Quiz Μουσικής!!!

Reaction score
297
An Error Has Occurred!
Your attachment couldn't be saved. This might happen because it took too long to upload or the file is bigger than the server will allow.
Please consult your server administrator for more information.

340 kB είναι!

Reaction score
14
RDoherty said:
An Error Has Occurred!
Your attachment couldn't be saved. This might happen because it took too long to upload or the file is bigger than the server will allow.
Please consult your server administrator for more information.

340 kB είναι!
προχτές ανέβαζα την συρραφή της ιστορίας του avsite σε pdf 420kb και rdoh, μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο μύνημα σφάλματος που σου έβγαλε και εσένα.

Αν ακούεί κανείς απο τους συντηρητές του συστήματος, ας μας πεί τί εχει γίνει, ρίξαμε το όριο στα kb's ή εχει πρόβλημα η πλατφόρμα?

Reaction score
297
Εύγε χοντρούλη! :p Hüsker Dü λέγονται βέβαια. Όμως δεν ήταν το quiz ο σκοπός μου. Είπε αλλού ο Μάριος κάτι για "σκληρά ακούσματα" κλπ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σκληρά ακούσματα. Έχω τεράστια και μετά λόγου γνώσεως απέχθεια για σκουπίδια τύπου Metallica, Iron Maiden και τον συναφή συρφετό, όχι επειδή είναι και καλά "σκληρά ακούσματα" (σιγά το πρόβλημα), αλλά επειδή απλούστατα είναι ανέμπνευστα, βαρετά υποπροϊόντα. Υπάρχουν και καλά (λίγα, αλλά καλά) συγκροτήματα με μεταλλικό ήχο, από τους Iron Butterfly της αρχής, μέσω Zeppelin, μέχρι τους Wipers του Greg Sage.

Reaction score
14
τους άκουγα μέσα στην 10ετία 1980, καλοί ήταν, με εξυπνα Riffs, και το βασικότερο αρκετά καλές μουσικές εκτελέσεις όπως τα:

Could you be the one (πολύ καλό κομμάτι) και το 8 Miles High (Classic Πολύ το πάω)
Αυτό που μας έβαλες το "Pink Turns To Blue" εχει καλό δέσιμο αλλά πολύ fuzzy guitar που το πνίγει λίγο
Πολύ καλές είναι οι εκτελέσεις του "Makes no sense at all" το "Green Eyes" και το "Never Talking to you again" απο τα λίγα που θυμάμαι απο τότε.

Τι μου έφερες στο μυαλό πάντως!!!!

Reaction score
14
Μου έφερες μέχρι και την "τσίκνα" και την μυρωδιά των University Dormitories που μαζευόμασταν Εγγλεζάρες/Αμερικάνοι και όλες οι λοιπές "φυλές του Ισραήλ" και ακούγαμε μεταξύ πολλών και τους Busker-Huskers... κια το πρωί κάπως έπρεπε να συμμαζευτούμε να πάμε μάθημα!!!!!!!

Reaction score
14
RDoherty said:
dream_GR said:
8 Miles High (Classic Πολύ το πάω)
Υποθέτω ότι ξέρεις την αξεπέραστη αυθεντική εκτέλεση.
απο τα πουλάκια με "y" τους byrds!! Μόλις είχα γεννηθεί... φυσικά το άκουγαν οι 2 αδερφές μου και το θυμάμαι απο πολύ παλιά

Reaction score
49
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Η αριστερη αριστερη μου μοιαζει με την Αλιμπερτη, παντως....
Δεν έχεις άδικο!!!!
Μπορεί και να "προσποιείται" την Αλιμπέρτη!!!! 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS