argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Reference level ?!
ο δημητρης εχει μπερδεψει τα βαρη , με το Hc , νομιζει οτι ολα εχουν επιπεδο αναφορας , αλλο απο αυτο που νομιζουμε και φανταζομαστε, γιασου τζιμι .......:136:Εγώ να δεις τι έπαθα με όλα αυτά που έχετε γράψει παραπάνω σε σχέση με τον τίτλο του νήματος. Αν δεν γνωρίζεις κάτι είναι προτιμότερο να μην γράφεις Κώστα παρά να γράφεις αχταρμάδες κι ασυναρτησίες. Τα στανταρτς είναι συγκεκριμένα όταν μιλάμε για reference. Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι άλλη υπόθεση.
Άλλο reference, άλλο preference. Το πρόβλημα με το reference είναι ότι δεν μπορεί να βγει έτσι απλά και με ότι σύστημα ν'ναι άσχεται με το τι νομίζει ο κάθε χρήστης.
οπως καταλαβαινεις με αυτα που λες , φτιαχνεις τρυπες,ξυλινα σπαθια, και ονιραμα,
με αλλα λογια , οσα ξερει ο καθενας λεει, θα του αλλαξεις εσυ το μυαλο ? γιατι ρε σωτηρη ?
στους τυφλους υπερισχυει ο μονοφθαλμος, γιατι να τους σειξεις με το ζορι οτι εχουμε 2 ματια
(αυγα) (χουμορ κανω) ,
Αν έχεις να προσθέσεις κάτι συγκεκριμένο πάνω στο θέμα άλλο από αυτά που γράφω. Please be my guest.
Αφενός, τι σχέση έχει το αν έχω ακούσει και αφεταίρου ναι έχω ακούσει - ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ. Έχει κάποια σχέση με τον τίτλο του νήματος το τι κάνω εγώ ή ο κάθε χομπίστας?
Ο DIMITRIS σας έγραψε μερικά πράγματα σχεδτικά με το γιατί είναι έτσι τα levels μην ξαναγράφουμε τα ίδια.