SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
4
Δε το βρίσκει.Το δοκίμασα και όπως είναι και αποσυμπιεσμένο αλλά τίποτα.Παίζει ρόλο ότι έχω μέσα το ίδιο( το είχαμε περάσει τις προηγούμενες μέρες)η κάτι κάνω λάθος πάλι;

Reaction score
1.458
Στο στικάκι θα έχεις μέσα μόνο το αποσυμπιεσμένο αρχείο,τίποτε άλλο.Εχει κατάληξη .tli

Reaction score
4
Έτσι το έχω όπως λες,αλλά δυστυχώς δεν το βλέπει(γράφει ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό) .Σκέφτομαι να της κάνω μια υποβάθμιση πρώτα και μετά να δοκιμάσω να το περάσω μήπως και αυτό που έχω τώρα είναι beta αλλά φοβάμαι μήπως δε πρέπει.Τί προτείνεις να κάνω;

Reaction score
1.458
Υποβάθμιση δε γίνεται,το έχω δοκιμάσει!Αφού έχεις την 0.2.3.3 ήδη για αυτό σου βγάζει ότι δεν έχει νέο λογισμικό.Είναι η ίδια version.Αναγκαστικά θα περιμένεις νεώτερη αναβάθμιση όταν βγει!

Reaction score
4
Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα αγόρασα το DVD (LG 3G BP325) που ζαχάρωνα ,το συνδέω στη sharp LC50LE65OV που έχω και βάζω τον εξωτερικό σκληρό που έχω γραμμένα τα 3D έργα και βλέπω με χαρά ότι τα παίζει όλα (βγάζει τρελά τούς υπότιτλους όταν βάζω τη ταινία να παίζει 3D βέβαια) αλλά προς το παρόν το θέμα είναι άλλο.Πατάω play στη ταινία και πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις στη τηλεόραση να αλλάξω το 3D( από αυτόματο να βάλω δίπλα- δίπλα η πάνω κάτω)αλλά μάταια στο τηλεκοντρόλ δουλεύει μόνο η φωνή κανένα άλλο κουμπί.Για να δουλέψει πρέπει να πατήσω στοπ στη ταινία αλλά μετά επειδή ενεργοποιώ το 3D δε μπορώ να βρω την επιλογή έναρξη ταινίας να την ξεκινήσω πάλι από την αρχή ( με βγάζει εντελώς έξω από τη ταινία και pause να πατήσω) .Αλλάζω θέση HDMI, καλώδιο HDMI το ίδιο, βγάζω το DVD το πάω σε μία άλλη TV PHILIPS που έχω και δουλεύουν όλα ρολόι.

Reaction score
1.458
Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το δοκιμάσω και να σου πω αν συμβαίνει το ίδιο και σε μένα.Μήπως στο μενού του LG θέλει κάποια ρύθμιση για το 3D?Οπως Auto,On ή κάτι τέτοιο?

Reaction score
4
Έχει ενεργοποίηση η απενεργοποίηση δε το έχω αλλάξει, λες να επηρεάζει τις sharp;Θα το τσεκάρω.Όταν μπορέσεις το δοκιμάζεις. Αύριο το απόγευμα έτσι και αλλιώς θα κάνω και εγώ ότι δοκιμές μπορώ να κάνω

Reaction score
4
Έκανα σήμερα κάτι δοκιμές και είδα το πρόβλημα υπάρχει όταν παίζει το DVD.Εκτός από τη φωνή στο τηλεκοντρόλ δουλεύουν και μερικά άλλα κουμπιά( όχι 3D,μενού,κ.λ.π δε δουλεύουν αυτά)και μεταβαίνει στα κανάλια της TV μόνο με το ATV/DVT.Πατώντας το όμως σταματάει αυτόματα το play στο DVD.

Reaction score
4
Το τσέκαρα σε μια Philips PFL 7403 ( όχι 3D )και σε μία LG 620S και είναι όλα οκ, για αναβάθμιση το firmware τώρα δε ξέρω αν έχει, δε το έχω κοιτάξει ακόμα

Reaction score
4
Σίγουρα θέλει η Philips 42PFL7403D/10 το έχω κατεβάσει αλλά δε ξέρω πώς να το περάσω και φοβάμαι να μην τη βγάλω of

Reaction score
1.458
Δοκίμασε ν'αλλάξεις το HDMI-CEC σε tv και player.Αν τόχεις στο ON βάλτο στο OFF και αντίστροφα και στις 2 πηγές.

Reaction score
1.458
Για το LG BP325 θα κατεβάσεις το firmware από εδώ:http://www.lg.com/gr/support-product/lg-BP325 και θα το περάσεις με στικάκι.Εκτός αν συνδέεται στο internet το player και του κάνεις την αναβάθμιση κατευθείαν.Για δες στα settings αν σου βγάζει αναβάθμιση για firmware.

Reaction score
4
To έχω κάνει αλλά τίποτα,δυστυχώς. Σκέφτομαι τη Δευτέρα να πάω να μιλήσω με το servise.Δυστυχώς μέχρι στιγμής με έχει απογοητευση η sharp, μακάρι στη πορεία να αλλάξω γνώμη.Ευτυχώς που βρήκα το forum σας και εσένα φίλε μου και μου έχεις λύση πολλές απορίες γιατί είμαι άσχετος σε αυτά τα θέματα παρόλο που μου αρέσει να ασχολούμαι με ότι έχει σχέση με εικόνα και ήχο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos