- Reaction score
- 4.156
Τωρα το επομενο βημα. Για λογους πρακτικους θα παρω ενα ταμπλετακι μονο για το ROON. Εχω σταμπαρι αυτο.... Lenovo Yoga Smart Tab 10.1" με WiFi (4GB/64GB) Γκρι | Skroutz.gr
τα βασικά.Κι αλλη μια ερωτηση. Παιζουμε μουσικη μεσω του ROON (συνδεμενος με TIDAL). Βαζω στην θυρα του υπολογιστη τον σκληρο δισκο. Πως βλεπω τ αρχεια μεσω του ROON για να επιλεξω καποιο κομματι να παιξει?
To manual του Roon το διάβασες;
[
Μην με φερνεις σε δυσκολη θεση!
Θενκς, κατι καναμε. Αλλα τα πολυκαναλα μαλλον δεν τα παιζει. Για πες Δημητρη. Εσενα τα παιζει?
Αρχικά χωρίς να έχω δει το βίντεο, αυτό που λέει στον τίτλο ("FREE") δεν ισχύει καθώς απαιτεί Plex Pass.Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;
Negative. Έχει και free version πλέον. Δες το site.Αρχικά χωρίς να έχω δει το βίντεο, αυτό που λέει στον τίτλο ("FREE") δεν ισχύει καθώς απαιτεί Plex Pass.
Ta plex pass χρειαζονται για καποιες λειτουργιες αν θες. Μπορει να δουλεψει σαν media server free. To καλο που ειχε ειναι οτι επαιζε tidal. Τωρα αυτο κοπηκε. Επισης ηταν αρκετα "βαρυ". Αυτο που λεει roon alternative καμμια σχεση, δεν παιζει.Αρχικά χωρίς να έχω δει το βίντεο, αυτό που λέει στον τίτλο ("FREE") δεν ισχύει καθώς απαιτεί Plex Pass.
Δεύτερον ναι, το έχω δοκιμάσει. Χωρίς να μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε (γιατί πάει καιρός), το σίγουρο είναι ότι δεν με κράτησε.
Δεν λέει τίποτα, μακριά από Roon σε όλους τους τομείς.Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;
ολα τα εκανα και κλεισιμο και ανοιγμα και ρεσταρτ το μοντεμ,,,,,τελικα εκανα restart το macbook και εκει το ειδε.....Καθε φορα που το roon κανει αναβθμιση τα ιδια σκαταΚλειστα ολα και ξανα ανοιξε τα
Αν δεν δουλεψει μπες στο room community και αρχισε το ψαξιμο
Δεν το ξερω καλα το roon γιατι δεν με επεισε. Μηπως θελει καποια ρυθμιση μεσα απο τον router για να φανει στο δικτυο σαν shared δισκος?ολα τα εκανα και κλεισιμο και ανοιγμα και ρεσταρτ το μοντεμ,,,,,τελικα εκανα restart το macbook και εκει το ειδε.....Καθε φορα που το roon κανει αναβθμιση τα ιδια σκατα
Και μια ερωτηση ακομα. Στο ρουτερ εχω συνδεσει στη θυρα usb ενα σκληρο,αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως θα τον βλεπει το roon.Μπορω μονο να τον δω απο τον yamaha οταν βαλω στον yamaha σε server αλλα το θεμα ειναι να μπορω να τον βλεπω στο roon
Settings -> Storage -> Add Folderολα τα εκανα και κλεισιμο και ανοιγμα και ρεσταρτ το μοντεμ,,,,,τελικα εκανα restart το macbook και εκει το ειδε.....Καθε φορα που το roon κανει αναβθμιση τα ιδια σκατα
Και μια ερωτηση ακομα. Στο ρουτερ εχω συνδεσει στη θυρα usb ενα σκληρο,αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως θα τον βλεπει το roon.Μπορω μονο να τον δω απο τον yamaha οταν βαλω στον yamaha σε server αλλα το θεμα ειναι να μπορω να τον βλεπω στο roon