Sharp Aquos vs sony x2000

Reaction score
0
καλημερα,
εχθες στην εκθεση ηχος&εικονα ειδα βεβαια τις εν λογο τηλεωρασεις.Η sony ok,ειναι πανεμορφη και πολυ ωραια εικονα αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η κρυσταλινη πραγματικα εικονα της xd1 σειρας της aquos!δεν ξερω γιατι αλλα η 42' μου φανηκε λιγο πιο θολη απο την 37' 8)

Reaction score
0
εχουν άλλο panel, όλη η σειρά της xd1 φοράει panel τελευταίας γενιάς made by sharp, ΕΚΤΟΣ της 42αρας.

Reaction score
0
η 37αρα μου φανηκε πολυ καλη και μαληστα καλητερη απο την sony,αν εχει το ιδιο πανελ και 42αρα τοτε μαλλον ειχαν διαφορετικη ρυθμιση..

Reaction score
0
Η Sharp δεν εχει μονο πολυ καλη εικονα αλλα και ανταγωνιστικη τιμη η 46αρα εχει τιμη καταλογου 3850 :) φυσικα στα μαγαζια θα εχει πολυ χαμηλοτερα :D

Οσο για την 37αρα εχει 2200 τιμη καταλογου :D

Μηπως μπορει καποιος να μας πει οι 46αρα τι αποσταση χρειαζεται για παρακολουθηση; :lol:

Reaction score
143
Δεν ξερω για τη σαρπ αλλα χθες ειδα την 40χ2000 που παρελαβε φιλος μου...
out of the box πολυ εντονα τα χρωματα(ειδικα το κοκινο), θερμα, μου θυμισαν αυτα που βλεπω στην τρινιτρον 19αρα crt 15ετιας που εχω...
απο ρυθμισεις πληθωρα, αλλα δεν ασχοληθηκα καθολου λογω... ανωτερας βιας (έτερον ημισυ)
τηλεκοντρολ περιεργο, αλλα χειριστηκε χωρις κανενα learning dvdp sony (νομιζω μοντελο 33 η κατι τετοιο)
απο ασπεκτ εχει 4:3, 14:9, zoom, 16:9 (ευρεια το γραφει) και smart (το οποιο δεν καταλαβα τι ειναι, απλα ξεχειλωνει την εικονα λιγοτερο απο το ζουμ, αλλα χανεις πληροφορια)
σε τηλεοπτικο σημα καλη, ειδα ανετα και ποδοσφαιρο και ειδησεις και σηριαλ , με τις γνωστες παραμορφωσεις βεβαια αλλα οχι σε ενοχλητικο σημειο, τις συνηθιζες... (η κεραια βεβαια χαλια)
σε dvd με συνδεση σκαρτ τα χρωματα πιο καλα, αλλα παλι τονισμενα, πιο τρισδιαστατη εικονα, αλλα εντυπωση μου εκανε το προβλημα στην κινηση, πολυ τρεμουλο, επαναλαμβανω η συνδεση σκαρτ με καλωδιο της κακιας ωρας, αλλα σε ποδοσφαιρο δεν αντιληφθηκα κατι τετοιο...

αυτα τα ολιγα, ανεβαζω και μερικες φωτο απο κινητο

Reaction score
0
Που να πάρει ! Δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου. Αυτό που λες για τη κίνηση με ξενερώνει. Οι φωτο που έχεις απο την ΝΕΤ είνα φοβερές για τηλεοπτική εικόνα αλλά αν έχει "σπασίματα" στο dvd ... :x
Eλπίζω να μας γράψει και κανένας άλλος φίλος εντυπώσεις. Οπως είπα και στο τόπικ για την panasonic Pv60 και τα προβλήματα που διαβάζω απο ιδιοκτήτες τους στο Av.forums δεν ξέρουμε απο που να φυλαχθούμε. Φαντάσου να σκάσεις 3 χιλιάρικα να έχεις αξιοπρεπή τηλεοπτική εικόνα απο επίγειο, να βλέπεις μπαλλα ια χαρα και να πας να βάλεις dvd και να βλέπεις σπασίματα.. Δεν θα το αντεξω.
Παω τη Δευτέρα στο μαγαζί που το εχει εδώ στη Λαρισα με 5 dvd δικά μου. Θα τα βάλω ολα. Θα τα τσεκάρω ολα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όπως μου εξήγησαν από την Sharp η 42άρα έχει πάνελ προηγούμενης γενιάς και λείπει και το "4ο χρώμα" όπως το λέει η εταιρία. Οι υπόλοιπες όλες έχουν πάνελ της τελευταίας γενιάς 8ης και με εντυπωσίασαν!

JD

Reaction score
0
Απ'οτι ξερω η Χ2000 κ η W2000 εχουν "full pixel" mode για να μην υπαρχει overscan.
Μηπως ξερει κανεις ποτε 8α ερ8ει η W2000 Ελλαδα?

HV

Reaction score
0
Εμενα παλι μαρεσαν οι Sharp Aquos και οι Samsung.......
Ωστοσο αξιζει καποιος να παρει 37αρα ?
Και αυτο το κουφο με την samsung ? Ενα μοντελο true colours , ενα μοντελο 1080p , ενα μοντελο led και ενα μοντελο 100hz !!!
Ημαρτον δλδ....Τι να παρει κανεις ?

Reaction score
143
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Να ρωτήσω σε τι ανάλυση είναι η σύνδεση με το Pc?

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει overscan/underscan...
αν ρωτας εμενα το Pc ηταν φορητο και εβγαζε μεχρι 1280χ720,δεν καλυπτε ολη την οθονη και δυστυχως ηταν καθαρα "επαγγελματικης" χρησης και δεν ειχε μεσα ουτε φωτο ουτε βιντεακι να δουμε, μονο κατι φυλλα excel ειδαμε...

για τον φιλο που ανησυχει για την κινηση να τονισω παλι τη συνδεση (scart) και το πλειερ (3ετιας και βαλε παλι με σκαρτ) αλλα το φαινομενο ηταν εντονο

επισης να πω οτι το μαυρο της ηταν πολυ καλο παντως και στο περιθωριο πανω και κατω της ταινιας ειχε πολυ μικρη διαφορα με το μαυρο της πλαστικης μπορντουρας της τηλεορασης

την επομενη βδομαδα περιμενει (ο κατοχος) και το media center ωστε να δουμε παραπανω και στο dvd και στη δορυφορικη

VG

Reaction score
0
H sharp ειναι ανυπαρκτη στην Ελλαδα απο καθε αποψη.
Εγω ημουνα αναμεσα σε sharp-sony και σχεδον αναγκαστηκα να διαλεξω την δευτερη.

Reaction score
0
μετα απο πιο επιμονη παρακολουθηση και των 2 στη 2η επισκεψη μου στην εκθεση(με την γυναικα αυτην τη φορα),μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι η sharp ειχε καλητερη εικονα απο οποιαδηποτε αλλη(και samsung).Επισης την πιο χαμηλη τιμη καταλογου η 42''(που αν και εχει αλλο πανελ οπως μας πληροφορησαν φιλοι απο εδω,ειναι εφαμιλλη τουλαχιστον των 37''-46''-52'')2700ε,που μαλλον θα ειναι πολυ χαμηλοτερη στην αγορα..

HV

Reaction score
0
Μαλλον με βλεπω για 37' sharp στα 2000ευρω.
Με αυτα τα λεφτα ποιος θα επαιρνε ακομα και ΑΜΟΙ στα 1900 ?

Reaction score
0
se ti paizane dhladh oi thleoraseis kai tis eidate re paides? ontos h sharp eixe kaliteri eikona apo ti sony? to thema einai na paizoun kai oi 2 akrivos to idio kai apo akrivos thn idia phgh etsi isxue auto sthn ekthesi??

HV

Reaction score
0
Βασικα πρεπει να ειναι ολες διπλα διπλα και δεν ηταν.
Η Sony εμενα δεν μαρεσε σαν design και σαν ποιοτητα εικονας..Οντως πολυ καλα χρωματα αν και το μαυρο οχι τοσο.
Η Sharp και η Samsung ειχαν τα καλυτερα design και ποιοτητα εικονας. Δυστυχως δεν παιζαν τα ιδια και οπως ειπα η Samsung εβγαλε 4 διαφορετικα μοντελα LCD με το αποτελεσμα να μην μπορω να καταλαβω ποιο πρεπει να παρει ποιος.
Παντως Sharp 37' με Panel 8ης γενιας και FULL HD και ολα αυτα με 2000ευρω πιστευω πως ειναι σιγουρος νικητης.

Reaction score
0
Η Sharp δεν ηταν μονο καλυτερη στην εικονα αλλα και στο design η Sony εδειχνε αρκετα ξεπερασμενη σχεδιαστικα η 37αρα Sharp με την τιμη και την ποιοτητα της μαλλον θα ειναι best buy μολις κυκλοφορησει

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar