Roon

Reaction score
1.598
Τι smb πρωτόκολλο έχει το roon? Το smb1 οι περισσότερες συσκευές το έχουν απενεργοποίημενο λόγω ασφαλείας. Είναι τίγκα στην τρύπα.

Από pc πας να το δεις;

Reaction score
4.147
Ξερετε πως κλεινει (Of) το Roon ? Το δουλευω απ το λαπτοπ και οταν εχω συνδεμενο το σκληρο δισκο και παω να τον κανω αποσυνδεση δε γινεται παρα μονο αν κλεισω τελειως το λαπτοπ. Εχω σκασει, παει μισος χρονος κι ακομη δεν βρηκα κατι που να υποδηλωνει το πιο απλο πραγμα στον κοσμο (on, of)

Reaction score
130
Nucleus One αποστέλλεται παντού
Με 600€ φτιάχνεις ένα nuc τούμπανο, κι αν το θέλεις μόνο για το roon, τα μισά είναι αρκετά- νομίζω...

Reaction score
318
Nucleus One αποστέλλεται παντού
Με 600€ φτιάχνεις ένα nuc τούμπανο, κι αν το θέλεις μόνο για το roon, τα μισά είναι αρκετά- νομίζω...
Κάπως έτσι αλλά ..... τα NUC λιγοστεύουν μιας και η παραγωγή τους έχει σταματήσει.
Επίσης βάλε μνήμη, ένα SSD και μια θήκη fanless.
Τα 600 σίγουρα.

Reaction score
130
Κάπως έτσι αλλά ..... τα NUC λιγοστεύουν μιας και η παραγωγή τους έχει σταματήσει.
Επίσης βάλε μνήμη, ένα SSD και μια θήκη fanless.
Τα 600 σίγουρα.
Οι απαιτησεις του roon ειναι αρκετα συντηρητικες (οπως ειναι και το nukleus one), οποτε ενα οικονομικο used nuc ή barebone ( βλ. insomnia.gr) θα πρεπει να ειναι αρκετο.

Reaction score
130
Εχει παρει κανεις δοκιμαστικη συνδρομη 14 ημερων, που μετα γινεται μηνιαια με περ 15δολ/μηνα; Αν ακυρωσετε τη συνδρομη ΠΡΙΝ τις 14 μερες αλλα γραψετε ως αιτιολογια "οικονομικοι λογοι" σας περιμενει μια πολυ καλη προσφορα!

Reaction score
5.388
Δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από τη lifetime, όσο κι αν κοστίζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.397
Members
38.177
Νεότερο μέλος
spyrosavs