Samsung 65" QN95B Neo QLED 4K Smart TV (2022)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.793
Πήγα και είδα την τηλεόραση από κοντά. Η συσκευή έχει φάει γερό χτύπημα εκτός συσκευασίας. Το κουτί είναι άθικτο. Η συσκευή έχει ραγίσματα σε όλη την επιφάνεια του γυαλιού. Στο κέντρο στο πάνω μέρος έχει φάει τόσο γερό χτύπημα που έχει όχι μόνο έχει δημιουργήσει πολλές ρογμές στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έχει στραβωσει και το σασί της TV που είναι μεταλλικό. Στην ουσία το πάνω σημείο δεν είναι ευθεία αλλά κάνει μια πολύ μικρή γωνιά, ίσως και μιας μοίρας. Το κουτί επαναλαμβάνω είναι άθικτο.

Το συμπέρασμα μου είναι πως η συσκευή έχει βγεί από την συσκευασία, χτυπήθηκε με κάποιο τρόπο πολύ δυνατά, και συσκευάστηκε ξανά ανάποδα. Ίσως έγινε άρον άρον για να μη φανεί τίποτα. Εξού και ανάποδα.

Last edited:

Reaction score
6.495
Άντε ξαναβαλτη στο κουτί και βιντεοσκόπησε το...
Πιθανόν η χαμηλή τιμή προσφορά είχε το σκοπό της ...
Ελπίζω να λέει αλήθεια η αδερφή :laugh:

alexis

Reaction score
30.793
Ούτε η αντιπροσωπεία κάνει αντικατάσταση. Μάλλον θα ξεκινήσουν με εξώδικο, και βλέπουνε. Ανάλογα και το κόστος. Ή νέα αγορά και η ζωή συνεχίζεται.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.859
Ούτε η αντιπροσωπεία κάνει αντικατάσταση. Μάλλον θα ξεκινήσουν με εξώδικο, και βλέπουνε. Ανάλογα και το κόστος. Ή νέα αγορά και η ζωή συνεχίζεται.
ώρα να μας πεις το κατάστημα νομίζω...>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

alexis

Reaction score
30.793
Επειδή δεν έχω τρόπο να αποδείξω την κατηγορία σε πιθανό δικαστήριο που θα μου έκανε το κατάστημα για δυσφήμιση, όποιος θέλει ας μου στείλει μύνημα να του πω.

Reaction score
3.953
Νταξει το τερματίζεις τώρα αλλά είναι σεβαστό.
Στείλε μου ένα pm σε παρακαλώ το όνομα.

Reaction score
225
Μάλλον θα ξεκινήσουν με εξώδικο, και βλέπουνε.
Πριν ξεκινήσουν να μοιράζουν χρήμα σε εξώδικα και χασοδίκες, μήπως να σκεφτούν το βασικό: Μπορούν ν' αποδείξουν ότι η τηλεόραση ήταν σπασμένη;

Να γιατί ορισμένα καταστήματα (και αυτό είναι προς τιμήν τους) όταν παραδίδουν τηλεοράσεις, αποσυσκευάζουν μπροστά στον πελάτη για έλεγχο. Χωρίς έξτρα χρέωση φυσικά. Και αν αυτό δεν γίνεται, πρέπει να το απαιτεί ο πελάτης. Για ν' αποφεύγονται τα παρατράγουδα...

Reaction score
864
Την τελευταία που αγόρασα από public πριν 5 χρονια, την ανοίξανε κατά την παράδοση!

alexis

Reaction score
30.793
Μετά από άλλες δύο (σύνολο τρεις) αιτήσεις, και μετά από συνεχή αντίλογο με στοιχεία (φωτογραφίες) σε κάθε σενάριο που προσπάθησαν να τους φορτώσουν, χθες η αντιπροσωπία παρέδωσε καινούργια τηλεόραση. Την έφεραν, την άνοιξαν, την σέταραν, και γειά σας.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην αντιπροσωπία της Samsung. :drinks:

Last edited:

Reaction score
3.953
Μετά από άλλες δύο (σύνολο τρεις) αιτήσεις, και μετά από συνεχή αντίλογο με στοιχεία (φωτογραφίες) σε κάθε σενάριο που προσπάθησαν να τους φορτώσουν, χθες η αντιπροσωπία παρέδωσε καινούργια τηλεόραση. Την έφεραν, την άνοιξαν, την σέταραν, και γειά σας.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην αντιπροσωπία της Samsung. :drinks:
Μπράβο σε ΕΣΑΣ που δεν το αφήσατε έτσι και το κυνηγήσατε, παρόλο που όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον σας.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.064
Αυτό που έμαθα από την συγκεκριμένη ιστορία, είναι πως σε μεγάλες τηλεοράσεις πληρώνεις και για την τοποθέτηση, για να είσαι ήσυχος.
Αν μου συνέβαινε εμένα το ίδιο σκηνικό, δεν θα είχα την υπομονή να κάνω όσα έκαναν οι παθόντες, επειδή θα είχα πάθει εγκεφαλικό την τρίτη-τέταρτη μέρα.

Reaction score
1.613
Η αλήθεια είναι ότι η Samsung είχε φερθεί καλά στον γαμπρό μου, όταν με την τηλεόραση 2-3 μηνών του έμεινε το RF βύσμα στο χέρι και του είπαν ότι απαιτείται αλλαγή πλακέτας, την οποία και άλλαξαν χωρίς χρέωση, θα μπορούσαν εξίσου εύκολα να του πούνε ότι έκανε κακό χειρισμό και ευθύνεται αυτός. Δεν ξέρω, ίσως στην πράξη να τους κοστίζει λιγότερο σε βάθος χρόνου το να είναι σωστοί και να μην βγάζουν από τη μύγα ξύγκι.

Θα ήταν μεγάλο κρίμα κάποιος που αγόρασε καινούρια τηλεόραση να του έρθει σπασμένη και η αντιπροσωπεία να κάνει την πάπια. Αλλά κάθε άλλο παρά αυτονόητη είναι η καλή τη πίστη αντιμετώπιση του πελάτη, ότι όντως του ήρθε σπασμένη και ότι δεν την έσπασε ο ίδιος.

Και φυσικά ντροπή στο κατάστημα που λειτούργησε έτσι.

alexis

Reaction score
30.793
Follow up.

Η τηλεόραση μετά από λίγες μέρες σταμάτησε να παίζει. Ήρθαν να την πάρουν, άλλαξαν καλώδιο και μια κάρτα, και την επέστρεψαν μετά από μια βδομάδα και κάτι. Στη συγκεκριμένη TV όλες οι συνδέσεις είναι σε εξωτερικό κουτί που κουμπώνει πίσω από την βάση. Η σύνδεση οθόνης - κουτιού γίνεται με ειδικό καλώδιο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.903
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk