christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.085
Μεγαλος συνθετης και τεραστιος πιανιστας και σεμνος οπως ειπε ο Αβεσσαλομ
Ενας υπεροχος Ανθρωπος
Ενας υπεροχος Ανθρωπος
Πιστεύω και στη κόλαση, όχι τη δική σου ,την άλλη με τα καζάνια που βράζουν γεμάτα με πίσσα.Στον Θεό πιστεύετε; «Ούτε η επιστημονική μου γνώση ούτε η καλλιτεχνική μου ιδιοσυγκρασία μού επιτρέπουν να πάρω θέση, από φόβο ότι μπορώ να επηρεάσω είτε αυτούς που θέλουν να πιστέψουν και πιστεύοντας πετυχαίνουν είτε αυτούς που δεν πιστεύουν και μη πιστεύοντας πετυχαίνουν».
Μίμης Πλέσσας: «Αν δεν είσαι τρελός, δεν κάνεις αυτή τη δουλειά» - ΤΟ ΒΗΜΑ
Εξω από την πόρτα του γραφείου του μια ταμπέλα αναγράφει: «Μη με ενοχλείτε. Είμαι ήδη ενοχλημένος».www.tovima.gr
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει, αλλα πως θα παει στον παραδεισο ενας αγνωστικιστης που δεν πιστευει?Πιστεύω και στη κόλαση, όχι τη δική σου ,την άλλη με τα καζάνια που βράζουν γεμάτα με πίσσα.
Ούτε το δαχτυλάκι μου δεν θα μπορώ να ακουμπήσω όταν έρθει η ώρα μου.
Άσχετη η συζήτηση για τον παράδεισο και την κόλαση σε αύτό εδώ το νήμα.Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει, αλλα πως θα παει στον παραδεισο ενας αγνωστικιστης που δεν πιστευει?
... κατά των Γερμανών.Δυστυχώς οι νέοι στην Ελλάδα δεν τον γνώρισαν ποτέ, ρωτήστε τα δικά σας παιδιά για του λόγου το αληθές. Το πιο πιθανό είναι να σας απαντήσουν ότι ηταν ήρωας της επανάστασης του 1821.