- Reaction score
- 8
Πολλες πωλησεις μεταχειρισμενων ηχειων προβλεπεται στο AV site. Θα πεσουν οι τιμες.
Και ενα πραγμα παραξενο:
Ολοι με εβριζαν:sad:
αφου τους εβαλες σε εξοδα τι περιμενες;Αμαν, με πεθανατε σημερα.
Ουτε και εγω ξερω ποσα πμ απαντησα(στα τηλεφωνα δεν εχω προβλημα)
Και ενα πραγμα παραξενο:
Ολοι με εβριζαν:sad:
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω...
Μπορούμε να τα ακούσουμε πριν τα παραγγείλουμε - Υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα ;
Στο review, αναφέρει ότι υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι...αυτό της δοκιμής.
Οπως?Tο κουφο στην ολη φαση ειναι οτι γινονται παραγγελιες χωρις κανενας να τα εχει ακουσει (απο οτι καταλαβα)! Κατα τα αλλα λεμε το ρητο....ακουστε πριν αγορασετε, μην αγοραζετε απο τα γραφομενα και τα reviews(ειδικα, του ειδικου τυπου). Μαλλον εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προς θεου δεν κρινω τον reviewer ο οποιος ειναι απολυτα συμπαθης αλλα το πληθος με τα μεγαλα
λογια!
Φιλτατε Πανο,Προς τι τόση μυστηκότητα γιά την τιμή του! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Ένα ακόμη power buy στο internet είναι Γιάννη σαν όλα τα άλλα. Αυτά γίνονται κατόπιν αιτημάτων χρηστών, όχι γιατί έτσι γουστάρει κάποιος. Μέσω internet δυστυχώς δεν ακούμε προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω τις παρατηρήσεις σου, ή μάλλον, τις καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.Tο κουφο στην ολη φαση ειναι οτι γινονται παραγγελιες χωρις κανενας να τα εχει ακουσει (απο οτι καταλαβα)! Κατα τα αλλα λεμε το ρητο....ακουστε πριν αγορασετε, μην αγοραζετε απο τα γραφομενα και τα reviews(ειδικα, του ειδικου τυπου). Μαλλον εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προς θεου δεν κρινω τον reviewer ο οποιος ειναι απολυτα συμπαθης αλλα το πληθος με τα μεγαλα λογια!
Θα ηθελα να συμπληρωσω στα οσα ειπε ο Νικος , πως ο καθε αντιπροσωπος εχει το δικαιωμα διοργανωσης power buy και το μονο που χρειαζεται ειναι να ερθει σε επαφη με ενα μελος της Διαχειριστικης Ομαδας.Ένα ακόμη power buy στο internet είναι Γιάννη σαν όλα τα άλλα. Αυτά γίνονται κατόπιν αιτημάτων χρηστών, όχι γιατί έτσι γουστάρει κάποιος. Μέσω internet δυστυχώς δεν ακούμε προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω τις παρατηρήσεις σου, ή μάλλον, τις καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.
...