- Reaction score
- 65
ok-αναμενουμε...
Επειδή το θέμα του συγκεκριμένου νήματος είναι η παρουσίαση της Sharp, καλό θα ήταν να ανοίξετε καινούριο νήμα με την ερώτησή σας.Καλημέρα σε ολους και καλές γιορτές να εχουμε !
Ασχολουμαι αρκετα χρονια με τον ηχο και την εικονα αλλα εδω στο site ειμαι νέος. Πρωτα θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας που ξοδευετε χρονο απο την εργασια σας με σκοπο να ενημερωνετε τον καθενα μας σχετικα με τα νεα προιντα .Αυτη την περιοδο λοιπον σκεφτομαι την αγορα μιας νεας τηλεορασης και θα ηθελα τα φωτα σας .Για να μην χαθουμε λεω απο τωρα οτι το max πλατους που εχω ειναι 95 ποντους. οι ιντσες που με ενδιαφερουν ειναι 40 και 42 .Αποσταση θεασης 2,3 μετρα . Λοιπον μετα απο ψαξιμο εχω μενει σε 3 μοντελα τα οποια εχουν πανω κατω την ιδια τιμη .Αυτα ειναι η Samsung 40F6400 h |Sharp lc39752ev h sony 42 kdl w650-1 aB.καθως κ τελευταιιαπου ειδα χτες tηv panasonic txL42e6w .θα ηθελα λοιπον να μου πειτε ποια πιστευετε οτι ειναι καλυτερη απο τις παραπανω τοσο σαν εικονα οσο και σαν media player kai smart καθως και dlna με το κινητο μου το οποιο ειναι το galaxy s3 .Τωρα το 3δ δεν με πολυ νοιαζει αν το εχει καλος .Μαξιμουμ budget 600 euro. Σημειωση ειμαι πρωην κατοχοσ smart samsung 32 .ολα καλα πλην της εικονας που για τα δικα μου ματια ειναι πολυ εκτυφλωτικη .
Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Με εκτιμηση .
Αν και θα έπρεπε το βασικό κριτήριο αγοράς μιας τηλεόρασης να είναι η ποιότητα εικόνας της, πρακτικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Μετράνε κι άλλα πράγματα, όπως οι δυνατότητες του media player της τηλεόρασης.Σε ότι αφορά το media player της tv δεν έχω τόσο καλά νέα.Δεν διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους αλλά ούτε και ήχο dts.Παρότι στον ενισχυτή εμφανίζεται η ένδειξη dts στην οθόνη δεν ακούγεται ήχος.
Τα παραπάνω προβλήματα υπάρχουν τόσο από usb δίσκο,όσο και με dlna.
Ο player της tv αναπαράγει avi,mkv και mp4.Τόσο σε HD αρχεία όσο και σε SD η εικόνα του είναι πολύ καλή τι να το κάνεις όμως,αν δεν υποστηρίζει υπότιτλους και ήχο dts.
Παραθέτω μερικά δείγματα εικόνας:
Εδώ σε HD
και sd
Τα παραπάνω είναι από εξωτερικό usb δίσκο χωρίς εξωτερική τροφοδοσία που αναγώρισε άμεσα η tv.