Sharp Aquos vs sony x2000

Reaction score
143
Γιώργος YODΑνδρεάδης said:
ilias η SONY τι λεει απο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ σημα? Απο τις φωτο φαινεται ΟΚ, αλλα στην πραγματικοτητα?
Να πω πρωτα ότι δεν είμαι και κανενας ειδικος...

Δεν είδα και πολυ ώρα ούτε και όπως θα ήθελα (έστω για τα λίγα που ξέρω), θυμάμαι όμως ότι σε τηλεοπτικό σημα σε λειτουργία 4:3 η εικόνα αποκτούσε περισσότερη ευκρίνεια? κατι σαν ψηφιακίλα, ενώ σε 16:9 γινόταν πιο σοφτ.
για τα χρώματα και τις υπολοιπες ρυθμίσεις φυσικά δεν ασχολήθηκα καθόλου οπότε το μονο που μπορω να πω είναι ότι δεν με ενοχλησε καποιου είδους παραμόρφωση (του τύπου κοντόχοντροι, παραμορφωμένοι κτλ) ή κολλήματα στην κίνηση (τα οποία επαναλαμβάνω μπορεί να ήταν και θέμα του dvd).

Επίσης από τα λίγα που είδα στις ρυθμίσεις είχε και μια λειτουργία DRC ή καπως έτσι, και πιθανώς να υπάρχουν και άλλες, οπότε δεν ξέρω αν ήταν ενεργοποιημένα τα διαφορα φίλτρα ή μηχανες βελτίωσης που έχει η τηλεόραση (αν έχει).

σε μαυρο πλάνο όσο προλαβα να δω δεν αντιλήφθηκα καμμενο πιξελ, αλλα -χωρις να είμαι 100% σίγουρος- μου φανηκε ότι είδα στην κατω αριστερα γωνια κατι σαν φως να περναει μεσα από τη συσκευη.

Reaction score
0
H σειρα XD1 της Sharp,ηταν μακραν οι καλητερες TV της εκθεσης.
Eιχαν καταπληκτηκη εικονα και πολυ προκλητικη τιμη.Ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν στην Eλληνικη αγορα?

Reaction score
0
Αν περιοριστούμε σε δύο συγκεκριμένες διαστάσεις ποιά σας φάνηκε καλύτερη, 40x2000 ή 42XD1? Μου φαίνεται πάντως μέγα λάθος που η Sharp έχει αφήσει λίγο ποιό πίσω την συγκεκριμένη δίασταση (διαφορετικό πάνελ κλπ...) γιατί είναι διάσταση που ενδιαφέρει πολλούς.

HV

Reaction score
0
Αποτι εχω ακουσει η Sharp ετοιμαζει κατι πολυ καλο στις 42 ιντσες με καλυτερο ακομα πανελ απο αυτο τις 37αρας...Ωστοσο εγω δεν κρατιεμαι για να περιμενω κανα 5μηνο :)

Reaction score
0
HV said:
Αποτι εχω ακουσει η Sharp ετοιμαζει κατι πολυ καλο στις 42 ιντσες με καλυτερο ακομα πανελ απο αυτο τις 37αρας...Ωστοσο εγω δεν κρατιεμαι για να περιμενω κανα 5μηνο :)
Aπο που σκοπευεις να την αγορασεις?Eχεις εντοπισει καποια καλη τιμη?
(αχχ αυτη η Sharp,μας εχει κανει ζημια!)

HV

Reaction score
0
Η αντιπροσωπεια δινει τιμη λιανικης καπου στα 2200ευρω για την 37αρα αλλα αν λαβουμε υποψην μας την σφαγη τιμων μεταξυ των αλλυσιδων τοτε μαλλον θα την δουμε κανα 1900-2000ευρω μετρητα.
Σιγουρος νικητης :)

Δεν μπορω να καταλαβω πως η 37αρα ΑΜΟΙ δικαιολογει την τιμη της τωρα πια..
Η ΑΜΟΙ ειναι made in china με χειροτερο panel ( 7ης γενιας αν θυμαμαι καλα ) και κοστιζει 1900ε.
Η SHARP ειναι made in japan με panel 8ης γενιας και θα κοστιζει καπου 2000ε.
Απλα δεν νομιζω πως οι κινεζοι εχουν πετυχει καλη τιμη στις ΑΜΟΙ τουλαχιστον οχι εν Ελλαδι.

HV

Reaction score
0
Λοιπον μετα απο επαφη με την FG EUROPE η SHARP AQUOS θα ερθουν απο τις 15 εως τις 20 Νοεμβριου...
Ως τοτε μπορουν ολοι να τις κανουν Backorder στις τιμες καταλογου.

Τωρα για την 37αρα που με ενδιαφερει η τιμη καταλογου ειναι 2200ε. Σε ολα τα μαγαζια που ρωτησα η τιμη ειναι 2200 για μετρητα.
Ωστοσο αυτο ειναι επειδη δεν υπαρχει το μοντελο και η Sharp δεν κανει εκπτωσεις στις εταιρειες που κανουν backorder παραγγελιες.
Εν ολιγοις παιδια απο Τελη Νοεμβριου υπολογιζω πως θα μπορει καποιος να την προμηθευτει καπου στα 2000ε μετρητα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ έχω την εξής απορία μεταξύ sony και sharp.

Η Sony λέει ότι υποστηρίζει σήμα από pc 1920Χ1080. Αυτό σημαίνει ότι κλειδώνει με pc σε αυτή την ανάλυση.

Στην Sharp που ρώτησα στην Έκθεση δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.

Για μένα εκτός από την τιμή και αυτό το στοιχείο είναι πάρα πολύ σοβαρό στο να πεις ποιά από τις 2...

HV

Reaction score
0
Καλα μην νομιζεις πως τα ατομα στην εκθεση ηξεραν κατι παραπανω απο τιμη και το 1080p :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
HV said:
Καλα μην νομιζεις πως τα ατομα στην εκθεση ηξεραν κατι παραπανω απο τιμη και το 1080p :)
Υπήρχε ένας την Παρασκευή που ήξερε τα πάντα αλλά ξέχασα να τον ρωτήσω. Τις επόμενες ημέρες δεν τον ξαναβρήκα...

Reaction score
0
epeidi plhsiazei h ora ths agoras tv h sony x2000 40' einai h kaliteri ? h den axizei h agora tis? to diathesimo budget einai mexri 3000 euro yparxei kati kalitero se authn th diastasi?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar