Project ''Projectορας''

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.170
Λίγο κλίση προς τα πάνω το κεντρικό παρακαλώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.473
Θα τα πάρει ο Τσίπρας δώρο στη σύζυγό του!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.647
Λίγο κλίση προς τα πάνω το κεντρικό παρακαλώ.
Εχει, 7 μοίρες, για παραπάνω ή θα μπει μέσα στην οθόνη ή θέλει άλλο τραπεζάκι.
[DOUBLEPOST=1520447451][/DOUBLEPOST]
Pm....

Καλοριζικα !!!
Τα HS7 τι γίνανε ?
Ευχαριστώ!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Μελίνα μου έκανες την καλύτερη αγορά! Όποιος απέκτησε αυτά τα απίστευτα ηχεία, ποτέ δεν τα πούλησε. :party:
Καινούργια τα πήρε;:p

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
15.543
αγαπη μεφτιαξες :party:

καλοριζικα και καλοακουστα :drinks:

μην ακους κανεναν απο δαυτους ....ο ενας εμαθε σημερα για τις μετρησεις εκτος της μιας θεσης :D
....ο αλλος ετοιμαζεται να βαλει παραβαν για να ακουει:D και ο τριτος νομιζει οτι εχει στησιμο χωρις περιορισμους και νομιζει οτι ακουει atmos :roflmao:

σουπερ τα βλεπω .;)..δεν ξερουν αυτοι :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.647
Καλοάκουστα! Να τα χαρείς!
Ευχαριστώ! :drinks:

Μελίνα μου έκανες την καλύτερη αγορά! Όποιος απέκτησε αυτά τα απίστευτα ηχεία, ποτέ δεν τα πούλησε. :party:
:laugh::laugh::laugh:

βρήκαν το λιμάνι τους τώρα :tongue:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.078
Τελικά στο avsite σας βάζουν να πάρετε παθητικά και μετά σας κοροϊδεύουν;
Ή σε βαζουν να παρεις ενεργα και οταν πας να τα πουλησεις σε κοροϊδευουν.
Ή παιρνεις ημιενεργα και σε κοροϊδευουν.
Γενικως, ο,τι και να κανεις σε κοροϊδευουν.
Παλιαθρωποι ολοι εδω μεσα.
Θα παω στο αλλο, που οτι και να κανεις σε αποθεωνουν:p

Θα μας πεις τωρα γιατι αλλαξες ηχεια?:idk::)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.241
Το κεντρικό ήταν δικό μου, και ήταν το καλύτερο ηχείο που πέρασε ποτέ απ' το σπίτι μου για HC χρήση.
Αλλά είχα μόνο ένα. :)

Εγώ βλέπω ότι μόνο ο Zizik έμεινε με ενεργά! :whistling:
Θα τα πουλήσω και θα πάρω τη θρησκεία να τελειώνουμε. :D

melina

Cargo 200
Reaction score
43.647
Εν αρχή είναι η γνωστή βλαμενίαση. Από πέρσι που παζάρευα το (συγκεκριμένο) κεντρικό μου είχε κάτσει στο πίσω μέρος του μυαλού και αυτό οφείλεται στον πρώτο του ιδιοκτήτη που...η αίσθηση και μόνο ότι το έχει αγγίξει το κατατάσσει στα φετίχ αντικείμενα πόθου. Ηρθε τώρα και η αγγελία με τα 2 ακριανά της οικογένειας και πριζώθηκα να τα ακούσω. Για καλή μου τύχη ο πωλητής με εμπιστεύτηκε να τα ακούσω πρώτα στο χώρο μου πριν πάρω την τελική απόφαση (ευχαριστώ πολύ @trane5587 :hi:).
Είχα αγωνία όχι μόνο για το αν θα μου άρεσε ένα πιθανό διαφορετικό άκουσμα τους αλλά αν θα χάλαγε η ομοιομορφία που είχα πετύχει με το να είναι όλα ίδια και αν τελικά θα έδεναν με τα υπόλοιπα yamaha. Είχα και μια κακή εμπειρία μη ταιριάσματος πέρσι με το presonus κεντρικό που είχα δοκιμάσει για ένα φεγγάρι.
Τελικά κατόπιν ακροάσεως και κάποιων πρώτων ρυθμίσεων κατέληξα να τα κρατήσω.
Καταρχάς δεν παρατήρησα κάτι ακουστό σε ότι αφορά την ομοιογένεια με τα υπόλοιπα, τουλάχιστον προς το παρόν.
Σαν τριάδα δένουν πολύ καλά μεταξύ τους παρά το ότι δεν είναι ακριβώς ίδια.
Σε σχέση με τα yamaha από τα οποία ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος ισχύουν τα εξής.
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αν έκανα μια τυφλή δοκιμή παρακολούθησης ταινίας (κομματάκι δύσκολο να βλέπω με δεμένα μάτια :D) στις καθημερινές στάθμες που έχω στο σπίτι δεν θα έβρισκα εύκολα διαφορές ή αυτές θα ήταν ελάχιστες, αμελητέες που δεν θα δικαιολογούσαν τα (πολλά) παραπάνω λεφτά που ζητάνε τα ηχεία. Οταν όμως ανεβαίνουν οι στάθμες τότε οι διαφορές είναι είναι πιο σαφείς. Για στάθμες σχεδόν reference τα B&W προχωράνε αβίαστα χωρίς ζόρια και με απόλυτη διαύγεια (οι διάλογοι παραμένουν καθαροί και κρυστάλλινοι), τα yamaha εκεί πάνω ήταν κάπως στα όρια τους με ελάχιστο headroom και άκουγες τη συμπίεση. Και ενώ δεν ακούω εκεί ψηλά σχεδόν ποτέ (και δεν το επιτρέπει και η ακουστική του χώρου για σωστή αναπαραγωγή σε αυτές τις στάθμες) είναι ωραίο το αίσθημα να ξέρεις ότι μπορείς να φτάσεις κάπου εκεί.
Επίσης το γεγονός ότι είναι ηχεία της σειράς custom theater φιλοδοξώ ότι στο μέλλον θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και σε χώρο με καλύτερες προδιαγραφές. Βάλε και άλλη μια δόση βλαμενίασης για "να κλείσει το σάντουιτς" και ελπίζω να έγινα πλήρως κατανοητός :p

Reaction score
15.543
οπως τα εγραψες ειναι....:)

ξανα καλοριζικα ;)
[DOUBLEPOST=1520452747][/DOUBLEPOST]
Εγώ βλέπω ότι μόνο ο Zizik έμεινε με ενεργά! :whistling:
και καλα θα κανει να τα βαλει οπως ηταν τα ηχεια και να μην παιζει ...:)
[DOUBLEPOST=1520453128][/DOUBLEPOST]τωρα ηρθαμε και πιο κοντα αγαπη λογω B&W :p:D

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.509
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59