SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
1.457
@[USER=18985 said:
lesarros[/USER]: Κ γω μονο δισκακια Bluray χρησιμοποιω ή παιχνιδια στο ps3. Τον φωτισμο τον εχω στο 88. Για τους υποτιτλους μην αναφερω καν αφου οταν ειναι ασπροι δεν διαβαζονται. Σε 2d παντως η εικονα μ φαινεται κορυφαια για τα λεφτα της...
Κατέβασε το φωτισμό στο 75 περίπου για 3D είναι πολύ καλύτερα.

Reaction score
0
καλησπερα παιδια εχω κι εγω την εν λογω τηλεοραση αλλα στις 39 ιντσες κ παρουσιαζει τα εξης προβληματα..Το μενου του 3d κολλαει αρκετα συχνα κ δεν βγαινει απο την οθονη εκτος κ αν κλεισω τελειως την τηλεοραση. Εχω το τελευταιο firmware. Επισης γενικα μπορει να κολλησει απο την μεταβαση του aquos net σε προγραμμα τηλεορασης. Καποια φορα ενω ηταν κλειστη σε standby ανοιξε μονη της. Το 3d ειναι απαραδεκτο. Σε διαφορα δισκακια blu ray 3d που επαιξαν με το ps3 ειχε εντονη θολουρα ειδικα στοbackground για να μην μιλησω για τους υποτιτλους..μιλαμε για ζαλαδα παιδια.Τα γυαλια που εχω ειναι τα AN-3DG20-B. Ειλικρινα δεν νερω τι να κανω, εχω ξενερωσει πολυ ασχημα

Reaction score
4
Φίλε μου εγώ έχω την sharp LC50LE65OV και αυτά τα γυαλιά (AN-3DG20-B) και δε μου κάνει τίποτα από αυτά που λες.Αλήθεια ξέρει κανένας αν ταιριάζει άλλο γυαλί στο μοντέλο μου;

Reaction score
0
Εκλεισα ραντεβου με τεχνικο της sharp να ερθει να την δει, μπορει να επεσα σε ελλατωματικη τι να πω

Reaction score
638
Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα δεν εχω δει κανεναν απο τους φιλους που την αγορασαν να αναφερεται στα ρυθμιστικα της τηλεορασης που αφορουν το καλιμπραρισμα της .
Υπαρχουν ρυθμιστικα για την κλιμακα του γκριζου και σε ποσα σημεια ? Τι ρυθμισεις επιδεχεται το gamma ? υπαρχoυν ρυθμιστικα για color management ?
Αυτα θα ηταν χρησιμα να τα γνωριζουν οι υποψηφιοι αγοραστες .
Επισης θα ηταν χρησιμο να μαθουμε πως τα παει με την κινηση σε παιχνιδια ποδοσφαιρου εαν παρουσιαζει artifacts και εαν παρουσιαζει ενοχλητικο clouding , bleeding στις σκοτεινες σκηνες οπως συμβανει συνηθως με τις τηλεορασεις τεχνολογιας edge led ? κατι τετοιο δηλαδη

Last edited:

Reaction score
1.457
Τα ρυθμιστικά της tv για καλιμπράρισμα από τον χρήστη είναι σχεδόν ανύπαρκτα.Το είχα γράψει στις πρώτες σελίδες του νήματος.Εχει ουσιαστικά τις βασικές ρυθμίσεις ένταση χρώματος,φωτεινότητα κλπ
Σε αντίθεση με παλαιότερα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας της Sharp που είχαν αναλυτικότατες ρυθμίσεις.
Πάντως την έχω φέρει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο χρωματικά μετά από πολλές δοκιμές που έκανα.

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο από αγγλικό που παρακολουθώ κυρίως με ote tv sat,τόσο σε HD μετάδοση όσο και σε SD η κίνηση είναι άψογη.Δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Clouding,bleeding κλπ έχει δεξιά κι αριστερά στις κάτω γωνίες (ευτυχώς λίγο στη δική μου) αλλά σε θέαση ταινίας και στις σκοτεινές σκηνές ακόμη,δεν είναι ορατό.Τώρα σ'αυτή την περίπτωση είναι και τι κομμάτι θα σου τύχει.Αλλες έχουν λιγότερο και άλλες περισσότερο!

Reaction score
1.457
Οι ρυθμίσεις που έχω μετά και το τελευταίο firmware update 0.2.3.5 στη θέση User για θέαση ταινιών σε σκοτεινό δωμάτιο:

Contrast: 10
Brightness: 8
Colour intensity: 11
Backlight: 73
Colour temperature: Απαλό
Sharpness: 3
Active backlight: on
DMM: off
DNC: off
Skin tone: +1
Deblocking filter: on

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.252
Brightness: 8

Backlight: 75
Λεωνίδα, μία ερώτηση: Υποθέτω ότι το Brightness έχει max 10 και το Backlight 100. Αν ναι, τότε δεν είναι πολύ φωτεινή η εικόνα, ειδικά σε σκοτεινό δωμάτιο, ή το panel της Sharp είναι πιο σκοτεινό από τις ανταγωνιστικές εταιρείες;

Reaction score
1.457
Το Brightness έχει max 20 και το backlight 100.Δεν ξέρω σε συνθήκες οικιακής θέασης τι συμβαίνει με τις άλλες εταιρίες μιας και αρκετά χρόνια Sharp TV έχω σπίτι.;)
Πάντως με τις παραπάνω ρυθμίσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος!:thumbsup:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.252
Το Brightness έχει max 20 και το backlight 100.Δεν ξέρω σε συνθήκες οικιακής θέασης τι συμβαίνει με τις άλλες εταιρίες μιας και αρκετά χρόνια Sharp TV έχω σπίτι.;)
Πάντως με τις παραπάνω ρυθμίσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος!:thumbsup:
Αν το max στο Brightness είναι 20, κι όχι 10 όπως νόμιζα, τότε δεν ισχύει αυτό που έγραψα. Άρα και τα Sharp panels έχουν παρόμοια συμπεριφορά στη φωτεινότητα με τις άλλες μάρκες.

Reaction score
638
Τα ρυθμιστικά της tv για καλιμπράρισμα από τον χρήστη είναι σχεδόν ανύπαρκτα.Το είχα γράψει στις πρώτες σελίδες του νήματος.Εχει ουσιαστικά τις βασικές ρυθμίσεις ένταση χρώματος,φωτεινότητα κλπ
Σε αντίθεση με παλαιότερα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας της Sharp που είχαν αναλυτικότατες ρυθμίσεις.
Πάντως την έχω φέρει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο χρωματικά μετά από πολλές δοκιμές που έκανα.

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο από αγγλικό που παρακολουθώ κυρίως με ote tv sat,τόσο σε HD μετάδοση όσο και σε SD η κίνηση είναι άψογη.Δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως.

Clouding,bleeding κλπ έχει δεξιά κι αριστερά στις κάτω γωνίες (ευτυχώς λίγο στη δική μου) αλλά σε θέαση ταινίας και στις σκοτεινές σκηνές ακόμη,δεν είναι ορατό.Τώρα σ'αυτή την περίπτωση είναι και τι κομμάτι θα σου τύχει.Αλλες έχουν λιγότερο και άλλες περισσότερο!

Ευχαριστω για την απαντηση ειναι ευχαριστο που δεν υπαρχουν ενοχλητικα προβληματα με συννεφα αλλα ειναι δυσαρεστο να μην υπαρχουν ρυθμιστικα τουλαχιστον για την ρυθμιση της κλιμακας του γκριζου .
Καλοθεατη ευχομαι

Reaction score
1.457
Ευχαριστώ πολύ,μέχρι στιγμής καλοθέατη είναι!:thumbsup:

Σε ότι αφορά τα ρυθμιστικά για την εικόνα,θεωρώ κι εγώ ότι είναι απαράδεκτο για μια σύγχρονη tv να είναι τόσο φτωχά.Αδικεί και την τηλεόραση αυτό.Νομίζω θα πρέπει να το δει η Sharp αυτό το θέμα και να το διορθώσει.Οπως και κάποια άλλα θεματάκια με τους ελληνικούς υπότιτλους στο media player της tv,το ARC που δε βγάζει DTS κλπ.

Πάντως για ποδόσφαιρο είναι super η tv.Ανυπομονώ να έρθει το Mundial το καλοκαίρι!:wink:

Reaction score
0
παιδιά εχω πολυ πρόβλημα με το 3d εχω την sharp lc50le750e...ειναι σαν διπλη η εικονα...δεν φενεται μεν εντονα στην εικονα.αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι οτι με υποτιτλουσ ταινια δεν βλεπεις με νοικιασμενο blueray απο τα 7 κ δοκιμασα κ αλλους player..δοκιμασα πολλεσ ταινιες..εχω μιλησει με την sharp 3 φορεσ κ μου λενε οτι δεν ειναι προβληματικο το μοντελο κ οτι το κανουν γενικα καποια μοντελα οπως η sharp,samsung,lg.)κ φταιει το blueray δεν ειναι γραμμενο σωστα σαν 3d οποτε κ γινεται αυτο...ξερει κατι καποιος να με βοηθησει...κ αν οχι ελατε να παρουμε ολοι στην sharp κ να αποσυρουν το μοντελο γιατι ειναι ελλατωμα αυτο..ειναι smart tv 3d δεν γινετε να μην μπορω να δω 3d εφοσον την αγορασα για 3d...κ ας ειναι γραμμενη σε 2d κ μετα γινεται 3d που λενε...HELP ME

Reaction score
0
γεια σου φιλε μου το ιδιο πραγμα λεω κι εγω το 3d ειναι απαραδεκτο γεματο θολουρα κ ghosting. Δεν φταιει τπτ ουτε το δισκακι ουτε το player ειναι καθαρα θεμα τηλεορασης δυστυχως

Reaction score
0
γεια σου φιλε μου το ιδιο πραγμα λεω κι εγω το 3d ειναι απαραδεκτο γεματο θολουρα κ ghosting. Δεν φταιει τπτ ουτε το δισκακι ουτε το player ειναι καθαρα θεμα τηλεορασης δυστυχως
Ο τεχνικός τι
Ο τεχνικός τι σου είπε;;; Αν ειναι ελαττωματική να την αποσύρουν

Reaction score
1
παρεμπιπτόντως, μήπως έχει δοκιμασει κανείς να συνδέση πληκτρολόγιο / ποντίκι σε λειτουργία aquosNet ?

Reaction score
0
γεια κι απο μενα πηρα και γω την lc50le750e με γυαλια an-3dg35 αλλα το 3d δεν ειναι 3d μηπως δεν ειναι τα σωστα γυαλια η δεν εχει καλο 3d η τηλεοραση

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Γενική συμβουλή:
Επειδή κάθε άνθρωπος ενδέχεται να έχει διαφορετική ευαισθησία στο φαινόμενο του crosstalk και την αίσθηση βάθους που δημιουργεί η εκάστοτε τηλεόραση παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις του 3D για να καταλήξετε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Reaction score
0
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα ειχα και πριν 3d tv lg δεν ειναι θεμα ευαισθησίαςκατι δεν παει καλα γι αθτο και ρωταω μηπως δεν κανουν τα γυαλια AN-3DG35

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Τι εννοείτε το 3D δεν είναι 3D;
Τα γυαλιά συγχρονίζουν;
Δεν έχει καλό βάθος;
Έιναι γεμάτο είδωλα(crosstalk);

Οι τύποι γυαλιών που είναι συμβατοί λογικά αναγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης.Το κοιτάξατε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic