SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
1.457
Σχετικά με την τελευταία αναβάθμιση στο firmware:Οπως είχα γράψει πριν,με βάση τα μηνύματα που εμφάνιζε η tv,με το 0.2.3.3 πλέον μόνο στο eco mode έκλεινε αυτόματα η tv αν δεν είχε γίνει κάποια κίνηση στο remote για 4 ώρες (με προειδοποίηση 1' πριν στην οθόνη).Παρατήρησα όμως ότι το μήνυμα εμφανιζόταν και με το νέο firmware και πανικόβλητος πατούσα ένα τυχαίο πλήκτρο στη tv για να μην κλείσει.Πριν λίγο και τυχαία μιας και το remote δεν ήταν κοντά μου,στη θέση User (Χρήστης) μου έβγαλε ξανά το μήνυμα,δεν πρόλαβα να πατήσω κάτι στο remote αλλά η tv δεν έκλεισε.Είναι bug λοιπόν,αν και εμφανίζεται το μήνυμα,τουλάχιστον στη θέση user δεν κλείνει.Θα δοκιμάσω και στο στανταρ και θα αναφέρω.

Reaction score
4
Καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα.Μια βοήθεια θα ήθελα αν μπορεί κάποιος. Στις περισσότερες ταινίες 3D από εξωτερικό σκληρό δε μου βγάζει καθόλου ήχο και δε μου εμφανίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους σε 3D ταινίες από εξωτερικό σκληρό.Έχω μία sharp LC50LE65OV και πολεμάω εδώ και ένα μήνα να βρω άκρη αλλά μάταια. Μου πρότεινε κάποιος να πάρω ένα DVD 3D (LG 325) να τελειώσει η ιστορία. Όντως με το συγκεκριμένο μοντέλο θα λυθεί το πρόβλημα; υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε αρκετές μορφές; Και κάτι άσχετο,πόση ώρα κάνει να κάνει αναβαθμιση σε V0.2.3.3 η TV; Εδώ και 2,5 ώρες είναι στο 72 % (κάνω αναβάθμιση μέσω ίντερνετ

Reaction score
1.457
Σε μένα πήρε για την αναβάθμιση γύρω στα 5' από το internet.
Σχετικά με τα 3D δεν το ξέρω καθόλου.
Τελικά και στη θέση Standard η tv κλείνει μετά από 4 ώρες αν δεν γίνει κάποια ενέργεια από το remote.

Reaction score
4
Σε μένα πήρε για την αναβάθμιση γύρω στα 5' από το internet.
Σχετικά με τα 3D δεν το ξέρω καθόλου.
Τελικά και στη θέση Standard η tv κλείνει μετά από 4 ώρες αν δεν γίνει κάποια ενέργεια από το remote.
Εντάξει το update,την έβγαλα από τη πρίζα και το ξαναπέρασα 15 λεπτά έκανε.Δεν είναι θέμα 3D είναι θέμα μάλλον τι μορφές ήχου υποστηρίζει γιατί σε μερικά αρχεία 3D βγάζει ήχο( μιλάμε πάντα από εξωτερικό σκληρό).Έχεις υπόψιν σου αν το DVD 3D LG325 η κάτι άλλο που μπορώ να αγοράσω που να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους

Reaction score
1.457
Καλύτερα να πάρεις κάποιο media player που να υποστηριζει 3D,όπως το Mede8er Med600X3D που κοστίζει 160 ευρώ.
Αν θες media player από blu ray/dvd συσκευές τότε κοίταξε προς Samsung μεριά που έχουν πολύ καλό media player.

Reaction score
4
Καλύτερα να πάρεις κάποιο media player που να υποστηριζει 3D,όπως το Mede8er Med600X3D που κοστίζει 160 ευρώ.
Αν θες media player από blu ray/dvd συσκευές τότε κοίταξε προς Samsung μεριά που έχουν πολύ καλό media player.
Σ ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω.Το έχεις δει το Mede8er Med600X3D; Υποστηρίζει πολλές μορφές εικόνας και ήχου΄;

Reaction score
1.457
Η πιο ασφαλής επιλογή είναι εξωτερικό media player.Δες στην κατηγορία των media players για τη σειρά MedX3D που έχουμε γράψει.Προφανώς τα mkv που είχαν ήχο από το media player της tv ήταν με D.D και όχι με dts.Η tv δεν υποστηρίζει προς το παρόν dts ήχο.

Reaction score
1.842
Αν ο ήχος δεν είναι DTS και ανάλογα το μοντέλο της τηλεόρασης μπορεί ενδεχομένως να τον αναπαράγει. Για το DTS μάλλον υπάρχει περιορισμός, λόγω ανάγκης πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων ώστε να μπορεί ο κατασκευαστής της tv να ενσωματώσει τους κατάλληλους αποκωδικοποιητές.

