- Reaction score
- 0
...Νικο, εσυ καταλαβαινεις, εγω καταλαβαινω, καποιοι αλλοι
καταλαβαινουν.
Υπαρχουν αλλοι που δεν θελουν να καταλαβουν.
Ο φανατισμος ειναι ανιατη ασθενεια.
Επειδη αμα δεν εξηγησεις δεν θα καταλαβουν, καλο ειναι να εξηγησεις ποιος φανατιζει ποιους, με τι και με ποιον τροπο...
Και καθως δεν μου αρεσει να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,
μιλησα με τον ιδιοκτητη της εν λογω επιχειρησης και τον ρωτησα
γιατι το εκανε(μου ειχε πειι πως δεν ηθελε να τους βαλει ποτε
μεσα στο μαγαζι του)
"Απο τοτε που εφυγες, επεσαν οι πωλησεις" μου ειπε.
"Αυτοι μου υποσχεθηκαν πως εαν τους βαλω μεσα θα μου τις
αυξησουν"
(Και επειδη μπορει να λεω ψεμματα, φροντισα να εχω ανοικτη
ακροαση ωστε να υπαρχουν αλλοι δυο μαρτυρες)
Επειδη δεν σου αρεσει να κρυβεσαι οπως λες, πες μας σε παρακαλω ποιος ειπε τετοια πραγματα και εκ μερους ποιων .Ποιοι ειναι οι "αυτοι"?
Αν θελουν μπορουν να μας πουν και οι μαρτυρες. Το ιδιο ειναι.
Να το προβλεπει αυτο αραγε το καταστατικο?
Αυτο δεν ξερω γιατι το ανακατευεις, η μαλλον ξερω αστο, αλλα θα το μαθουμε συντομα :109:
Μπουχαχαχα…:142::142::142:
Τελικα μερικοι δεν θα μάθουν ποτε πως είναι καλύτερα να μασανε παρα να μιλανε.
Και τωρα τι γινετε;;;
Θέλετε να μου πειτε πως από δω και προς δεν πρόκειται να αυτοδιαφημιστούν ως χομπιστες;
Θελετε να μου πειτε πως από δω και μπρος δεν προκειται να ξανασυκοφαντηθούμε (εμείς οι κακοι έμποροι)
Ε όχι… αυτό δε το δεχομαι.
Θελω να ειμαι έμπορος η εστω χομπιστας εμπορος , η εστω σωματείο-πληγμένος ( δεν θα με χαλούσε και το έμπορος χομπιστας)
Κλαψ …:122::122:
Σημερα που ξύπνησα νιώθω άνθρωπος χωρις ταυτοτητα .
Ποιος ειμαι;
Που βαδιζω ;
-Τελικα μαμα τα παιδια τα φέρνει ο πελαργός;
- Όχι παιδι μου .Ο μπαμπάς σου ηταν χομπιστας…:139:
Για να μην τα λέμε στην high end, μεταφέρω το θέμα στην εκτός.
Αυτό νομίζω είναι άνευ σημασίας βρε Χρήστο.
Θα ήθελα πολύ όμως (αν έχεις την διάθεση) να μου πεις την άποψή σου για το περιστατικό. Δηλαδή αν επικροτείς όλον αυτόν τον σαματά και τους ατυχείς χαρακτηρισμούς που μας έχουν προσδοθεί.
...
Ναι.
Εσύ φίλε μου Ηomec γιατί τρώγεσαι τόσο πολύ;Εσάς τι σας καίει και ασχολείστε με το που θα κάνει παρουσίαση το avclub;
Kύριε Ανδρέα θεωρείτε σωστό να μεταφέρετε εδω και να έχετε σε ανοιχτή ακρόαση το τι σας είπαν στο τηλέφωνο γιά τους άλλους;εκτός και εαν πείρατε καμιά άδεια γιά κάτι τέτοιο ,ωπότε και πάω πάσο.Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείτε να αποδείξετε σε ποιόν και γιατί;
Αν δεν κάνω λάθος έχετε φύγει απο την ηχοέκφραση και σενεργάζεστε επαγγελματικά με μέλος του avsite σε παραπλήσιο αντικείμενο....έτσι δεν είναι;....ελπίζω να μην φύγετε και απο τον κύριο Λ.....και χάσει τις πωλήσεις του μετά ο άνθρωπος!!!
Κύριε Α.Γ.Δ....πολύ βαρύ και ασήκωτο σας διάβασα και με επιχειρήματα υπό του μηδενός.....τελικά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον γιά το που,πως και γιατί κάνει παρουσιάσεις το avclub δεν το περίμενα απο εδω μέσα!!!
Τα υπολοιπα θολωνουν και πολωνουν για λογους .....προβατοποιησης .Ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνει το παρεμφερές site. Άλλωστε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού... Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μερικοί να μην μας πιάνουν στο στόμα τους και διαδίδουν ανυπόστατες κατηγορίες για εμάς. Όταν όμως το κάνουν, θα διαβάζουν και τις απαντήσεις διότι έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και τον χώρο μας. Απλά πράγματα.