- Reaction score
- 87.170
Λίγο κλίση προς τα πάνω το κεντρικό παρακαλώ.
Εχει, 7 μοίρες, για παραπάνω ή θα μπει μέσα στην οθόνη ή θέλει άλλο τραπεζάκι.Λίγο κλίση προς τα πάνω το κεντρικό παρακαλώ.
Ευχαριστώ!Pm....
Καλοριζικα !!!
Τα HS7 τι γίνανε ?
Καινούργια τα πήρε;Μελίνα μου έκανες την καλύτερη αγορά! Όποιος απέκτησε αυτά τα απίστευτα ηχεία, ποτέ δεν τα πούλησε.![]()
Ευχαριστώ!Καλοάκουστα! Να τα χαρείς!
Μελίνα μου έκανες την καλύτερη αγορά! Όποιος απέκτησε αυτά τα απίστευτα ηχεία, ποτέ δεν τα πούλησε.![]()
ενας εμαθε σημερα για τις μετρησεις εκτος της μιας θεσης
Ή σε βαζουν να παρεις ενεργα και οταν πας να τα πουλησεις σε κοροϊδευουν.Τελικά στο avsite σας βάζουν να πάρετε παθητικά και μετά σας κοροϊδεύουν;
Γιατί έτσι μας αρέσει κύριοςΘα μας πεις τωρα γιατι αλλαξες ηχεια?
Το κεντρικό ήταν δικό μου, και ήταν το καλύτερο ηχείο που πέρασε ποτέ απ' το σπίτι μου για HC χρήση.Θα μας πεις τωρα γιατι αλλαξες ηχεια?![]()
Θα τα πουλήσω και θα πάρω τη θρησκεία να τελειώνουμε.Εγώ βλέπω ότι μόνο ο Zizik έμεινε με ενεργά!![]()
Εν αρχή είναι η γνωστή βλαμενίαση. Από πέρσι που παζάρευα το (συγκεκριμένο) κεντρικό μου είχε κάτσει στο πίσω μέρος του μυαλού και αυτό οφείλεται στον πρώτο του ιδιοκτήτη που...η αίσθηση και μόνο ότι το έχει αγγίξει το κατατάσσει στα φετίχ αντικείμενα πόθου. Ηρθε τώρα και η αγγελία με τα 2 ακριανά της οικογένειας και πριζώθηκα να τα ακούσω. Για καλή μου τύχη ο πωλητής με εμπιστεύτηκε να τα ακούσω πρώτα στο χώρο μου πριν πάρω την τελική απόφαση (ευχαριστώ πολύ @trane5587Θα μας πεις τωρα γιατι αλλαξες ηχεια?![]()
και καλα θα κανει να τα βαλει οπως ηταν τα ηχεια και να μην παιζει ...Εγώ βλέπω ότι μόνο ο Zizik έμεινε με ενεργά!![]()
Αυτά είναι.Θα τα πουλήσω και θα πάρω τη θρησκεία να τελειώνουμε.![]()