Popcorn Hour A-110

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Φίλε κι εγώ είμαι από τους "άλλους" που "σπιλώνουν" τα φιλαράκια σου γιατί τα πήρα στο κρανίο που δεν μου πουλήσανε το wifi dongle που στο site τους το διαθέτουν κανονικά, με τη δικαιολογία ότι το προορίζουν μόνο για πελάτες τους. ΚΑΡΓΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Να τι μου φταίξανε οι άνθρωποι.
Ωραίοι επαγγελματίες οι Ελληνάρες επιχειρηματίες φίλοι σου!
Σε αυτο φιλε εχεις δικιο και το παραδεχονται και οι ιδιοι πολυ συντομα θα το λυσουν .
Γι αυτο να φωναζεις οσο θελεις και θα ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Reaction score
638
Δεν τα παίζει,τσάμπα παιδεύεσαι.
Δεν τα παιζει ακομα και εαν εχω αφαιρεσει τα μενου τα τα εξτρα ?
Τα m2ts τα παιζει ? Εαν ναι πρεπει να ενσωματοσω του Ελληνικους υποτιτλους ? Δοκιμασα να παιξω ενα με ενσωματωμενους τους υποτιτλους και δεν μου τους εβγαλε .
Θα παιξει με εξωτερικους υποτιτλους ? πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο ?

Reaction score
638
Οπως ειδα εχει το ιδιο προβλημα με το τονισμενο κεφαλαιο Α με wd tv media .
Εχω ενα προβλημα με το zoom στα αρχεια m2ts δεν αλλαζει σε καμμια απο τις διαθεσιμες επιλογες .
Μπορει να μου το επιβεβαιωσει καποιος ? Με τα mkv δεν υπαρχει το προβλημα το zoom δουλευει κανονικα.

Reaction score
3
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Φίλε svellinis εδω έχεις απόλυτο λάθος καθότι αν έχεις περασμένο το τελευταίο firmware και έχεις κάνει σωστές ρυθμίσεις για ελληνικούς υπότιτλους μια χαρά το δείχνει το κεφαλαίο τονισμένο α.

Σε εμένα πάντως μια χαρά φαίνεται χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Δεν το κοιτάς λίγο εκτενέστερα να δεις τι λάθος έχεις κάνει.

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Φίλε svellinis εδω έχεις απόλυτο λάθος καθότι αν έχεις περασμένο το τελευταίο firmware και έχεις κάνει σωστές ρυθμίσεις για ελληνικούς υπότιτλους μια χαρά το δείχνει το κεφαλαίο τονισμένο α.

Σε εμένα πάντως μια χαρά φαίνεται χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Δεν το κοιτάς λίγο εκτενέστερα να δεις τι λάθος έχεις κάνει.
Χριστος Ανεστη χρονια πολλα.Ευχαριστω για την απαντηση θα το ψαξω καθως εχω περασμενο το τελευταιο firmware.
Το zoom με τα m2ts σου παιζει ?

Reaction score
4.247

Παιδια γνωριζετε το popcrn hour b-110. Σε σχεση με το 110 ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες? Εχω δει οτι η τιμη του ειναι στα 250 ευρω, αλλα μαλλον πρεπει να αγορασεις κουτι!

Reaction score
3

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε όλα τα bookmarks των ταινιών που έχουμε παίξει με το a-110?
Και αυτό το ζητάω γιατί πολύ απλά ένας υπότιτλος σε ένα m2ts αρχείο που είχα βάλει ήτανε λάθος συγχρονισμένος τον αντικατέστησα αλλά όταν παίζω την ταινία με γυρνάει στο bookmark που είχα κρατήσει μαζί με τον παλιό υπότιτλο παρόλο που ο υπότιτλος τώρα δεν υπάρχει στο σκληρό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
118

Aν εννοεις οτι συγχρονισες χειροκινητα τον λαθος υποτιτλο μεσω popcorn και τωρα ο σωστος παιζει ασυγχρονιστα(...αφου στα bookmarks κραταει και την ρυθμιση στους υποτιτλους) τοτε απλα, απο το τηλεκοντρολ, φερε τους υποτιτλους στο χρονο 0.

Reaction score
3

Όχι δεν εννοώ αυτό που λες εννοώ αυτό που λέω ακριβώς οτι βρηκα τον σωστά συγχρονισμένο υπότιτλο και τον αντικατέστησα στο δίσκο μέσω της usb-slave pc θήρας του a-110.

Εντέλει υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τα bookmarks και τα προσωρινά αρχεία που κρατάει το a-110

Reaction score
3

Ρε παιδιά ζητάω έναν εύκολο τρόπο και όχι κάθε φορά να ανοιγοκλείνω το μηχάνημα ή να το κάνω reset.

Reaction score
3

Εντέλει ξέρει κανείς κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να έχει ανεμηστηράκι στις διαστάσεις 30x30x10 και 12v που μπορώ να βάλω στο πίσω χώρισμα του Α-110.

Και για ποιο λόγο είναι η παρακάτω θήρα(Την έχω βάλει σε τετράγωνο) που έχει το Α-110

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους πρώτο μου post στο φόρουμ και είμαι χαρούμενος που σας ανακάλυψα.

Ανηκώ και εγώ στην κατηγορία των υποψηφίων αγοραστών του Popcorn και έχω διαβάσει με ενδιαφέρον όλα τα σχόλια σας σ' αυτό το τόπικ (πόνεσαν τα μάτια μου 49 σελίδες :111: ).

Θα ήθελα παρ'όλα αυτά μια πιο αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του Popcorn μέσω δικτύου.

Πιό αναλυτικά,έχω το PC στο υπόγειο του σπιτιού μου και έχω ενσύρματη εγκατάσταση δικτύου σε όλους του ορόφους του σπιτιού μου.Αυτό που θέλω λοιπόν είναι ένα μηχάνημα το οποίο θα μπορώ εύκολα να το μεταφέρω από όροφο σε όροφο ή μεταξύ των δωματίων, να το συνδέων στην μπρίζα του δικτύου και στην τηλεόραση του εκάστοτε δωματίου και να έχω πρόσβαση στις ταινίες που έχω στο PC.

Υπάρχει κάποιος που το λειτουργεί αποκλειστικά με καλώδιο δικτύου;Θα ήθελα κάποια σχόλια σχετικά με τις ταχύτητες και κατα πόσον είστε ευχαριστημένοι.Δεν θέλω ούτε να μεταφέρω αρχεία σε USB αλλά ούτε και να του τοποθετήσω δικό του δίσκο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλώς σας βρήκα :126:

Reaction score
19
Κάνει αυτό ακριβώς που θες αρκεί να έχεις τουλάχιστον 100άρι δίκτυο. :123:

Η ταχύτητα του streaming εξαρτάται από το bitrate του video και σε βαριά HD μπορεί να πιάσει και 40-45Mbit.
Για μεταφορά αρχείων μέσω δικτύου στον εσωτερικό δίσκο του (αν του βάλεις) η ταχύτητα είναι μεταξύ 2.5MByte/s (από Samba share) και 4MByte/s (από ftp).

Καλώς ήρθες!

Reaction score
3

Ρε παιδιά ενώ χτες είχα βάλει ένα ανεμιστήρα στην 3pin θέση ρεύματος που έχει το Α-110 και το jumper στα 12v και δούλευε μια χαρά ο ανεμιστήρας σήμερα το ανοίγω και ΔΕΝ δουλευει καθόλου ο ανεμιστήρας παρόλο που ο ίδιος ανεμιστήρας δουλευει μια χαρά στο pc στο Α-110.

αλλάξω θέση στα 5v αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως το φτιάχνουμε?

Τέλος αν το πάω πίσω καθότι το έχω αγοράσει από Ελλάδα και τους πω αυτό το λόγο θα το αντικαταστήσουν - φτιάξουνε ή απλά θα μου πουν ότι αυτό το θέμα δεν το υποστηρίζουν.

Reaction score
173

Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι απο εσας θελετε ντε και καλα να βαλετε ανεμιστηρες αεροτομες και σποιλερ στο καλαμποκι. Και το αυτοκινητο μας ανεβαζει θερμοκρασια αλλα δεν τρεχουμε για εξτρα βεντιλατερ :126:

Και το δικο μου ειναι ζεστο, αφου παιζει και σινταρει μερα νυχτα, αλλα δεν το κανω θεμα. Αν για καποιο λογο παθει κατι λογω θερμοκρασιας νομιζω πως η εγκυηση γι'αυτο υπαρχει.

Φιλε fits79 στη θεση σου θα εβρισκα αλλη λυση αν με χαλουσε η θερμοκρασια του. Κατ' εμε καλο θα ηταν να μιλησεις με το σερβις και να κανεις κατα γραμμα οτι σου πουνγια να εχει νοημα υπαρξης και η ρημαδα η εγκυηση.

Reaction score
3

Για τον πολύ απλό λόγο ότι ζεματάει φίλε.
Γι' αυτό θέλω να βάλω ανεμιστήρα ωστε να το δροσίσω λίγο και να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.

Reaction score
19
Ε ηλεκτρονικά είναι αυτά και περνάει ρεύμα, γιατί να μη ζεστένεται δηλαδή?
Ο κατασκευατής φαντάζομαι αν το έκρινε αναγκαίο θα έβαζε και κάποιο ανεμιστήρι, σιγά το κόστος. Αν στα datasheet των τσιπ που περιέχει επιτρέπονται οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, τότε δεν τρέχει μία, φτιάχτηκαν για να αντέχουν. Δηλαδή γιατί να μη βάλουν εξαρχής? Δεν έχω ακούσει πάντως για κανένα Popcorn να χαλάει από υπερθέρμανση.

Reaction score
173

Για τον πολύ απλό λόγο ότι ζεματάει φίλε.
Γι' αυτό θέλω να βάλω ανεμιστήρα ωστε να το δροσίσω λίγο και να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.
Καταλαβα πολυ καλα τι λες. Γιατι δεν κανεις κατι πιο απλο; Βαλε ενα εξωτερικο ανεμιστηρα να το φυσαει η ενα μπλοουερακι εξωτερικο με δικη του τροφοδοσια.

Το ζεματαει ειναι σχετικο. Απλα ειναι ζεστο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.162
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_