SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
1
Αυτές μου άφησε, αλλά θα ψάξει να βρει και καλύτερες, μου είπε.
Ενταση χρ. 12
Περιβ. φωτ. 92
Θερμ. χρωμ. απαλό
ευκρίνεια 2
Ενεργ. φωτισμός. Απ.
DMM. Απ.
DNC. Απ.
Απόχρ. δερμ. 0
De-blocking. Ενεργ.

Reaction score
1.457
Αυτές μου άφησε, αλλά θα ψάξει να βρει και καλύτερες, μου είπε.
Ενταση χρ. 12
Περιβ. φωτ. 92
Θερμ. χρωμ. απαλό
ευκρίνεια 2
Ενεργ. φωτισμός. Απ.
DMM. Απ.
DNC. Απ.
Απόχρ. δερμ. 0
De-blocking. Ενεργ.
Σε ψηφιακά κανάλια και γενικά σε sd υλικό είναι λίγο καλύτερες αυτές οι ρυθμίσεις.
Σε HD υλικό προτιμώ την Στάνταρ.
Είναι λίγο περίεργο το μενού για τις ρυθμίσεις της εικόνας της tv,αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα και λιγότερο αναλυτικό.Θέλει αρκετό ψάξιμο και εξοικίωση με το μενού,για να βρεθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις.
Αν σου βρει ο τεχνικός και άλλες καλύτερες ρυθμίσεις,γράψε κι αυτές αν θέλεις Δημήτρη να τις δούμε.
Και όποιος άλλος βέβαια κάτοχος της σειράς LE750/7511/752 έχει καποιες καλές ρυθμίσεις ας τις γράψει να τις δοκιμάσουμε.

Reaction score
118
Καλορύζικη. Τέλεια δείχνει. Και εγώ απο χθές έχω μια πολή καλή 55άρα. Πάντως οι 60 κάνουν την διαφορά. Έχω δει δίπλα δίπλα 55άρα με 60άρα και αυτές οι 5 ίντζες δεν είναι καθόλου.... λίγες.

Reaction score
1.457
Βγήκε νέο λογισμικό για την τηλεόραη το V0.2.3.3 δεν ξέρω τι καινούριο έχει τώρα το κατεβάζω.Είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος πάντως!

Reaction score
1.457
Σε μια 1η ματιά με το νέο firmware,υπάρχει πλέον επιλογή για αυτόματη ενημέρωση λογισμικού,η τηλεόραση κλείνει πλέον αν δε γίνει καμιά επιλογή από το remote σε 4 ώρες αλλά μόνο αν είναι στη θέση eco,ενώ πριν γινόταν σε οποιαδήποτε θέση εικόνας.Επίσης υπάρχει επιλογή για γρήγορη εκκίνηση που μπορεί να γίνει και με smart phone ή tablet,καθώς και ξεχωριστές πλέον ρυθμίσεις για όλες της πηγές εικόνας (hdmi,dtv,component κλπ) απ'όλες τις επιλογές εικόνας και όχι μόνο από τη user όπως ήταν πριν.
Σε ότι αφορά τα bugs (?) σχετικά με ελληνικούς υπότιτλους από dlna και το ARC με το dts δεν το έχω δει αν άλλαξε κάτι και δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή.Θα το δω και θα το γράψω αργότερα.
Στις ελλειπείς ρυθμίσεις εικόνας δυστυχώς δεν είδα κάποια νέα επιλογή!

Reaction score
1.457
Για Youtube έχω δει ότι γίνεται,αλλά προσωπικά το δοκίμασα σε iphone και ipad.Φαντάζομαι θα γίνεται και σε android.

Reaction score
1.457
Δεν έχω καμιά android συσκευή και δύσκολο να βρω κάτι.Οι οδηγίες που δίνει είναι γενικές πάντως και όχι μόνο για iOS συσκευές.Δεν δουλεύουν με Android?

Reaction score
1
Δεν μπορώ να δω τώρα, (βλέπει η οικογένεια). Πάντως το mirroring πρέπει να γίνεται σε όλο το υλικό του κινητού (βίντεο, φωτό, μουσική) και όχι μόνο σε μια εφαρμογή όπως το YT.

Reaction score
1.457
Δεν το χω δει αυτό και ούτε εγώ μπορώ να το δω τώρα επίσης.Κάτσε να πάει η γυναίκα για ύπνο σε κάνα μισάωρο (i hope) και θα το κοιτάξω!;)

Reaction score
1
Εννοείται.
Το σύνδεσα με το android για YT. Θα ασχοληθώ και με τα άλλα, αλλά δεν νομίζω να γίνεται κάτι.

Reaction score
0
Καλησπέρα!

Κάτοχος 50LE750 εδώ κ 2 βδομάδες περίπου, προσπάθησα με όλες τις εφαρμογές της Sharp απτο AppStore(iOS) και δεν κατάφερα κάτι. Μόνο youtube όπως είπατε.
Παρ'όλα αυτα εδω: http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xc...roduct_details.htm?product=LC50LE750V&cat=111 λέει: AQUOS NET+ smart platform with Remote Control App and Internet browser

Το νέο firmwware δεν το πέρασα, ίσως αύριο. Thx for the update

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell