Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι τη Sharp Smart Remote+ εννοώ είναι ok!Αυτή την ειχα δοκιμάσει νομίζω κ δεν κατάφερα κατι. Τη χρησιμοποίησες εσυ με αποτέλεσμα μήπως??
Μήπως εννοείς την Sharp Smart Remote+? τώρα την είδα αυτη... thx! Θα τη τσεκάρω αύριο
Να ρωτήσω και κατι ακόμα καθώς δεν το έχω τόσο με τις τηλεοράσεις.. Κατεβάζω ενα ωραιότατο mkv transformers 1080p 30GB παρακαλώ :O
Την καλύτερη δυνατή εικόνα θα την δώ με:
1. WDmedia player(ή κάποιο άλλο αυτης της κατηγορίας..?)
2. MBP me minidisplay port-->HDMI απο ebay
3. Με stickaκι πάνω στην TV
4. Κάτι άλλο μήπως???
Πριν εγκαταστήσεις xbmc ή Plex στο MacBook θα το γράψεις στο http://www.avsite.gr/forum/threads/mac-mini-media-center.120621/ ώστε να σου πω ποια build του Plex ή Xbmc θα εγκαταστήσεις γιατί υπάρχουν μερικά bugs με το 10.9.Μέχρι να σου έρθει το καλώδιο μπορεί να έχουν λυθεί βέβαια!Ναι για τους υπότιτλους το διπίστωσα κ εγω :/
Διάβασα τις οδηγίες σου για αναπαραγωγή μέσω isedora κ dlna και είμαι ok μέχρι να έρθει το καλώδιο του macbook, ναι.
Σε 10.9.1 είναι! Θα τα τσεκάρω όλα με το που που έρθει το καλώδιο(βρήκα ενα απο MDP-->hdmi απεθυειας, 4-5ευρώ, ελπίζω να μη μου ξεφτιλίσει τη ποιότητα των mkv)
Θα κοιτάξω κ τα media player που μου είπες για το μέλλον, μη βασίζομαι μόνο στο mbp.
Thanks για όλα!!!
Εγώ από την άλλη δοκίμασα και μέσω DLNA (χρησιμοποιώντας το plex) αλλά και κατευθείαν με USB stick να εμφανίσω ελληνικούς υπότιτλους (utf8) σε mkv αρχείο και ενσωματωμένους (με το mkvmerge) αλλά και σε ξεχωριστό srt αρχείο χωρίς αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και με Αγγλικούς μήπως δω προκοπή...Με το mkvmerge GUI και με δοκιμές σε PS3 media server και iSedora βρέθηκε λύση με τους υπότιτλους στις ματρόσκες.Σε utf-8 και εσωτερικούς στη ματρόσκα srt εμφανίζονται κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι μέσω dlna.
Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από PS3. Splinter Cell Blacklist, GTA V και Beyond Two Souls που έχουν δοκιμαστεί τρέχουν πολύ ικανοποιητικά. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποιον αθλητικό τίτλο ή FPS που χρειάζονται ενδεχομένως πιο άμεσες αποκρίσεις αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα και θα επανέλθω.Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους, έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα παιχνιδάκι στην sharp?
Aπο καθυστέρηση τι λέει?
Ενδιαφέρομαι για την αποκτησή της.