SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
1.457
Ευχαριστώ Alex!
Εχεις δίκιο η LE752 έχει 100Hz και η LE857 200Hz.

Για αγορά από το Πλαίσιο καλό θα είναι αν έχει στην περιοχή του κάποιος,να πάει στο κατάστημα να την κάνει και όχι online.
Την 60LE752E την είχαν στο site 1299 ευρώ σε 2 εκδοχές:
Μία μέχρι 50 άτοκες δόσεις αλλά χωρίς 3D γυαλιά και μία με δώρο 1 ζευγάρι 3D γυαλιά της Sharp αλλά χωρίς άτοκες δόσεις,μόνο έντοκες.

Πήγα στο κατάστημα της Καλλιθέας και ρωτάω τον πωλητή γιατί αυτό και μου λέει θα το φτιάξουμε μη σε νοιάζει.Και όντως μου έδωσε την 60LE752 με δώρο 3D γυαλιά,1299 ευρώ σε άτοκες δόσεις (μέχρι 50 κάνουν).Επιπλέον πήρα και 2ο ζευγάρι γυαλιά με 50% έκπτωση 29.50 αντί 59 που έχουν κανονικά.

Reaction score
86
Ελληνικά υποστηρίζει ο Media player της μιας και σκέφτομαι την αγορά αυτής της sharp ; Βασικό για εμένα που βλέπω ταινίες μόνο από player ....

Reaction score
1.457
Πριν 2 ώρες μου την έφεραν παιδιά.Μου βγήκε η πίστη ανάποδα μέχρι να βιδώσω τη βάση.Εχει κάτι βαθιές οπές για τις βίδες και η μία δεν έπιανε με τίποτα,τελικά τα κατάφερα.Εμφανισιακά είναι μια κούκλα,μια καλλονή!
Μόλις τώρα τη σύνδεσα και ξεκινάω να δω τις ρυθμίσεις,τα μενού της κλπ
Φωτό και πρώτες εντυπώσεις αργά το βράδυ,να την κοντρολάρω πρώτα!:D

Reaction score
1.457
Με αρκετή καθυστέρηση ανεβάζω τις πρώτες φωτό

Εδώ το τεράστιο κουτί της

Made in Japan

Και εδώ τοποθετημένη πια αφού παιδεύτηκα αρκετή ώρα.Λόγω όγκου και όχι βάρους,καλό θα είναι να υπάρχουν 2 άτομα για να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Reaction score
1.457
Εδώ τα 2 ζευγάρια 3D γυαλιά

Το remote control

Το wifi usb stick

Και τα 2 πολύγλωσσα βιβλία με τις οδηγίες χρήσης.Συμπεριλαμβάνουν και ελληνικά φυσικά.

Reaction score
1.457
Με το πρώτο άνοιγμα της tv μου έβγαλε μενού για τις αρχικές ρυθμίσεις,χώρα,γλώσσα,ρυθμίσεις δεκτών,δικτύου κλπ
Επέλεξα χώρα Ελλάδα,γλώσσα μενού ελληνικά, ψηφιακό δέκτη tv ,έχει και αναλογικό,καλωδιακό αλλά και δορυφορικό δέκτη.Στο δίκτυο το σύνδεσα κατευθείαν με καλώδιο στο router μιας και είναι σε κοντινή απόσταση.Στη συνέχεια μέσω δικτύου έκανα και το firmware update.Είχε έρθει με έκδοση λογισμικού 0.1.20 και μετά την αναβάθμιση είχε 0.1.43.9 που είναι και το τελευταίο.Επίσης αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να γίνει και με usb stick.Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση λογισμικού κλείνουμε την tv από το πλήκτρο της τηλεόρασης και όχι του remote και την ξανανοίγουμε αμέσως πάλι από το πλήκτρο της tv.Αμέσως θα δούμε ότι η αναβάθμιση ήταν επιτυχής.

Reaction score
1.457
Η tv είναι πλούσια εξοπλισμένη,όπως ανέφερα παραπάνω έχει δέκτη αναλογικό,ψηφιακό,καλωδιακό και δορυφορικό.Ο δορυφορικός δέκτης δέχεται μέχρι 4 δορυφόρους.
Εχει 4 HDMI εκ των οποίων η 1η είναι ARC και η 4η Mobile High-Definition (MHL) για σύνδεση iphone,ipad κλπ
Επιπλέον 1 component,1 scart,1 composite,1 coaxial έξοδο και θύρα ακουστικών,είσοδο αναλογικού ήχου.
Ακόμη θύρα ethernet,1 common interface είσοδο,3 usb εισόδους εκ των οποίων η μιά αποκλειστικά για το wifi stick και οι άλλες 2 για σύνδεση σκληρών δίσκων,πληκτρολογιου κλπ

Αύριο θα δούμε πιο αναλυτικά το μενού της,τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου,το Aquos Net+ που είναι πολύ καλύτερο απ'ότι περίμενα,καθώς και δείγματα εικόνας σε sd & hd αρχεία,blu ray και δορυφορικό ote tv.Ακόμη θα δοκιμάσω και τις multimedia δυνατότητες της tv σε usb δίσκο και σε dlna.Περιμένω και μερικά 3D blu ray που δεν μου έχουν έρθει ακόμη για να δοκιμάσω και το 3D.

Οτιδήποτε απορίες,διευκρινήσεις ή ότι άλλο νομίζετε πως πρέπει να δω,μπορείτε να το αναφέρετε στο παρόν νήμα.

Reaction score
65
ωραιος....!!ομορφη,πληρεστατη με πολλα καλουδια και-το βασικοτερο-σουπερ τιμη για 60 ιντσες και μαλιστα...ιαπωνικες...!περιμενουμε εντυπωσεις..καλοθεατη..!!

Reaction score
1.457
Ευχαριστώ παιδιά!
Αν και εκ 1ης όψεως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη αγορά της,περιμένω να περάσουν μερικές μέρες και να φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός και μετά να γράψω τις εντυπώσεις μου.
Για την τιμή της πάντως,είναι super η tv!

Reaction score
65
του φουστη...!!ποσο κατωτερη των περιστασεων να ειναι πια?η sharp εχει καλη παραδοση στα πανελ της και πιστευω οτι και εδω δεν θα σε απογοητευσει.θα μας τα πεις εσυ καλυτερα...

βλεπω οτι ειναι και pvr παρακαλω..!τουλαχιστον απο καλουδια και εξοπλισμος,ειναι αστακος.

Reaction score
1.457
Μα και πριν Sharp είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Η 52DH65E που με συντρόφευε για 4.5 χρόνια πήγε στην κρεβατοκάμαρα και η 42SB55E που ήταν εκεί πριν,θα δοθεί σε συγγενικό πρόσωπο.
Ναι έχει και pvr που βέβαια λειτουργεί μόνο με τους δέκτες της τηλεόρασης όχι με εξωτερικές συσκευές.

Reaction score
65
Ναι έχει και pvr που βέβαια λειτουργεί μόνο με τους δέκτες της τηλεόρασης όχι με εξωτερικές συσκευές.
μια χαρα βολικο ειναι.προφανως μονο το καναλι που βλεπεις.λεπτομερειες βεβαια τωρα αυτα.
δες τα βασικα και μετα μας λες για τα δευτερευοντα...:dance2:

Reaction score
1.457
Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει προγραμματισμένη εγγραφή μέσω epg ή και χειροκίνητη.Εχει και time shift επίσης.Νομίζω αν τα κανάλια είναι στην ίδια συχνότητα μπορείς να βλέπεις άλλο και να γράφεις άλλο.Θα το δοκιμάσω στην πράξη και θα σου πω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Καλοθέατη Λεώ!

Εγέννετο sticky..
Καλά έκανες Γιώργο.

Γενικά, είναι δύσκολο να βρεις πληροφορίες και κριτικές για τις Sharp TVs. Αν και είναι πολύ αξιόλογη εταιρεία, υστερεί σε marketing και δεν είναι δημοφιλής στον ευρωπαϊκό χώρο τουλάχιστον. Τελευταία βλέπω ότι έχει μία πιο επιθετική πολιτική στις τιμές της και αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.021
εντυπωσεις απο την εικονα της? απο το 3d? απο το ενσωματωμενο media player? ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.987
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph