POWER BUY φορητού GPS

Reaction score
1
Απάντηση: POWER BUY φορητού GPS

Καλοοοοοο!:cool_4:

ΥΓ δεν πιστευω να μας διαβαζει κανενας αστυνομικος!:happy_9:

Reaction score
3
Δεν είναι ανιχνευτές, έχουν απλά καταγράψει τις θέσεις των σταθερών όπως και τις συνήθεις θέσεις που στήνουν μπλόκα. Σε κάθε update έχεις και νέες θέσεις.

Reaction score
0
Από την στιγμή που ο κάθε καταγραφέας ταχύτητας (ραντάρ) ΠΡΕΠΕΙ να δηλώνεται μέσω ειδικής σήμανσης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...
Το ίδιο και για τις κινητές μονάδες... (απλά η "δηλωση" γίνεται από τους ίδιους τους χρήστες!!!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Aκόμα δε το πήρε κανένας???wall_1 wall_1
Περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια.....
Και φωτογραφίες βεβαίως....:happy_4: :happy_4:
Καλημέρα Γιάννη χθες το απογευμα παρέλαβα το Atlas απο τον κ.Σωτηριάδη και σημερα το πρωι έκανα την πρώτη μου διαδρομή (Πειραιάς-Οινόφυτα).
Πολυ καλες οι πρώτες εντυπώσεις αλλά θα επανέλθω μετά το ΣΚ, αφού θα το έχω επεξεργαστεί λίγο καλύτερα . (Επειδή το καλοκαίρι δουλεψα το MIO C520 για καμια 10αρια μέρες, θα έχω και ένα μέτρο συγκρισης για το ATLAS)

Φιλικά Δημήτρης

Reaction score
50
Παιδιά το πήρα κι εγώ σήμερα το πρωί, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είχα καθόλου χρόνο να το ψάξω. Το άνοιξαν μπροστά μου και το πακέτο περιελάμβανε και μια μικρή... επίδειξη :) Από δυνατότητες και λειτουργικό πολύ θετική η πρώτη ματιά, αλλά συγκεκριμένες εντυπώσεις μάλλον με το Σ/Κ. Πάντως πραγματικά οι φωτογραφίες το αδικούσαν!

Α να ρωτήσω κάτι: οι δυο αναβαθμίσεις το χρόνο για το Destinator πού γίνονται; Πάμε εκεί που το πήραμε και παίρνουμε κάποιο CD;

Reaction score
0
Α να ρωτήσω κάτι: οι δυο αναβαθμίσεις το χρόνο για το Destinator πού γίνονται; Πάμε εκεί που το πήραμε και παίρνουμε κάποιο CD;

Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ. Κι εμείς που είμαστε εκτός Αθήνας πώς θα κάνουμε την αναβάθμιση;

Reaction score
6

Αυτήν την απορία την έχω κι εγώ. Κι εμείς που είμαστε εκτός Αθήνας πώς θα κάνουμε την αναβάθμιση;
Ο κος Σωτηριαδης μου είπε ότι μπορούμε να το πάμε απο εκεί για αναβάθμιση , τωρά για τους εκτός Αθηνών μια ερώτηση στο τηλ. του και θα λυθεί το μυστήριο.

Reaction score
41

Αν δεν κάνω λάθος η χαρτογράφηση του ATLASNAVI είναι της NAVTEQ και όχι της NGI. Δεν έχει σημασία αυτό;

Κωνσταντίνε οι χάρτες Ελλάδας είναι της NGI (100%)
Οι χάρτες Ευρώπης (προαιρετικοί) είναι της NAVTEQ (100%)

Για τις δωρεάν αναβαθμίσεις πέρα από το site της NGI μπορείς πολύ απλά να στέλνεις την κάρτα SD στην OUTSOURCING και θα σου κάνουν οι ίδιοι την αναβάθμιση. Διαλέγεις εσύ ποιο τρόπο θα ακολουθήσεις.
Αλλά πίστεψέ με.....Δεν είναι απαραίτητη 2 φορές το χρόνο (εκτός και αν είσαι αντιπρόσωπος και αλωνίζεις όλη την Ελλάδα). Μία φορά είναι αρκετή.....:cool_4: :happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Κωνσταντίνε οι χάρτες Ελλάδας είναι της NGI (100%)
Οι χάρτες Ευρώπης (προαιρετικοί) είναι της NAVTEQ (100%)

Για τις δωρεάν αναβαθμίσεις πέρα από το site της NGI μπορείς πολύ απλά να στέλνεις την κάρτα SD στην OUTSOURCING και θα σου κάνουν οι ίδιοι την αναβάθμιση. Διαλέγεις εσύ ποιο τρόπο θα ακολουθήσεις.
Αλλά πίστεψέ με.....Δεν είναι απαραίτητη 2 φορές το χρόνο (εκτός και αν είσαι αντιπρόσωπος και αλωνίζεις όλη την Ελλάδα). Μία φορά είναι αρκετή.....:cool_4: :happy_4:
Φυσικά θα τις κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις. Για Δυτική Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητη κάθε εξάμηνο.

Κάθε μήνα δίνουν καινούργια κομάτια δρόμου. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί επιτέλους η Λαγκαδά. Θα είμαστε πλέον έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς του 2004.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Φυσικά θα τις κάνω μόνος μου τις αναβαθμίσεις. Για Δυτική Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητη κάθε εξάμηνο.
Eίναι πολύ εύκολο πάντως.....:cool_4:

Κάθε μήνα δίνουν καινούργια κομάτια δρόμου. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί επιτέλους η Λαγκαδά. Θα είμαστε πλέον έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς του 2004.
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Αφού διευκρινίστηκε ότι ο επεξεργαστής είναι πλέον χρονισμένος στα 400MHz γιατί στο μενού λέει ακόμα 300MHz;

Reaction score
50
Καταρχήν (και παράλειψή μου που δεν το ανέφερα προηγουμένως) ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη για τη διοργάνωση και την επιτυχή περάτωση.

Λοιπόν από το λίγο που έπαιξα χτες διαπίστωσα τα εξής:

- Οι βασικές λειτουργίες πολύ εύχρηστες και παίζουν πολύ καλά απ' ό,τι βλέπω. Δηλαδή πλοήγηση, χάραξη διαδρομής, αλλαγή διαδρομής απ' την προδιαγεγραμένη (υπολογίζει τη νέα γρήγορα και δε χάνεσαι), φωνητικές εντολές κτλ. κτλ. Ενδιαφέρον έχει και η δυνατότητα εξαίρεσης δρόμων (π.χ. κέντρο) που είναι πολύ χρήσιμο (αν δε θες να περάσεις από κέντρο πχ. λόγω δακτυλίου). Το καταλαβαίνω ότι οι πιο πολλές είναι αυτονόητες λειτουργίες, αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αντίστοιχη συσκευή οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Τώρα τι θα μ' άρεσε να υπήρχε παραπάνω (κάποια ίσως μπορούν να γίνουν αλλά δεν τα έχω βρει ακόμα - ουστιαστικά 2-3 ώρες έχω ασχοληθεί):

- Δυνατότητα κατά την πλοήγηση να μην είχε τόσες πληροφορίες. Η οθόνη είναι μεγάλη μεν αλλά με τις επιπλέον πληροφορίες (ταχύτητα οχήματος, ώρα κτλ.) μικραίνει αρκετά ο ωφέλιμος χώρος. Αυτό θα ήταν και ακόμα χρησιμότερο κατά τη διάρκεια χαραγμένης διαδρομής (στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται η υπολοιπόμενη απόσταση και ο χρόνος που μας μένει). Γενικά θα μου άρεσε να επιλέγω εγώ τι θα εμφανίζεται από πληροφορίες στην οθόνη και τι όχι.

- Δε βλέπω να εμφανίζεται η οδός στην οποία κινούμαι (παρά μόνο αν την πετύχω στο χάρτη). Αυτό ρυθμίζεται κάπως; Επίσης το υψόμετρο δεν είμαι σίγουρος πώς το βλέπουμε. Κάποια στιγμή το πέτυχα, αλλά μετά... χάθηκε.

- Το μεγάφωνο σε πλήρη ένταση είχε λίγο παραμορφωμένο ήχο. Δεν μπορούσα να καταλάβω πολύ καλά τι έλεγαν στις οδηγίες. Βέβαια δε χρειάζομαι τόση ένταση, σε μικρότερη κλίμακα είναι μια χαρά (δεν ακούγεται υπερβολικά δυνατά ενώ η φωνή είναι πολύ καθαρότερη). Παρόλαυτά για κάποιον που θα θέλει πλήρη ένταση αυτό είναι ένα μείον.

- Επίσης βλέπω έχει ρυθμιζόμενες ομάδες προειδοποιήσεων. Η κάθε ομάδα περιλαμβάνει πολλές καταχωρίσεις. Απ' ό,τι είδα γίνεται να απενεργοποιήσεις κάθε μία καταχώριση ξεχωριστά, αλλά επειδή δεν έχω καμία διάθεση να πηγαίνω σε κάθε μία (είναι κι ένα σωρό!) δεν ξέρω αν παίζει ν' απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις για όλη την ομάδα μαζί.

- Όσο για τη μπαταρία: δεν έχω προλάβει να δω αυτονομία, αλλά είναι λίγο κουφό ότι δε σου λέει πότε έχει φορτιστεί πλήρως. Το έβαλα στην πρίζα για περισσότερο από 9ωρο και πάλι έδειχνε να φορτίζει (έχει ένα δείκτη σαν τη μπάρα φόρτισης στα κινητά που γεμίζει-αδειάζει συνεχώς... ε δε σταμάτησε κάποια στιγμή στο full για να καταλάβω ότι είναι πλήρως φορτισμένο - εκτός πια, τι να πω, αν χρειάζεται πάνω από 9 ώρες!). Πάντω όταν το έβγαλα απ' την πρίζα φαινόταν πλήρως φορτισμένο (αλλά και πάλι θα μπορούσε η μπάρα να έχει ανέβει τέρμα χωρίς να έχει φορτίσει 100%). Δεν ξέρω, ίσως υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για να δω πότε έχει τελειώσει η φόρτιση (πάντως και το λαμπάκι στο φορτιστή ήταν συνεχώς κόκκινο, θα περίμενα να γίνει πράσινο με πλήρη φόρτιση).

Εν γένει, αν και φαίνεται να γράφω πιο πολλά αρνητικά από θετικά, το αντίθετο ισχύει. Άλλωστε τα μείον είναι στις λεπτομέρεις που δεν πολυπροσέχει κανείς ενώ τα συν είναι οι πιο χρήσιμες λειτουργίες. Βέβαια έχω πολλά να δω ακόμα καθώς δεν έχω ψάξει πράγματα όπως σημεία ενδιαφέροντος κτλ. Θέλω να δω ακόμα αν μπορείς να ψάξεις πχ. για μια παραλία. Υπάρχει δυνατότητα καθορισμού τέτοιου προορισμού ή πρέπει να "στοχεύουμε" σε διεύθυνση ή πόλη;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam