Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι ακριβώς έτσι!Μπορεις να τις τραβηξεις ξανα χωρις flash ? Μαλλον για να μην σε κουραζω οι τιμες στο pq settings ειναι στα 100 hertz η τιμη ειναι 3 frame rate 0 dynamic contrast off input cadence indicator 0 ?
Oxi απλα κοιτα και επιβεβαιωσε μου τις τιμες 100 hertz=3, frame rate=0 dynamic contrast=off .Ναι 3 είναι.Θες να τις ξανατραβήξω πάλι?
Και οι τρεις θερμοκρασιες ειναι χαλια ή μεθυσμενος την καλιμπραρισε ή απλα βαζουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι .Ναι ακριβώς έτσι!
Θερμοκρασία χρώματος τι έχεις βάλει?
Και μετά σου λέει ότι είμαστε σάιτ τεχνολογίας...Πιέζεις ελαφρά με την παλάμη προς τα κάτω και προς τις γωνίες που υπάρχει το clouding.Ισα ίσα να καταλαβαίνεις ότι το μετακινείς.Δε θα γίνει καμιά ζημιά στα pixels.Ελαφρά,σαν να χαϊδεύεις στο 1ο ραντεβού μια πολύ όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα!
Έχει μικρή κατανάλωση για 60άρα λόγω τεχνολογίας LED, ενώ ταυτόχρονα το μεγάλο μέγεθος της TV βοηθάει στην αποτελεσματικότερη ψύξη.Πάντως αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση,είναι ότι η τηλεόραση ακόμη και μετά από ώρες λειτουργίας δε ζεσταίνετε καθόλου.Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άλλες τηλεοράσεις.
Πρέπει να περιμένουμε βέβαια και το ελληνικό καλοκαίρι,για να δούμε αν θα ισχύει το ίδιο!
E, τώρα, αφού ξέρεις, θα θελήσουν πολλοί να αντιγράψουν.Οσοι δεν εχετε αισθητηρα και δεν μπορειτε να κανετε μετρησεις δεν αντιγραφετε τιμες αλλων μετρησεων το πιθανοτερο ειναι να παρετε χειροτερο αποτελεσμα .
Μπα αυτοι δεν αντιγραφουν ρυθμισεις νομιζουν οτι μπορουν να τα καταφερουν μονοι τους.E, τώρα, αφού ξέρεις, θα θελήσουν πολλοί να αντιγράψουν.
Γράψε τιε δικές σου ρυθμίσεις, κι ας πρόσεχαν.