Reaction score
1.457
Σ ευχαριστώ φίλε θα το κοιτάξω.Το έχεις δει το Mede8er Med600X3D; Υποστηρίζει πολλές μορφές εικόνας και ήχου΄;
Εχω το 1000x3d που η διαφορά του με το 600x3d είναι ότι παίρνει και εσωτερικό σκληρό δίσκο.Παίζουν τα πάντα εκτός από divx.
Δες εδώ:http://www.avsite.gr/forum/threads/mede8er-…-ufo-aka-med1000x3d.115672/

Reaction score
1.457
Αν ο ήχος δεν είναι DTS και ανάλογα το μοντέλο της τηλεόρασης μπορεί ενδεχομένως να τον αναπαράγει. Για το DTS μάλλον υπάρχει περιορισμός, λόγω ανάγκης πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων ώστε να μπορεί ο κατασκευαστής της tv να ενσωματώσει τους κατάλληλους αποκωδικοποιητές.
Πολύ σωστά τα γράφει ο anemelos.
Στη σειρά της Sharp le75x και le65x που ουσιαστικά είναι ίδιες,μόνο στην εξωτερική εμφάνιση διαφέρουν,στην τελευταία αναβάθμιση 0.2.3.3 στα χαρακτηριστικά προστέθηκε πλέον και DTS ενώ πριν δεν υπήρχε.Δεν λειτουργεί όμως μέχρι τώρα.Να δούμε μήπως το ενεργοποιήσουν στο επόμενο firmware.

Reaction score
4
Πολύ σωστά τα γράφει ο anemelos.
Στη σειρά της Sharp le75x και le65x που ουσιαστικά είναι ίδιες,μόνο στην εξωτερική εμφάνιση διαφέρουν,στην τελευταία αναβάθμιση 0.2.3.3 στα χαρακτηριστικά προστέθηκε πλέον και DTS ενώ πριν δεν υπήρχε.Δεν λειτουργεί όμως μέχρι τώρα.Να δούμε μήπως το ενεργοποιήσουν στο επόμενο firmware.

Reaction score
4
Εγώ δε μπορώ να βρω αυτή την επιλογή,που ακριβώς είναι;λες να πήγε τίποτα λάθος στην αναβάθμιση που έκανα

Reaction score
1.457
Menu/Extra/Ειδικές λειτουργίες/Ενσωματωμένες λειτουργίες τηλεόρασης θα πρέπει να σου δείχνει DD/DTS

Reaction score
4
Εντάξει είναι ευχαριστώ,δεν είχα πάει εκεί.Δε έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς άλλαξε η αναβάθμιση πριν είχα v0.1.3.3

Last edited:

Reaction score
1.457
Εχει αλλάξει κάποιες λειτουργίες στο μενού κυρίως και διορθώσεις σε κάποια bugs.
Εγώ την είχα πάρει με το 0.1.2.x δε θυμάμαι ποιό ακριβώς είχε και αμέσως του έκανα αναβάθμιση στη 0.1.43.9 που υπήρχε.
Το περίεργο είναι ότι αν και έχει περάσει σχετικά αρκετό διάστημα από τη μετάβαση στη 0.2.3.3 στο site της Sharp Europe στις αναβαθμίσεις μοντέλων μέσω usb,ακόμη βγάζει την 0.1.43.9 και όχι την τελευταία.Υποψιάζομαι μήπως είναι beta!

Reaction score
1.457
Η 0.2.3.3 ανέβηκε και στο site της Sharp,οπότε μπορείτε να την κατεβάσετε απο κει και να την περάσετε με στικάκι στην tv.
Τι αλλαγές έχει:

Software Version 0.2.3.3 - 18.12.2013

•  Quick Start operation

Select in MenuExtrasEnergy EfficiencyQuick StartNote: This function will operate (enable) meanwhile TV is off via standby. In case of AC power off, TV will come back to Home Mode and Quick Start is switched off

•  RS232 ON/OFF is enable. Need setup RS232 in Public Mode

•  EPG program display enhanced

•  Enable entire TV reset from Menu

MenuExtrasSpecial functionsReset to factory SettingsEntire TV set

•  Freeview HD Internet channels available

•  Home or Shop Mode enable active standby during 3 minutes when TV is off by

Remote Control

•  Mediaplayer enhanced extended functions

•  Network level selection OSD change

•  DCM for Ziggo provider enabled

Reaction score
4
Σου είναι εύκολο όταν μπορέσεις να δώσεις τη σελίδα που έχει το update γιατί δε μπορώ να τη βρω;Σ` ευχαριστούμε για την ανάλυση του νέου Software
Εγώ έχω την LC 50LE650V,το ίδιο είναι φαντάζομαι;
Άκυρο βρήκα ένα συμπιεσμένο αρχείο 76,2mb μάλλον αυτό είναι πάω να το περάσω

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.298
Νεότερο μέλος
kostas-rj