Power Buy Martin Logan Purity

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αμαν, με πεθανατε σημερα.
Ουτε και εγω ξερω ποσα πμ απαντησα(στα τηλεφωνα δεν εχω προβλημα)
Και ενα πραγμα παραξενο:
Ολοι με εβριζαν:sad:

Reaction score
1.769
Αμαν, με πεθανατε σημερα.
Ουτε και εγω ξερω ποσα πμ απαντησα(στα τηλεφωνα δεν εχω προβλημα)
Και ενα πραγμα παραξενο:
Ολοι με εβριζαν:sad:
αφου τους εβαλες σε εξοδα τι περιμενες;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καθως μια απο τις πιο κοινες ερωτησεις που μου κανετε ειναι εαν θα υπαρξει περιορισμος τεμαχιων, επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια και η απαντηση ειναι αρνητικη.
Επαναλαμβανω πως ο μοναδικος περιρισμος -και μαλιστα αυστηροτατος- ειναι η ημερομηνια ληξης της προσφορας καθως απο την επομενη κιολας ημερα το ηχειο επανερχεται στην κανονικη του τιμη.

Reaction score
4
Απάντηση: Power Buy Martin Logan Purity

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω...

Μπορούμε να τα ακούσουμε πριν τα παραγγείλουμε - Υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα ;
Στο review, αναφέρει ότι υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι...αυτό της δοκιμής.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Power Buy Martin Logan Purity

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω...

Μπορούμε να τα ακούσουμε πριν τα παραγγείλουμε - Υπάρχουν σε κάποιο κατάστημα ;
Στο review, αναφέρει ότι υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι...αυτό της δοκιμής.

Δυστυχως-και ευτυχως για εμενα που τα πουλησα:cool_11: - δεν υπαρχουν πουθενα αυτη την στιγμη ουτε ως demo.
Η επομενη φορτωση ερχεται σε περιπου 10 ημερες και τοτε κατι θα κανουμε για να τα ακουσετε:cool_4:

Reaction score
2
Tο κουφο στην ολη φαση ειναι οτι γινονται παραγγελιες χωρις κανενας να τα εχει ακουσει (απο οτι καταλαβα)! Κατα τα αλλα λεμε το ρητο....ακουστε πριν αγορασετε, μην αγοραζετε απο τα γραφομενα και τα reviews(ειδικα, του ειδικου τυπου). Μαλλον εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προς θεου δεν κρινω τον reviewer ο οποιος ειναι απολυτα συμπαθης αλλα το πληθος με τα μεγαλα λογια!

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Power Buy Martin Logan Purity

Tο κουφο στην ολη φαση ειναι οτι γινονται παραγγελιες χωρις κανενας να τα εχει ακουσει (απο οτι καταλαβα)! Κατα τα αλλα λεμε το ρητο....ακουστε πριν αγορασετε, μην αγοραζετε απο τα γραφομενα και τα reviews(ειδικα, του ειδικου τυπου). Μαλλον εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προς θεου δεν κρινω τον reviewer ο οποιος ειναι απολυτα συμπαθης αλλα το πληθος με τα μεγαλα
λογια!
Οπως?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Προς τι τόση μυστηκότητα γιά την τιμή του! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Φιλτατε Πανο,
θαρρω πως ειναι ευνοητοι οι λογοι.
Θα μπορουσα ομως να μπω και στην διαδικασια να στους αναλυσω εαν δεν προσεχα πως απο τα 50 μηνυματα που εχεις εως τωρα στο AVSite αυτο εδω ειναι το πρωτο που γραφεις σε κανονικο θεμα.
Τα υπολοιπα 49 ειναι στις αγγελιες...

Reaction score
0
Εγώ που είμαι άσχετος, βοηθήστε με. Ποιά η κανονική του τιμή; Εκτός power bye δηλαδή;
Ευχαριστώ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η (νεα)τιμη καταλογου ειναι 4100
Απο εκει και περα καθε καταστημα πουλαει αναλογως με τις εκπτωσεις που εχει και θελει να κανει...

Εδω μπορειτε να δειτε τις χαμηλοτερες τιμες της ελλ.αγορας
http://www.skroutz.gr/c/9/speakers.html?keyphrase=martin+logan+purity

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Tο κουφο στην ολη φαση ειναι οτι γινονται παραγγελιες χωρις κανενας να τα εχει ακουσει (απο οτι καταλαβα)! Κατα τα αλλα λεμε το ρητο....ακουστε πριν αγορασετε, μην αγοραζετε απο τα γραφομενα και τα reviews(ειδικα, του ειδικου τυπου). Μαλλον εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προς θεου δεν κρινω τον reviewer ο οποιος ειναι απολυτα συμπαθης αλλα το πληθος με τα μεγαλα λογια!
Ένα ακόμη power buy στο internet είναι Γιάννη σαν όλα τα άλλα. Αυτά γίνονται κατόπιν αιτημάτων χρηστών, όχι γιατί έτσι γουστάρει κάποιος. Μέσω internet δυστυχώς δεν ακούμε προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω τις παρατηρήσεις σου, ή μάλλον, τις καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ένα ακόμη power buy στο internet είναι Γιάννη σαν όλα τα άλλα. Αυτά γίνονται κατόπιν αιτημάτων χρηστών, όχι γιατί έτσι γουστάρει κάποιος. Μέσω internet δυστυχώς δεν ακούμε προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω τις παρατηρήσεις σου, ή μάλλον, τις καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.

...
Θα ηθελα να συμπληρωσω στα οσα ειπε ο Νικος , πως ο καθε αντιπροσωπος εχει το δικαιωμα διοργανωσης power buy και το μονο που χρειαζεται ειναι να ερθει σε επαφη με ενα μελος της Διαχειριστικης Ομαδας.
Σε οσες ομαδικες αγορες εχουν διοργανωθει στο AVSite ειναι συνηθως οι ιδιοι αντιπροσωποι που το ζητουν πλην ελαχιστων περιπτωσεων-οπως η παρουσα-κατα την οποια υπαρχει ζητηση για ενα προιον και ετσι "βαζω και εγω λιγο το χερακι μου":prof:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.153
Καλά κάνετε και οργανώνετε power buy, αφού βγαίνουν κερδισμένοι οι καταναλωτές (τα μέλη του avsite) που συμμετέχουν, πάντα τέτοια. Μπράβο Αντρέα!:happy_4:

Αν μου επιτρέπετε μόνο, μια συμβουλή στους υποψήφιους αγοραστές: Μην αγοράσετε χωρίς να το ακούσετε. Τέτοια πράξη στο χώρο του Hi-End, ιδίως για ηχείο, είναι εντελώς λάθος. Πολλά είναι τα καλά ηχεία, αλλά κάθε άνθρωπος έχει τις προτιμήσεις του. Ακόμα κι αν δε ξέρετε τίποτα για ηχεία και θέλετε να εμπιστευτείτε τους παλιούς-γνώστες του αντικειμένου (και καλά κάνετε), οι οποίοι το κρίνουν ως εξαιρετικό ηχείο και δυνατή πρόταση στην κατηγορία τιμής που βρίσκεται, τουλάχιστον μια ακρόαση πριν την αγορά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, και με δικό σας ρεπερτόριο. Αυτή είναι τουλάχιστον η γνώμη μου.

Νομίζω βέβαια πως ο Αντρέας κάπου πιο πριν έγραψε ότι κάτι θα κανονίσει για ακρόαση, είμαι βέβαιος πως γνωρίζει την αναγκαιότητα αυτή, κάποιοι όμως αγοραστές πιθανά να μη τη θεωρούν υποχρεωτική, ΙΜΗΟ αυτοί οι υποψήφιοι αγοραστές κάνουν λάθος. Ακούστε πρώτα, αγοράστε άφοβα μετά.

Κατά τα άλλα, καλορίζικα!

Φιλικά, Κώστας Τσαρουχάς.

Reaction score
0
Ένα τόσο καλό ηχείο σε μια τόσο εξαιρετική τιμή, βρίσκεται πρό των πυλών της οικίας μου.
Νά'ναι καλά το AV site. Αντρέα, μπορείς να με προσθέσεις και μένα στην λίστα των ενδιαφερομένων.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk