραγγείλεις απο εξωτερικό (http://www.popcornhour.com/onlinestore/) η τελική τιμή του σε ευρώ θα εξαρτηθεί από την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου την ημέρα που θα χρεωθεί η κάρτα σας. Αγορά μέσω Google Checkout.
Οι αποστολές γίνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα με αποστολή από Κίνα με EMS (Express Mail Service) για αποφυγή Τελωνείου.
Μπορείς να ελέγξετε τις ημερομηνίες ΕΔΩ.Π.χ. το κόστος αγοράς για αποστολή στην Ελλάδα είναι 215+45 USD = 260 USD. Με την τωρινή ισοτιμία, θα κοστίσει 260.00 USD = 197.133 EUR. Υπάρχει βέβαια πάντα ο κίνδυνος να το δεσμεύσουν στο Τελωνείο, οπότε θα σου κοστίσει όσο ένα TVIX.

(διεγράφησαν σχόλια σχετικά με καταγγελία)

11. Πάντως από το popcornhour a-100 που έχει ένας φίλος μου είδα ότι έχει τρομερά αργό μενού καθότι περίμενε αρκετά δευτερόλεπτα από τι στιγμή που πάταγες το enter για να μπει στο κάθε μενού αυτό ισχύει και για το νέο a-110.
Οχι

Reaction score
0

Μόλις το αγόρασα. Πρώτη εντύπωση : καλή. Setup πανεύκολο, είδε τον εξωτερικό passport με τη μία και έπαιξε μουσική και dvix με υπότιτλους πάλι με τη μία (καλά όχι με τη μία γιατί πρέπει πρώτα να του πεις να επιλέγει ελληνικούς υπότιτλους άρα με τη δύο). Ο ήχος του δεν μου πολυαρέσει. Μέτριος προς μάπα. Θα προτιμούσα coaxial έξοδο αντί οπτικής που βάλανε τώρα.

Και τώρα τα αρνητικά :

Μα καλά : .flv δεν παίζει ??? Ημαρτον ! Με τσάντισε. Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? Πως θα δω τα βιντεάκια του youtube ?
Νομίζω ότι μόνο από τα web services βλέπεις βιντεάκια youtube

Reaction score
0

Φίλε fits79 είναι σωστά όσα είπε ο Achileus με εξαίρεση το "κάρφωμα" στο τελωνείο που σου λέω με σιγουριά ότι κανείς δεν κάρφωσε κανέναν. Απο ότι έχω διαβάσει στα διάφορα forums άλλα πιάνουνε και άλλα όχι. Δεν έχω καταλάβει την λογική του τελωνείου. Ξέρω όμως και πολλούς που το φέρνουμε με EMS και δεν ¨ανοίγει¨μύτη.

Reaction score
3

Ρε παιδιά αν για οποιοδήποτε λόγο το νεότερο firmware δεν σου κάνει και θελεις να γυρίσεις σε παλιότερο μπορείς και αν ναι πως?

Reaction score
638

(διεγράφησαν σχόλια σχετικά με καταγγελία)
Καμμια παραδοχη απο τον ιδιο και καμμια αποδειξη δεν υπαρχει απο κανεναν οτι ο εδω αντιπροσωπος καρφωσε στο τελωνειο.
Ελεος πια εγω εαν ειμουν στην θεση του θα σου εριχνα μια αγωγη για συκοφαντικη δυσφημηση και θα σου ζητουσα και τα διαφυγοντα κερδη.
Σπηλωνετε εσυ και οι αλλοι στο avclub δυο εντιμους επιχειρηματιες. Τι σας φταιξανε βρε οι ανθρωποι επειδη βρηκατε μια διαφορα τιμης 50 ευρω ?
Σιγα τα λαχανα. Να επικρατησει λιγο η λογικη ρε παιδια. Θα αγορασει ο φιλος απο τον Κινεζο 50 ευρω πιο κατω με τα μεταφορικα και την ελπιδα να γλυτωσει το τελωνειο.
Και οταν του χαλασει θα παει στον ρουφιανο οπως τον χαρακτηριζεις να φαει τα μουτρα του καθως για εισαγωγες εκτος Ευρωπης καμμια υποχρεωση δεν υπαρχει για εγγυηση.
Ωραια συναλλαγη α ρε Ελληναρες

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members