SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
1.457
Ολα πήγαν καλά με την αναβάθμιση,μου πήρε 5' περίπου.
Απ'αυτά που μπόρεσα να δω ως τώρα,έφυγε η πρασινίλα σε σκοτεινές σκηνές που είχα με το προηγούμενο firmware και έχω την αίσθηση ότι ο scaler της τηλεόρασης είναι αισθητά καλύτερος με το νέο firmware.Θα το διαπιστώσετε στα ψηφικά κανάλια και κυρίως σε μέτρια sd .avi αρχεία ταινιών.
Κατά τ'άλλα στο μενού δεν είδα κάποια αλλαγή,εξακολουθεί να μην παίζει DTS δυστυχώς και εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους από usb και dlna.
NET+ και ARC στην hdmi με τον ενισχυτή,δεν δοκίμασα ακόμη μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή.

Reaction score
4
Καλημέρα,σήμερα μπόρεσα και πέρασα το λογισμικό,έκανε 10 λεπτά.Δεν προλαβαίνω να δω τι ακριβώς μας έδωσε αφού όπως λες φίλε lesarros από εξωτερικούς υπότιτλους και DTS τα ίδια ελπίζω τουλάχιστον να έχει βελτιώσει τη χειροκίνητη αναζήτηση στα αναλογικά κανάλια μια και εδώ στη Χαλκίδα δεν έχουμε ακόμα ψηφιακά.Αύριο μάλλον το απόγευμα θα το κοιτάξω.

Reaction score
4
Τσεκάρισα λίγο πριν φύγω για δουλειά αλλά τίποτα η χειροκίνητη αναζήτηση στα αναλογικά κανάλια.Έλεος πια με αυτή τη τηλεόραση να μην μπορείς να ψάξεις χειροκίνητα αν δε ξέρεις της συχνότητες, στο τσακ είμαι να τη σουτάρω απελπίστηκα πια Τέλος πάντων αύριο θα κοιτάξω μήπως και μπορούμε πλέον να μετονομάζουμε τα κανάλια( στα περισσότερα αναλογικά έχει νούμερα αντί ονόματα)

Reaction score
10
Frank2194 δεν έχω βρει και εγώ τρόπο να μετονομάσω τα αναλογικά κανάλια - δεν μου βγάζει πουθενά επιλογή. Σε εμένα η αναβάθμιση σε 0.2.3.5 πήρε 5 λεπτά περίπου, χωρίς πρόβλημα.
Ένα ακόμη πρόβλημα που παρατήρησα, είναι ότι όταν επιλέξεις Ενεργειακή απόδοση/Γρήγορη εκκίνηση, δεν πέφτει σε νάρκη ο εξωτερικός σκληρός δίσκος USB (περιστρέφεται δλδ. 24/7). Στη Γρήγορη εκκίνηση όντως η TV ανάβει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και μπορεί να ανάψει και από την εφαρμογή Sharp Smart Remote + για iPhone. Όμως το να γυρνάει συνεχώς ο δίσκος USB δεν μου αρέσει και το γύρισα στη ρύθμιση Home mode/Λειτουργία οικείο (άστοχη μετάφραση).

Reaction score
1.457
Εκτός αυτού στη γρήγορη εκκίνηση καταναλώνει και περισσότερο ρεύμα,σχεδόν όσο όταν είναι σε λειτουργία.Νομίζω καλύτερα στο Home mode να την έχουμε.

Reaction score
4
Δυστυχώς ούτε μετονομασία σε αναλογικά κανάλια κάνει ακόμα άρα περιμένουμε για νέο firmware μήπως μας δώσει κάτι από τις μεγάλες ελλείψεις που παρουσιάζονται σε αυτή τη sharp (μετονομασία καναλιών,χειροκίνητη αναλογική αναζήτηση χωρίς να βάλεις συχνότητα, εξωτερικούς υπότιτλους και DTS)

Reaction score
1.457
Το dts πιστεύω θα το φτιάξουν μιας και στα χαρακτηριστικά της tv στο μενού της αναφέρει πλέον Nicam,D.D και DTS ενώ με το παλιότερο firmware δεν έγραφε dts.Για τους ελληνικούς υπότιτλους χλωμό το βλέπω.Στα αναλογικά δεν πιάνω καθόλου πλέον,πιστεύω να το φτιάξουν όμως.
Ας περιμένουμε το firmware του Φεβρουαρίου μιας και μέχρι τώρα βγάζουν ένα κάθε μήνα!

Reaction score
0
Καλησπερα. Ειμαι κατοχος τις Sharp LC-50LE750 εδω και 2 βδομαδας αλλα μολις πριν μερικες μερες μου ηρθαν τα γυαλια AN-3DG40. Δοκιμασα αναπαραγωγη απο bluray 3d και παιχνιδια ps3 και μπορω να πω οτι ειναι το χειροτερο 3d που εχω δει σε τηλεοραση. Ολη η εικονα ειναι γεματη ειδωλα εκτος ισος απ'το κεντρο της εικονας που ειναι εστιασμενη η καμερα. Εχει δοκιμασει κανας αλλος να παιξει 3d και ποιες ειναι οι εντυπωσεις του; Ποια γυαλια χρησιμοποιειτε;

Reaction score
0
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι το γυαλια αυτα μου τα εστειλε το media markt, απ' οπου πηρα την τηλεοραση, οταν δεν βρηκα καποια γυαλια μες στην συσκευασια. Διαβασα στις οδηγιες οτι ειναι κ αυτα συμβατα με την tv. Λετε να εχουν χειροτερο αποτελεσμα; Λετε να εχει καποιο αλλο προβλημα η τηλεοραση;

Reaction score
1.457
Μα και στο site της Media Markt γι αυτά που πήρες γράφουν ότι είναι συμβατά με TV LE857, 757 που είναι με τετραχρωμία.
Δε νομίζω να έχει πρόβλημα η τηλεόραση.

Reaction score
0
Παιδια συγγνωμη τα γυαλια ειναι ιδια εμφανισιακα με αυτα που ανεφερα αλλα εχουν πομπο για υπερυθρες. Θα σας πω τον ακριβη τυπο το βραδυ που θα γυρισω σπιτι...

Reaction score
10
Σύμφωνα με το site της Sharp, τα γυαλιά 3D που είναι συμβατά με την 50άρα είναι τα ίδια με αυτά της 60άρας (http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/lcd-tv-products.htm στο πεδίο General αναφέρει τα AN-3DG20). Τα AN-3D40 δουλεύουν μέσω Bluetooth (http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xc...product_details.htm?product=AN3DG40&cat=10090) και λογικά δεν είναι συμβατά με την τηλεόρασή σου (η οποία δεν έχει Bluetooth :) Μάλλον το Media Markt τσιγγουνεύτηκε τα 10 ευρώ παραπάνω που κοστίζουν τα G20.
BTW lessaros το Media Markt έχει λάθος στην περιγραφή. Τα 3D40 είναι συμβατά μόνο με την 857 (που είναι τετράχρωμη Quattron), και όχι με τη δική μας ή την 757 (που επίσης δεν είναι Quattron).
Στη δική μου Sharp αρχεία .mkv 3D (Avatar, Ice Age, κ.λπ.) παίζουν μια χαρά (εκτός του ότι έχω το 3D στο Αυτόματο και δεν το αναγνωρίζει - πρέπει να επιλέξω με το χέρι τη ρύθμιση).

Reaction score
0
Σορρυ για την παρεξηγηση... Τα γυαλια ειναι τα AN-3DG35. Συγχρονιζουν με την τηλεοραση κ προβαλλουν εικονα 3d αλλα με παρα πολλα ειδωλα ή αλλιως crosstalk. Επειδη εβλεπα κυριως σε plasma (panasonic st30) αλλα κ σε παθητικο 3d δεν εχω συνηθισει αυτο το φαινομενο. Τα συγκεκριμενα γυαλια αναφερονται και στο βιβλιο οδηγιων. Γενικα καταληγω οτι ειναι αδυναμια της τηλεορασης να προβαλλει καλα 3d και οχι καποιο προβλημα... Δεν μπορω να ρισκαρω να αγορασω κ αλλα γυαλια αξιας 60 ευρω για να δω αν θα υπαρχει διαφορα κ να απογοητευτω. Οποτε μαλλον θα περιοριστει η χρηση της αποκλειστικα σε 2d.

Reaction score
0
Επειδη με ενδιαφέρει και εμένα η Sharp LC-50LE750
Θα ήθελα να ρωτήσω, λέει τίποτα; Πόσο σου πήγε; Έχω βρεί κάποιες τιμές για την TV και για τα γυαλιά. Πόσο σου πήγε; Δεν έχω καταφέρει επίσεις να την βρώ βιτρίνα κάπου για να την δώ. Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.

[moderation]Την επόμενη ban[/moderation]

Reaction score
1.457
Σορρυ για την παρεξηγηση... Τα γυαλια ειναι τα AN-3DG35. Συγχρονιζουν με την τηλεοραση κ προβαλλουν εικονα 3d αλλα με παρα πολλα ειδωλα ή αλλιως crosstalk. Επειδη εβλεπα κυριως σε plasma (panasonic st30) αλλα κ σε παθητικο 3d δεν εχω συνηθισει αυτο το φαινομενο. Τα συγκεκριμενα γυαλια αναφερονται και στο βιβλιο οδηγιων. Γενικα καταληγω οτι ειναι αδυναμια της τηλεορασης να προβαλλει καλα 3d και οχι καποιο προβλημα... Δεν μπορω να ρισκαρω να αγορασω κ αλλα γυαλια αξιας 60 ευρω για να δω αν θα υπαρχει διαφορα κ να απογοητευτω. Οποτε μαλλον θα περιοριστει η χρηση της αποκλειστικα σε 2d.
Είναι τα καινούρια γυαλιά της Sharp με ΜΗ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες?Αν ναι είναι συμβατά.Δοκίμασε να κατεβάσεις το φωτισμό περιβάλλοντος μήπως το crosstalk περιοριστεί αρκετά.Εγώ το έχω στο 70-75 και δεν έχω πρόβλημα.Το 3D το έχω δοκιμάσει βέβαια με original blu ray δίσκους μόνο και είναι ok.

Reaction score
0
699 απ'το media markt. Στο καταστημα στη Συγγρου την ειχα δει.
@lesarros: Κ γω μονο δισκακια Bluray χρησιμοποιω ή παιχνιδια στο ps3. Τον φωτισμο τον εχω στο 88. Για τους υποτιτλους μην αναφερω καν αφου οταν ειναι ασπροι δεν διαβαζονται. Σε 2d παντως η εικονα μ φαινεται κορυφαια για τα λεφτα της...

Reaction score
1
Απόδοση 3D - Κι εγώ μια από τα ίδια. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ιδιαίτερα οι υπότιτλοι έχουν έντονο ειδωλο. Το περίεργο είναι ότι κατά διαστήματα κατα τη διάρκεια της ταινίας βελτιώνονται, αλλα σε γενικές γραμμές θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια να παρακολουθήσεις μια ταινία.
Εχω το 3D player της Samsung BD-F5500. Εχει ρύθμιση για το μέγεθος της οθόνης αλλα παίζοντας με τις ίντσες δεν κατάφερα καλύτερη εστίαση. Το συγκεκριμένο player, σαν Media Player μέχρι στιγμής έχει παίξει τα πάντα με σωστούς ελληνικούς υπότιτλους. Μόνη εξαίρεση οι υπότιτλοι σε 3D-mkv τους οποίους βγάζει διπλούς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic