Sharp Aquos vs sony x2000

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
telisz4 said:
epeidi plhsiazei h ora ths agoras tv h sony x2000 40' einai h kaliteri ? h den axizei h agora tis? to diathesimo budget einai mexri 3000 euro yparxei kati kalitero se authn th diastasi?
Eπειδή τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια (το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το πως συμπεριφέρεται η SONY με σύνδεση από PC και ανάλυση 1920Χ1080) μόνο μία λύση έχεις. Να της δεις και τις 2 και να επιλέξεις με τα μάτια σου ποιά σου κάνει περισσότερο...

Reaction score
0
Διαβασα σε αυτο το link οτι οι 46αρες και 52αρες εχουν προβλημα με banding οριζοντιο και καθετο και buzzing(θορυβος που προερχοταν απο την ρυθμιση του backlight) και αν και τους της αντικατεστησαν παρουσιασαν παλι το ιδιο προβλημα και τους απαντησε η Sharp οτι βρικεται κοντα στην λυση του προβληματος για το banding για το buzzing τιποτα...
Το ιδιο παρουσιασαν και καποιες 42αρες και στης 3 διαστασεις παντως υπηρχε προβλημα σε αλλες πολυ και σε αλλες λιγο.

Σε αλλο forum αγγλικο εχουν παλι τα ιδια προβληματα και σε ερωτηση τους στη Sharp για το κοινο προβλημα με την Αμερικη τους απαντησαν οτι το μονο κοινο αναμεσα στης δυο σειρες ειναι το panel!!! και οτι οι αμερικανικες ειναι κατασκευη Μεξικο ενω οι Αγγλιας ειναι κατασκευη Ισπανιας.

Τωρα τι να σκεφτει κανεις για αυτη την ιστορια τι στιγμη που η εδω αντιπροσωπεια βεβαιωνε στην εκθεση οτι ειναι Ιαπωνιας,οτι αυτες δεν θα εχουν προβλημα λογω χωρας κατασκευης; αστοχια υλικου; λαθος σχεδιασμος; οτι και να ειναι παντως ελπιζω τα μοντελα που θα ερθουν Ελλαδα να μην εχουν προβληματα γιατι και εγω σκεπτομαι για την 37αρα.....

HV

Reaction score
0
Το panel ξερω πως ειναι made in japan , ισως η υπολοιπη συναρμολογηση γινεται σε αλλες χωρες ?

Reaction score
0
Η εδω αντιπροσωπεια δεν μιλαει για το πανελ μονο αλλα για την τηλεοραση συνολικα, πιστευω ομως οτι συμπερασματα θα βγαλουμε με την αφιξη των πρωτων κομματιων στην Ελλαδα και ειδικα της 37αρας που μαλλον ενδιαφερει τουε περισσοτερους.

Στο Αγγλικο www.avforums.com που γινεται ολος ο σχολιασμος του θεματος την πρωτη 37αρα που κανανε test στα μαγαζια υπαν οτι δεν παρουσιασε προβληματα banding και buzzing. :)

Σε συγκριη με την 40Χ2000 προτιμουν την Sharp λογω κοστους αλλα και μικρων διαφορων στην εικονα τελικα. :)

Reaction score
0
Φιλοι μου δεν βλεπω να αγοπαζουμε τηλ φετος.Ο ενας βγαζει μοντελα μετα τον αλλο κ μεις καθομαστε και τις κριτικαρουμε λες κ προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλο τη να αγορασει.Τελικα η καλυτερη ειναι .....???Αμα την βρειτε πειτε μου κ μενα.Sharp καλη αλλα υποστηριζει αναλυση 1080ρ απο Υ/Η?Για τη Sony μια απο τα ιδια,αντε κατι παραπανω γιατι την ξερουμε απο παλια.ΑΜΟΙ εχει φανατικους υποστηρικτες συν οτι ειναι χιλιοτεσταρισμενοη απο πολλους συν οτι την ειδαμε σχεδον ολοι να παιζει απο λαπτοπ,Εγω προτεινω να περιμενουμε τα χριστουγεννα να τις δουμε ολλες μαζι κ να περιμενουμε.Καπου διαβασα οτι θα κυκλοφοριση κ ΑΜΟΙ 42 καινουργια,ισχυει?Λοιπον συνεχιζουμε το διαβασμα κ το posting για να δουμε πιο μοντελο θα κυριαρχισει.

HV

Reaction score
0
Φιλε μου βασικα η αποφαση ειναι μονοδρομος.
Απο την μια μιλας για μια SONY που προσωπικα εφοσον ανηκα στον χωρο μεχρι πριν 1 χρονο δεν ειδα κατι που να με συγκινησει εκ μερους της. Βεβαια δεν μιλαω για καποια μοντελα που εβγαλε τωρα στα 5500ε τα οποια σκιζουν αλλα δεν μιλαμε για κατι προσιτο.
Απο την αλλη μιλας για την SHARP εναν παγκοσμιο ιαπωνεζικο κολοσσο που κατασκευαζει χρονια τωρα δικα της panel καθως και το οτι σπανια βγαζει μοντελα που δεν θα παρουν αριστες κριτικες.
Τελος μιλας για μια ΑΜΟΙ που μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε δελεαστικη τιμη τολμω να πω αφου σκοπευα να την αγορασω και εγω αλλα με την ελευση των XD1E μοντελων απο την Sharp ποιος λογικος ανθρωπος θα παρει ΑΜΟΙ για να γλυτωσει 200ευρω στην 37αρα και καπου 400ε στην 42αρα ?? Εγω μια φορα οχι. Βεβαια λογικο ειναι η ΑΜΟΙ να ριξει τις τιμες οποτε αν βαλει την 37αρα Advent καπου στα 1500ε τελικη και στα 2000ε τελικη την επερχομενη 42αρα Advent τοτε ναι αξιζει τον κοπο.

Reaction score
0
Δηλ ας πουμε οτι προτηνεις Sharp,εγω ρωταω?Αν συνθεθει με Η/Υ θα μας δωσει 1920*1080ρ?Τουλαχιστον για τις αλλες το ξερουμε.Δεν κανω αντιλογο γιατι κ γω την SHARP θελω αλλα την θελω για HTPC,γι'αυτο με ενδιαφερει.Οσο για την ΑΜΟΙ ας ερθει να την δουμε κ βλεπουμε

HV

Reaction score
0
Απο οτι λενε στο Avsforum ναι κλειδωνει στα 1920χ1080 και γιατι να μην κλειδωνει ? Η Sharp καθε αλλο παρα χαζη ειναι ;)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
jas13 said:
Δηλ ας πουμε οτι προτηνεις Sharp,εγω ρωταω?Αν συνθεθει με Η/Υ θα μας δωσει 1920*1080ρ?Τουλαχιστον για τις αλλες το ξερουμε.Δεν κανω αντιλογο γιατι κ γω την SHARP θελω αλλα την θελω για HTPC,γι'αυτο με ενδιαφερει.Οσο για την ΑΜΟΙ ας ερθει να την δουμε κ βλεπουμε
Oι 37, 46, 52 κλειδώνουν σίγουρα στα 1920Χ1080...

VG

Reaction score
0
Facts

Η sharp δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Δοκιμαστε να μαθετε πληροφοριες απο την αντιπροσωπεια ή να επισκευάσετε προϊον Sharp.

Οι τηλεορασεις αλλαζουν μοντελα καθε μηνα χωρις υπερβολη, ισως μεχρι τον Γεναρη να ηρεμήσει η κατασταση και να ξερει πλεον ο καταναλωτης απο που διαλεγει.Αυτο βεβαια μεχρι τον Μαιο,οπου θα αρχισει νεος μεγάλος κύκλος.Παει η εποχη που περιμενες 5-10 χρονια για να δεις σοβαρες αλλαγες στην τεχνολογια.Ομως αν καποιος νομιζει οτι καθε μηνα βγαινει κατι καλυτερο,μαλλον πλανάται.

HV

Reaction score
0
???
Η FG EUROPE ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της Sharp στην Ελλαδα..
Πριν απο αυτη ηταν ο Κορασιδης.
H SHARP υπαρχει στην Ελλαδα τουλαχιστον 20 χρονια, μαλλον καποιο λαθος κανεις...

VG

Reaction score
0
Ναι,το λαθος μου ειναι οτι δεν ημουνα σαφης :p
Ειναι σαν να μην υπαρχει.Τυπικα υπαρχει.
Δοκιμασε να επικοινωνησεις με την FG, μεσω e-mail ας πουμε, για πληροφοριες ή για service και θα δεις..

Reaction score
376
Eγω πηρα σημερα τηλ για να ρωτησω για τις νεες TV AQHOS η απαντηση
Δεν υπαρχου πουθενα σημερα σε ολη την Ελλαδα να τις δειτε ,ξαναπαρετε τηλ στις 15 ΝΟΕΜ..
αυτα......

VG

Reaction score
0
Αφου σηκωσανε το τηλεφωνο να λες και ευχαριστω :lol:
Η FG ειναι ομιλος με πολλα λεφτα απο καράβια.
Την sharp την εχουν χεσμένη.

Reaction score
0
Παιδιά, μόλις διάβαζα το θέμα, γιατί με ενδιαφέρει και μένα η 37άρα της Sharp. Λοιπόν έστειλα e-mail το πρωί σήμερα και πάνω που διάβαζα τα post χτυπάει το τηλέφωνο και είναι πωλητής της sharp που με ενημερώνει για τις νέες οθόνες (στο maιl είχα βάλει και τηλέφωνο) !!! Σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα έχει 42άρες και 46άρες αν θυμάμαι καλά μέσα στον Νοέμβριο και αρχές Δεκεμβρίου θα έρθουν οι 37άρες. Αν μην τι άλλο το γεγονός ότι με πήραν και τηλέφωνο είναι σημαντικό...

HV

Reaction score
0
Μα και εγω αυτο λεω 15 μερες τωρα...Μετα τις 15-20 νοεμβριου θα ερθουν....
Μια φορα 3 φορες εχω παρει την FG και τις 3 το σηκωσαν :)

VG

Reaction score
0
Μακαρι να εχουν συνεχεια,η παρουσια μιας εταιρειας στην εκθεση αυτο θα πρεπει να δείχνει αλλα πολλες εταιρειες στην Ελλαδα δεν εχουν master plan,κανουν μια κινηση για το ξεκαύλωμα και εχει ο θεός....ποσες φορες δεν εχετε δει διαφημιση προϊόντος για Χ μερες για να ανακαλύψετε μετα ότι...το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο :shock:

Reaction score
0
Κατεβασα της οδηγιες χρησης για την 37αρα και δεν εχουν μεσα τι σηματα δεχονται σε καθε εισοδο ξερει κανενας που μπορουμε να εχουμε καποιες πληροφοριες;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.