- Reaction score
- 3
Υπάρχει περίπτωση να μου λύσει το πρόβλημα με τα είδωλα και τους υπότιτλους στο 3D?? Και αφού το περάσω πρέπει να κλείσω και την τηλεόραση από το κουμπί τις και όχι από το control της?
Mακάρι να βγάλεις άκρη γιατί εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το 3D της, αγανάκτησαΜιλάμε ήδη εδώ και μέρες αλλά ακομα δεν έχουμε καμία εξέλιξη .... Εν αναμονή για το τι θα γίνει.... Θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη στο θέμα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου!
δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι... εχω το ιδιο προβλημα. το μοντελο αυτο εχει αθλιο 3dΚαλησπέρα σε όλους,
Αγόρασα πριν από 15 μέρες την Sharp LC50 LE750E από την πρώτη μέρα έχω πρόβλημα με το 3D, πολλά είδωλα και τα γράμματα στους υπότιτλους δεν διαβάζονται με τίποτα, έκανα την τελευταία αναβάθμηση που από εσάς διάβασα αλλά και πάλι τίποτα το πρόβλημα συνεχίζετε τα γυαλιά που εχώ *(6 ζευγάρια έχω αγοράσει) είναι τα AN-3DG35. Τα δισκάκια 3D που έχω δοκιμάσει είναι όλα γνήσια, έχω επίσης δοκιμάσει και τις ρυθμήσεις που απο εσάς βρήκα αλλά και πάλι τίποτα, έχω μιλήσει και με την Sharp και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα .... έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?