SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
4
Όχι ούτε και στη LC50LE65OV υπάρχει ρύθμιση εικόνας στο 3D, έλεγα μήπως έχεις παρατηρήσει με κάποιες γενικές ρυθμίσεις να δείχνει καλύτερα το 3D

Reaction score
4
Οπότε θα αρκεστώ να βλέπω 2D που είναι τέλειο,όσο για το 3D ας ελπίσουμε όλοι εμείς πού έχουμε το πρόβλημα σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση να δώσουν ρυθμίσεις που να το βελτιώσουν

Reaction score
1.457
Ας περιμένουμε λίγο,ποτέ δεν ξέρεις!
Νομίζω την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε νέο firmware.
Μακάρι να έχει ουσιαστικές βελτιώσεις για όλα τα σημαντικά θέματα της tv και για όλα τα panel!

GTX

Reaction score
39
Είδωλα,πολλά είδωλα,δεν έχει τύχει να δω ταινία χωρίς πολλά είδωλα, όσο για τις ρυθμίσεις που λες δε ξέρω ποιές είναι οι σωστές.Στην αρχή νόμιζα ότι έτσι είναι το 3D,με διπλές εικόνες και ζαλάδα, μέχρι που ένα έργο που έκανε τέτοια στη sharp μου το είδα στη τηλεόραση της ανιψιάς μου και ήτανε όλα ok
Με pc παίζεις τα 3D? Στην περίπτωση που έχεις ρυθμίσει λάθος το refresh rate μπορεί να έχεις είδωλα! Αν το έχεις 50Ηz βάλτο 59Hz ή το ανάποδο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.233
Αυτό που έγραψε ο Γιώργος από πάνω είναι πολύ σημαντικό ανεξαρτήτως μάρκας TV.
Για πολλά προβλήματα ευθύνεται περισσότερο το HTPC, και πιο συγκεκριμένα η κάρτα γραφικών (hardware & drivers), παρά η TV.
Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν PC για πηγή και η εικόνα που βλέπουν δεν είναι καλή, πρέπει να αποκλείουν τα θέματα του υπολογιστή πριν ασχοληθούν με την TV.

GTX

Reaction score
39
Όχι παιδιά δε παίζω με το pc τα 3D,τα παίζω με το DVD LG 3D BLUE-RAY BP 325 μέσω USB με εξωτερικό σκληρό
Πάντως κοίταξε άλλη μια της ρυθμίσεις του player, γιατί τα είδωλα που λες μπορεί να είναι είτε από λάθος refresh rate είτε από κάποιο overscan!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.233
Όχι παιδιά δε παίζω με το pc τα 3D,τα παίζω με το DVD LG 3D BLUE-RAY BP 325 μέσω USB με εξωτερικό σκληρό
* Πρώτα κάνε αυτό που σου έγραψε ο lesarros. Δοκίμασε ένα 3D BluRay μήπως και δεν υποστηρίζεται το 3D μέσω USB.
* Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο HDMI (high speed).

Reaction score
1.457
Υπάρχει νέο firmware για την tv το 0.2.3.9
Κατεβάζω αμέσως και αν παρατηρήσω κάποια αισθητή διαφορά θα ενημερώσω.

Reaction score
10
Τα σχόλια της Sharp για τα δύο τελευταία firmware.
Software Version 0.2.3.9 - 26.02.2014
 TV start up from standby if PC is remaining in ON condition while TV switches to active standby
Software Version 0.2.3.5 – 12.02.2014
 Only Service issues
Η αναβάθμιση σε 0.2.3.9 έγινε ομαλά μέσω internet σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Για το DTS και τους υπότιτλους στο Media Player, φυσικά τίποτα ακόμη.

Reaction score
1.457
Τα σχόλια της Sharp για τα δύο τελευταία firmware.
Software Version 0.2.3.9 - 26.02.2014
 TV start up from standby if PC is remaining in ON condition while TV switches to active standby

Σε ποιο site βρήκες τα info της Sharp και τόσο γρήγορα?

Reaction score
10
Είναι στο αρχείο Software Release Content LE752E.pdf που βρίσκεται μέσα στο .zip που κατεβάζεις από το site της Sharp με το νέο firmware.
Το link για το τελευταίο firmware είναι αυτό: http://www.sharp.co.uk/cps/rde/xbcr...ware/LC-xxLE752E-Software-Version-0.2.3.9.zip
και το βρίσκεις κάνοντας αναζήτηση LC60 LE752 στο Download centre
http://www.sharp.co.uk/cps/rde/xchg/gb/hs.xsl/-/html/support--downloads.htm
Εμφανίζει λίστα με τα firmware και τα manuals.

Το ίδιο αρχείο έρχεται και από το site της Sharp για Κεντρική/Ανατολική Ευρώπη:
http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/service__downloads.htm?TemplateLang=en

http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xb...ware/LC-xxLE752E-Software-Version-0.2.3.9.zip

Πάντως την αναβάθμιση την έκανα μέσω Internet (WiFi) και πήγε μια χαρά.

Reaction score
1.457
Αυτή τη φορά το ανέβασαν πολύ γρήγορα στο site τους.Μέχρι τώρα όταν έβγαζαν νέο firmware μέσω internet για την tv και μετά από καμιά 20αριά μέρες το ανέβαζαν στο site.Γι αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα!

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν από 15 μέρες την Sharp LC50 LE750E από την πρώτη μέρα έχω πρόβλημα με το 3D, πολλά είδωλα και τα γράμματα στους υπότιτλους δεν διαβάζονται με τίποτα, έκανα την τελευταία αναβάθμηση που από εσάς διάβασα αλλά και πάλι τίποτα το πρόβλημα συνεχίζετε τα γυαλιά που εχώ *(6 ζευγάρια έχω αγοράσει) είναι τα AN-3DG35. Τα δισκάκια 3D που έχω δοκιμάσει είναι όλα γνήσια, έχω επίσης δοκιμάσει και τις ρυθμήσεις που απο εσάς βρήκα αλλά και πάλι τίποτα, έχω μιλήσει και με την Sharp και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα .... έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?

Reaction score
3
Στην αναβάθμηση που έκανα έχω βάλει το Software Version 0.2.3.5 – 12.02.2014 και όχι το Software Version 0.2.3.9 - 26.02.2014 πρέπει να βάλω και αύτο???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957