Να πω πρωτα ότι δεν είμαι και κανενας ειδικος...Γιώργος YODΑνδρεάδης said:ilias η SONY τι λεει απο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ σημα? Απο τις φωτο φαινεται ΟΚ, αλλα στην πραγματικοτητα?
Δεν είδα και πολυ ώρα ούτε και όπως θα ήθελα (έστω για τα λίγα που ξέρω), θυμάμαι όμως ότι σε τηλεοπτικό σημα σε λειτουργία 4:3 η εικόνα αποκτούσε περισσότερη ευκρίνεια? κατι σαν ψηφιακίλα, ενώ σε 16:9 γινόταν πιο σοφτ.
για τα χρώματα και τις υπολοιπες ρυθμίσεις φυσικά δεν ασχολήθηκα καθόλου οπότε το μονο που μπορω να πω είναι ότι δεν με ενοχλησε καποιου είδους παραμόρφωση (του τύπου κοντόχοντροι, παραμορφωμένοι κτλ) ή κολλήματα στην κίνηση (τα οποία επαναλαμβάνω μπορεί να ήταν και θέμα του dvd).
Επίσης από τα λίγα που είδα στις ρυθμίσεις είχε και μια λειτουργία DRC ή καπως έτσι, και πιθανώς να υπάρχουν και άλλες, οπότε δεν ξέρω αν ήταν ενεργοποιημένα τα διαφορα φίλτρα ή μηχανες βελτίωσης που έχει η τηλεόραση (αν έχει).
σε μαυρο πλάνο όσο προλαβα να δω δεν αντιλήφθηκα καμμενο πιξελ, αλλα -χωρις να είμαι 100% σίγουρος- μου φανηκε ότι είδα στην κατω αριστερα γωνια κατι σαν φως να περναει μεσα από τη συσκευη.