ROTEL RB 991

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.234
Καλησπέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου ο παραπάνω τελικός με μοναδικό πρόβλημα μια σπασμένη μπορνα χάρισμα από συγγενικό πρόσωπο. Θα τον επισκευάσω και θα τον κρατήσω για συναισθηματικους λόγους. Τι λέει σαν τελικός και με τι ηχεια θα τον συνδυάζετε; Αξίζει σαν τελικος;

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.234
RB είναι :tongue:. Κεκτημένη ταχύτητα.

Μια διορθωσουλα του τίτλου παρακαλώ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.789
Οχι άσχημα για την εποχή του.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.159
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει ενισχυτής Rotel. Δυναμικός και ισορροπημένος.
Οδήγηση και ποιότητα υλικών που πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον δύο κατηγορίες από την τιμή τους και αν θα την βρεις.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.234
Και έρχεται το δεύτερο ερώτημα. Τι χαρακτηριστικών ηχεία να κοιτάξω για το μηχάνημα αυτό. Τα μόνα παθητικα στην κατοχή μου είναι τα Sansui SP-X9700 πού ακόμα δεν έχω αξιωθεί να φέρω να τα δείς @PeterMeni και να τα συντηρήσουμε αναλόγως. Και για να βάλω και ένα budget ας βάλω τα 1000 ευρώ τοπ μαξ. Χρέη Pro θα παίξει το teac UD-503.

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.159
Από θέμα εμπέδησης δεν θα έχεις κάποιο θέμα, ακόμα και αν μιλάμε για καθαρά 4ωμο ηχείο.
Από απόκριση δεν έχουν προτιμήσεις. Από τις δικές σου εξαρτάται. Ένα ελαφρύ χαμογελάκι θα έλεγα,με τις υψηλές σε λογικά πλαίσια και θα είσαι χαρούμενος.

Reaction score
6.891
Καλησπέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου ο παραπάνω τελικός με μοναδικό πρόβλημα μια σπασμένη μπορνα χάρισμα από συγγενικό πρόσωπο. Θα τον επισκευάσω και θα τον κρατήσω για συναισθηματικους λόγους. Τι λέει σαν τελικός και με τι ηχεια θα τον συνδυάζετε; Αξίζει σαν τελικος;
τον έχω ακούσει πριν πολλά χρόνια, πολύ καλός (και ειδικά για το πόσο κόστιζε όταν κυκλοφορούσε) αλλά θέλει και ανάλογο προενισχυτή (και πηγή φυσικά).

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.234
Καλησπέρα σε όλους. Τελικά WAF vs SANSUI σημειώσατε 1-0. Μόνο ηχειο βάσης και μάλιστα αποδοχής WAF. Οπότε λέω να παραγγείλω τα Klipsch RP-160M. Τι άποψη έχετε για τα εν λόγω? Είναι στο budget μου και δεν θελω να δώσω παραπάνω.

Reaction score
6.891
Πολύ καλά ηχεία βάσης αλλά με τον δικό τους ήχο,όπως όλα τα προσιτά Klipsch (αλλά τελικά και όπως όλα τα προσιτά ηχεία όλων των εταιρειών). Προσωπικά όποτε άκουσα Klipsch με ενισχυτή με "λαμπρό" ήχο δεν ενθουσιάστηκα,αλλά με ενισχυτή με πιο "γλυκό" το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Οπότε στην δική σου περίπτωση (με δεδομένο τον σχεδόν ουδέτερο ήχο του Rotel) το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον προενισχυτή.

ενα βιντεάκι με οδήγηση από ολοκληρωμένο της Rotel

στο συγκεκριμένο κανάλι θα βρεις πολλές συγκρίσεις των 160 και με άλλους ενισχυτές ηχεία .......απλά για να πάρεις μια ιδέα,προφανώς το κανονικό άκουσμα είναι διαφορετικό. Εχω την εντύπωση όμως ότι τα Klipsch μπορείς και να τα ακούσεις στον αντιπρόσωπο στο κέντρο της Αθήνας.

Reaction score
1.054
Η γνώμη μου,όχι Klipsch για μουσική ,τα μόνα Klipsch που παίζουν μουσική είναι τα Klipschhorn. Πάρε κάτι άλλο,πάρε Wharfedale, πάρε Revival, πάρε Elac

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.234
Καλησπέρα σε όλους. Ο rotel βγάζει 200W στα 8ωμ και 300W στα 4ωμ. Από ηχεια βάσης που μπορούν να αντέξουν αυτή την ισχύ στα λεφτά αυτά, τουλάχιστον στα χαρτιά βρήκα τα συγκεκριμένα. Δεν ειναι το κύριο σύστημα μου. Πιο πολύ την τρέλα να ακούσω τον rotel. Θα ήθελα πολύ να πάω στα wharefdale Linton πχ αλλά όχι για αυτό το σύστημα που είναι δεύτερο. Χρέη προενισχυτη θα αναλάβει το TEAC UD-503. Καιρό πριν τα χαρίσω σε συγγενικό πρόσωπο είχα τα Klipsch R-51M τα οποία τα άκουγα ευχάριστα στο γραφείο με υβριδικό λαμπατέρ aiyima t9 pro. Πιστεύω ότι τα RP-160M θα είναι ανώτερα από τα R-51M. Τι λέτε; Τόσο χάλια θα ειναι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.140
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun