Popcorn Hour A-110

Reaction score
3
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Έχεις μουσική σε mkv; Και μάλιστα με μη απωλεστισκή συμπίεση;
Κι όμως φίλε έχω δει πολλές συναυλίες σε mkv.
Και άλλωστε το mkv είναι container και όχι codec συμπίεσης ή οτιδηποτε άλλο.

Τέλος τι απωλεστικη συμπίεση που έχουν τα mkv σε σχέση με τα blu-ray rips πρέπει να έχεις μια τηλεόραση(Προτσεκτορα) 46 ιντσών και άνω για να την δεις και πάλι θα δυσκολευτείς να την δεις σε καλές τροποποιήσεις blu-ray to mkv

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Σπηλωνετε εσυ και οι αλλοι στο avclub δυο εντιμους επιχειρηματιες. Τι σας φταιξανε βρε οι ανθρωποι επειδη βρηκατε μια διαφορα τιμης 50 ευρω ?

Ωραια συναλλαγη α ρε Ελληναρες
Φίλε κι εγώ είμαι από τους "άλλους" που "σπιλώνουν" τα φιλαράκια σου γιατί τα πήρα στο κρανίο που δεν μου πουλήσανε το wifi dongle που στο site τους το διαθέτουν κανονικά, με τη δικαιολογία ότι το προορίζουν μόνο για πελάτες τους. ΚΑΡΓΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Να τι μου φταίξανε οι άνθρωποι.
Ωραίοι επαγγελματίες οι Ελληνάρες επιχειρηματίες φίλοι σου!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Φίλε κι εγώ είμαι από τους "άλλους" που "σπιλώνουν" τα φιλαράκια σου γιατί τα πήρα στο κρανίο που δεν μου πουλήσανε το wifi dongle που στο site τους το διαθέτουν κανονικά, με τη δικαιολογία ότι το προορίζουν μόνο για πελάτες τους. ΚΑΡΓΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Να τι μου φταίξανε οι άνθρωποι.
Ωραίοι επαγγελματίες οι Ελληνάρες επιχειρηματίες φίλοι σου!
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?

Reaction score
0
Όποιος ενδιαφέρεται για το WiFi dongle μπορεί να πάρει : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356 το οποίο είναι το ίδιο με αυτό της Popcorn και υποστηρίζεται κανονικά από το την συσκευή.

Το έχει πάρει φίλος μου και του δουλεύει κανονικά!

Περισσότερα για αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Forum www.networkmediatank.com

Reaction score
0

Παιδια καλησπερα,

Αγορασα προσφατα εναν iMac (ερωτας...) και ψαχνομαι τωρα για HD streaming. Εχω το 6500A Dvico αλλα δεν εχω ακομα καταφερει να το κανω να παιξει με τον iMac.
Το Popcorn παιζει? Υπαρχει καποιο ιδικό s/w για streaming με Mac?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?
Είχα δει τη σελίδα τους όπου διέθεταν το wifi για πώληση και όταν τηλεφώνησα για να τους πω να μου το στείλουν η τηλεφωνήτρια μου απάντησε ότι θα πρέπει να έχω αγοράσει ποπκορν από αυτούς! :111:
Αυτοι βέβαια ούτε καν υπήρχαν όταν εγώ αγόρασα ποπκορν αλλά τι να πεις....
Τα χριστούγεννα γίναν όλα αυτά.

Να ρωτήσω τώρα όσους πέρασαν το τελευταίο firmware. Αυτά τα patches που λέει ότι έχει, τι ακριβώς διορθώνουν? Διαπίστωσε κανείς τίποτα?

Reaction score
164

Κι όμως φίλε έχω δει πολλές συναυλίες σε mkv.
Και άλλωστε το mkv είναι container και όχι codec συμπίεσης ή οτιδηποτε άλλο.

Τέλος τι απωλεστικη συμπίεση που έχουν τα mkv σε σχέση με τα blu-ray rips πρέπει να έχεις μια τηλεόραση(Προτσεκτορα) 46 ιντσών και άνω για να την δεις και πάλι θα δυσκολευτείς να την δεις σε καλές τροποποιήσεις blu-ray to mkv
Καλό να κατανοήσουμε ότι μιλάμε για άλλο πράγμα!
Τι σχέση έχει η τηλεόραση και ο προτζέκτορας, όταν μιλάμε για Flac και ήχο;

Reaction score
3

Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Α-110 μηχανήματος.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι του έχω βάλει μέσα έναν δίσκο Seagate 1.5tb sata2 και απ' ότι παρατήρησα όταν του έχω τον δίσκο μέσα ζεσταίνετε(Ζεματάει) απίστευτα ποιο πολύ(Και είναι λογικό γιατί υπάρχει και η θερμοκρασία του δίσκου) απ' ότι χωρίς δίσκο μέσα.
Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα μελλοντικά με το μηχάνημα?

Επειδή είναι ακόμα στις αρχές του δεν έχω παρατηρήσει τίποτα δυσλειτουργίες λόγο θερμοκρασίας αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ένα ανεμιστηράκι για να του βάλω μέσα στο Α-110 ώστε να δουλεύει ποιο δροσερά και η παρακάτω θήρα για ποιο λόγο είναι?

Reaction score
3

Και το παρακάτω jumperaki έχει δυο θέσεις μια 5v και μια 12v λογικά είναι για το τι ρεύμα θα δίνει στο ανεμιστηράκι που θα μπει έτσι δεν είναι?

Reaction score
0
Δες τη δική μου λύση http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=53347&page=38
αν δε σ΄ενδιαφέρουν οι δικτυακές εφαρμογές, τα torrent και θες απλώς έναν άψογο και κορυφαίο player με σωστές θερμοκρασίες και χωρίς φθορά και κολλήμματα που σίγουρα προκαλούν οι υπερθερμάνσεις και στο δίσκο και στο μηχάνημα.
Η απάντηση στο jumperaki βρίσκεται στο link που έδωσα αλλά το επαναλαμβάνω για να μην ψάχνεις, Ναι είναι για τον ανεμιστήρα. Το έχω στα 5V και δουλεύει με απόλυτα μηδενικό θόρυβο.Αν βάλεις μέσα δίσκο., τότε υπάρχουν άλλες λύσεις όπως αυτές του φίλου Κώστα Δ

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Για δες εδώ:
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8924

Πάντως, καλύτερα θα ήταν να έβαζες κάποιον 2.5άρη δίσκο για να μην έχεις ούτε θόρυβο, ούτε θερμοκρασίες.
Δεν υπάρχει 2.5 ιντσών δίσκος με χωρητικότητας 1.5tb 2.5 ιντσών δίσκος υπάρχει το πολύ μεχρι 500gb και όχι 1.5tb.

Αν έχει κάνεις καμιά ιδέα που μπορούμε να βρούμε τόσο μικρούς ανεμιστήρες ας μου πει. ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
εδώ θα βρεις λύσεις από φίλους και σύντεκνους που τους απασχόλησε το θέμα με άλλο μηχανάκι, Αποδεδειγμένα όσο πιο μικρός είναι ο ανεμιστήρας τόσο πιο πολύστροφος και άρα θορυβώδης τόσο ο ιδιος όσο και ο αέρας που περνά από τις γρίλιες. Δες και τις λύσεις με τις αντιστάσεις αν καταλήξεις σ΄αυτό που σκέφτεσαι.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%E1%ED%E5%EC%E9%F3%F4%DE%F1%E1+e-great&page=3

Reaction score
3

Ρε παιδιά ενώ του έχω συνδέσει το δίσκο που σας είπα και του έχω περάσει το τελευταίο firmware και τον φόρμαρα από το Α-110 μερικές φορές όταν το αφήνω ενώ βλέπει κανονικά το δίσκο ξαφνικά λέει ένα removing hard disk/cdrom και εξαφανίζετε ο εσωτερικός δίσκος που έχω στο μηχάνημα.
Τι στο καλό γίνεται?

Ίσως φταίει που δοκίμασα να βάλω και ένα εξωτερικό dvd-rom και με το που σύνδεσα το dvd-rom έσβησε η οθόνη για λίγο. μπορεί κάποιος να μου πως ξανά ενεργοποιήσω τον δίσκο ωστε να τον δει χωρις να το κλείσω πίσω από τον διακόπτη.

Και εντέλει υπάρχει καποια λυση για το πρόβλημα μου.

Όταν συνδέουμε μέσω της θήρας pc-slave τον Α-110 με τον υπολογιστή μας για να του περάσουμε μέσα ταινίες απενεργοποιείτε - εξαφανίζεται ο δίσκος από το Α-110?

Και αν στη διαδικασία μεταφοράς αρχείων στο δίσκο του Α-110 μέσω της θήρας pc-slave κάτι γίνει και διακοπεί η μεταφορά γιατί μετά δεν μπορώ να σβήσω τα μισό γραμμένα αρχεία από το δίσκο του Α-110

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Ρε παιδιά ενώ του έχω συνδέσει το δίσκο που σας είπα και του έχω περάσει το τελευταίο firmware και τον φόρμαρα από το Α-110 μερικές φορές όταν το αφήνω ενώ βλέπει κανονικά το δίσκο ξαφνικά λέει ένα removing hard disk/cdrom και εξαφανίζετε ο εσωτερικός δίσκος που έχω στο μηχάνημα.
Τι στο καλό γίνεται?
Αλήθεια ποιόν δίσκο έχεις?

Reaction score
3

Παιδιά απ' ότι βλέπω blu-ray iso image δεν παίζει το μηχάνημα μόνο dvd iso images παίζει σωστά?

Reaction score
638
Γεια σας και εγω εχω προβλημα με τα blue-ray iso τα παιζει η τσαμπα παιδευομαι ?

Reaction score
638
μπορει να ανεβασει καποιος την τελευταια version myihome γιατι απο το site κατεβαινει με 5 kb/sec

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025