SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

Reaction score
3
Υπάρχει περίπτωση να μου λύσει το πρόβλημα με τα είδωλα και τους υπότιτλους στο 3D?? Και αφού το περάσω πρέπει να κλείσω και την τηλεόραση από το κουμπί τις και όχι από το control της?

Reaction score
1.457
Στις 50" πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το 3D,το έχουν γράψει και άλλα μέλη.
Εγώ έχω την 60" που έχει άλλο πάνελ και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
Πάντως εγκατέστησε το τελευταίο firmware και δοκίμασε πάλι.Μπορείς να το κάνεις και από το μενού της tv κατευθείαν,αρκεί να συνδέεται στο internet.

Reaction score
3
ΟΚ αλλά πρέπει να κλείσω την τηλεόραση μετά το update? Μιλάω ίδη με την Sharp Ελλάδας (FG-EUROPE) και ψάχνουν λύση εδώ και κάποιες μέρες αλλά ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση εντομεταξύ είχα πάει εκεί που αγόρασα την τηλεόραση και το δοκιμάσαμε σε μια άλλη (ίδιο μοντέλο) τηλεόραση με το ίδιο DVD και Player με το ίδιο πρόβλημα να παρουσιάζεται και όταν το βάλαμε στην 60'' όλα ήταν καμπάνα όπως και στην LG 50'' και την Samsung 50''. Θα δοκιμάσω και αυτό το update και θα ενημερώσω

Reaction score
1.457
Μετά το update θα αποσυνδέσεις το καλώδιο την τηλεόρασης από το ρεύμα και θα το επανασυνδέσεις πάλι αμέσως μετα.

Reaction score
3
θα την κλείσω από το control την ή από την τηλεόραση και θα το αποσυνδέσω από το ρεύμα? Συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά δεν γνωρίζω και να μην κάνω καμία ζημιά ....

Reaction score
3
Αρα βάζω το τελευταίο update και μετά τραβάω το ρεύμα από την μπρίζα? σωστά έχω καταλάβει?

Reaction score
1.457
Ναι,θα σου βγάλει μήνυμα στην τηλεόραση μόλις ολοκληρωθεί το update να την κλείσεις.

Reaction score
3
OK σε ευχαριστώ πολύ θα το κάνω και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα,

Reaction score
3
εβαλα το update αλλα και πάλι το ίδιο πρόβλημα μου κάνει με τους υποτιτλους και συνεχίζει να έχει ειδικά στο 3D.... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.....

Reaction score
1.457
Κάποιο θέμα υπάρχει σίγουρα στο 3D με την 50" tv της σειράς.Περίμενε και τι θα σου πουν από την αντιπροσωπεία.Πιεσέ τους να σου δώσουν κάποια απάντηση.

Reaction score
3
Μιλάμε ήδη εδώ και μέρες αλλά ακομα δεν έχουμε καμία εξέλιξη .... Εν αναμονή για το τι θα γίνει.... Θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη στο θέμα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου!

Reaction score
1.457
Πες τους να έρθει κάποιος τεχνικός σπίτι σου και βάλτου να δει 3D μήπως έτσι καταλάβουν το πρόβλημα!

Reaction score
4
Μιλάμε ήδη εδώ και μέρες αλλά ακομα δεν έχουμε καμία εξέλιξη .... Εν αναμονή για το τι θα γίνει.... Θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη στο θέμα. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου!
Mακάρι να βγάλεις άκρη γιατί εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το 3D της, αγανάκτησα

Reaction score
1.457
Παιδιά επειδή φαίνεται ότι όσοι είναι με 50" tv της σειράς έχουν πρόβλημα στο 3D μιας και υπάρχουν αρκετές αναφορές πλέον,απαιτήστε να έρθει τεχνικός σπίτι σας να δει το πρόβλημα.Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
Πιθανόν να έχει έρθει στην Ελλάδα κάποια παρτίδα με προβληματικά πάνελ στις 50"!

Reaction score
3
Καλημέρα σε όλους, έχει έρθει ίδη τεχνικός στο σπίτι και έχει δεί το πρόβλημα που παρουσιάζει η τηλεόραση στο 3D και από ότι μου έχουν πει το έχουν δώσει σαν πρόβλημα στην Sharp Πωλονίας αλλά ακόμα δεν έχουν καμία απάντηση που να λύνει το πρόβλημα, ο τεχνικός που είχε έρθει μου είχε πει ότι έκανε ότι μπορούσε να κάνει και να πάω εκεί που την αγόρασα να τους ενημερώσω και να μου την αλλάξουν, πήγα λοιπόν και δοκιμάσαμε μια άλλη τηλεόραση (ίδιο μοντέλο) το οποίο παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και από τότε είμαι σε τηλεφωνική επαφή με την Sharp Ελλάδος (FG-Europe) χωρίς όμως ακόμα να έχω καμία απάντηση που να λύνει το πρόβλημα, η μόνη απάντηση είναι να κάνω υπομονή και θα λυθεί το πρόβλημα .... αυτά για την ώρα για ότι νεότερο θα ενημερώσω ....

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλους ..... Το θέμα φυσικά δεν εχει λυθεί ακόμα με την τηλεόραση και η τελευταία απάντηση που είχα απο την εταιρεία είναι οτι θα φτιαχτεί ΟΤΑΝ αποφασίσουν να βγάλουν νέο update απο την sharp..... Ειληκρινα εχω αρχίσει και ξενερωνω τρελά με το θέμα ... Αλλά δεν ξέρω και τι επιλογές εχω τελικά με το όλο θέμα και τι αλλο να κάνω!!!!!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν από 15 μέρες την Sharp LC50 LE750E από την πρώτη μέρα έχω πρόβλημα με το 3D, πολλά είδωλα και τα γράμματα στους υπότιτλους δεν διαβάζονται με τίποτα, έκανα την τελευταία αναβάθμηση που από εσάς διάβασα αλλά και πάλι τίποτα το πρόβλημα συνεχίζετε τα γυαλιά που εχώ *(6 ζευγάρια έχω αγοράσει) είναι τα AN-3DG35. Τα δισκάκια 3D που έχω δοκιμάσει είναι όλα γνήσια, έχω επίσης δοκιμάσει και τις ρυθμήσεις που απο εσάς βρήκα αλλά και πάλι τίποτα, έχω μιλήσει και με την Sharp και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα .... έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?
δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι... εχω το ιδιο προβλημα. το μοντελο αυτο εχει αθλιο 3d

Reaction score
3
Καλημέρα σε όλους,

Τελικά το πρόβλημα με την Sharp LC50 LE75E λύθηκε, πήγα την τηλεόραση πίσω και πήρα την Sony W80 55'' και τώρα έχω επιτέλους μια 3D τηλεόραση που βλέπω και 3D ταινίες!!!! :dontmentionit: Μάλλον η λύση είναι να πάρεις μια τηλεόραση άλλης μάρκας .... από την νεα SONY W80 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και επιτέλους παίρνω από την τηλεόραση αυτό για το οποίο πλήρωσα ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957