Tsakiridis Devices Greek Club

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.859
Η αλήθεια ειναι με ψηνει χοντρα να μπω στην λιστα να τον πάρω να φυγω απο τον τρανζίστορατο creek evolution 2 μιας που ακουω μονο βυνιλια.
Το θεμα επειδη δεν ξέρω πολλα απο ολοκληρομενους λαμπατους ενισχυτές αμα ο συγκεκριμένος οδηγει τα focal aria 926 που εχω.
Θα μου πεις εδω τα οδηγει ο creek δεν θα τα οδηγει ένας ολοκληρομενος λαμπατος ταξης α;
να στο χαλάσω; Θες κάτι αρκετά πιο δυνατό.

Reaction score
312
να στο χαλάσω; Θες κάτι αρκετά πιο δυνατό.
Λες να μην επαρκει;επειδη τα συστήματα λαμπατα και ταξη α δουλεουν πιστεύω διαφορετικά απο εναν ταξη αβ και τρανζιστορατο
Θα είναι μικρής ισχύος, νομίζω 10w, αναμένουμε λεπτομέρειες.
Τοσο νομιζω θα ειναι 10 watt ανα καναλι βεβαια θα ειναι ταξεως α

Reaction score
1.644
Η αλήθεια ειναι με ψηνει χοντρα να μπω στην λιστα να τον πάρω να φυγω απο τον τρανζίστορατο creek evolution 2 μιας που ακουω μονο βυνιλια.
Το θεμα επειδη δεν ξέρω πολλα απο ολοκληρομενους λαμπατους ενισχυτές αμα ο συγκεκριμένος οδηγει τα focal aria 926 που εχω.
Θα μου πεις εδω τα οδηγει ο creek δεν θα τα οδηγει ένας ολοκληρομενος λαμπατος ταξης α;
Ούτε να τα "γαργαλησει"!

Reaction score
1.088
Σημασία έχει η ωμικη διακύμανση του ηχείου. Ένα ηχείο πχ στα 8 ohm εάν πέφτει στα 6 οδηγείται και από ενισχυτή κάτω των 10watt
σίγουρα, αλλά και η ευέσθησία. δέν πας με 10 W στα 85db. βλέπω είναι 89 τα ηχεία αλλά πάλι πολύ χαμηλή για 10 W

Reaction score
1.088
σίγουρα, αλλά και η ευέσθησία. δέν πας με 10 W στα 85db. βλέπω είναι 89 τα ηχεία αλλά πάλι πολύ χαμηλή για 10 W
Διόρθωση, 91.5 dB. Γενικά νομίζω σε αυτή τη τιμή σε παίρνει να το δοκιμάσεις, και αν δεν κάνει βάλτο στις Μ.Α. αμα θέλεις να μπείς σε αυτή την διαδικασία. Δεν νομίζω πως θα τα χάσεις

Reaction score
1.644
Ο ενισχυτής είναι ανεπαρκεστατος για τα ηχεία σου.Ακομη και με τις KT που δέχεται,προαιρετικά.Ο λαμπατος ήχος που σ' ενδιαφέρει σε συνδυασμό με αξιοπρεπή οδήγηση,κοστίζει πολλά χιλιάρικα.Ακομη και στην περίπτωση αυτή όμως,γίνονται ανεπαρκή τα ηχεία σου.

Reaction score
1.088
Πάντως δεν ξέρω αν το έχει παρατηρίσει κανείς, το άρθρο λέει 1989, το ποστ στο facebook λεει 1989, αλλα το σαιτ τους λεει 1987?

??
1000003959.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS